Tempo-Team Uitzenden

Jij hebt NU goede werknemers nodig? Tuurlijk, vinden die! Wij laten je zien welke kandidaten beschikbaar zijn in de markt en we helpen je kiezen. Zo vinden we samen met jou altijd de juiste mensen voor je bedrijf. Wedden?

Meld nu jouw vacature aan » 

Voor iedere uitdaging hebben wij een oplossing. Bijvoorbeeld: bij vakantieperiodes, piekbelasting of (langdurig) zieke medewerkers heb je even (en vaak snel) extra handen nodig. Wij regelen die voor je!  

Het adres: Tempo-Team. Wij zitten overal diep geworteld in de regio, waardoor we precies de juiste geschikte en gemotiveerde kandidaten kennen. EN we maken natuurlijk gebruik van vernieuwende matching tools. Een flexwerker op uitzend-, payroll- en detacheerbasis of een kandidaat voor een vast contract? Samen vinden we zo DE oplossing voor jouw bedrijf. 

Werken met uitzendkrachten

Goede keuze, lijkt ons. Zet dus gelijk in op één van onze methodes:

 • Uitzenden
  Jij betaalt alleen de uren die de flexwerker daadwerkelijk bij je werkt.
   
 • Werving & selectie
  Wij helpen jou graag aan de beste kandidaat. 
   
 • Poolmanagement
  Grote groepen seizoenswerkers nodig? Wij verzorgen de planning van het flexibele EN vaste personeel
   
 • Detacheren
  Bij ons in dienst, voor jou aan het werk. Met detacheren via Tempo-Team ben je verzekerd van flexibiliteit en specialistische kennis van de werknemer.

Personeel nodig?
Ben je op zoek naar (tijdelijke) versterking van jouw team? Geef ons NU de vacature door. Wij zoeken graag de beste kandidaten voor je.
Meld een vacature aan 

 

Op zoek naar nieuw personeel? Geef je vacature aan ons door!

Heb je personeel nodig, maar geef je dit graag uit handen? Tempo-Team regelt het voor je! Geef je vacature door en wij nemen snel contact met je op,