Zet in op werkplezier en word ook Baanrader 💥

Aangeraden worden door jouw werknemers? Zet in op werkplezier en wordt de volgende Baanrader.
Heb jij het in je om een Baanrader te worden? Een wat? Baanraders zijn werkgevers die een 8+ scoren op tevredenheid. Wie dit bepaalt? Jouw eigen werknemers natuurlijk. Ruim 50 andere werkgevers gingen je voor. En zeg nou zelf: jij wil toch ook aangeraden worden door jouw werknemers? Zeker in een krappe arbeidsmarkt. Kandidaten maken namelijk zelf de keuze waar ze werken. En er is keuze genoeg. Jouw vacature is één van de 1,76 miljoen vacatures online. Pff, hoe maak je dan nog indruk? Als Baanrader dus. Wij leggen je uit hoe. 

Nog geen vacatures bij Tempo-Team? Plaats hier je vacature

Wat is een Baanrader?

Een Baanrader is een baan aangeraden door onze Tempo-Team’ers. Het zijn werkgevers die volgens onze uitzendkrachten een 8+ scoren op de werkomgeving, samenwerking, verbinding én inhoud van de baan. Dit zijn dé factoren die volgens onze kandidaten bijdragen aan werkplezier. We checken de tevredenheid door middel van een vragenlijst.  Naar welke onderwerpen we kijken? Dat zijn deze:

  • Prettige werkomgeving 
  • Goede samenwerking met manager of teamleider
  • Verbinding met collega’s en onderdeel zijn van het team
  • Leveren van een zinvolle bijdrage 

Het onderzoek. Hoe zit dat precies? De vragen uit het tevredenheidsonderzoek gaan over de tevredenheid van het bedrijf. Zonder beïnvloeding van Tempo-Team. We verzamelen alle resultaten anoniem. Op basis van de resultaten berekenen we een gemiddelde score. Er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld voor een betrouwbare score.  Is deze score hoger dan 8+? Dan krijg jij als werkgever de stempel Baanrader 💥. Lekkerrrr, toch? Dit is waarom: 

Dit is waarom jij een Baanrader wil worden

Bij Tempo-Team zijn onze uitzendkrachten super belangrijk. Wij willen een lach op hun gezicht zien. Hoe? Door werkplezier! Werkplezier is dé USP in jouw vacatures. Kandidaten willen fluitend naar werk. Met werkplezier maak je indruk. En extra fijn voor jou: medewerkers met werkplezier zijn meer betrokken en willen langer voor je blijven werken. Je raadt het al: jouw bedrijf wordt hierdoor een échte aanrader. Als Baanrader zijn er nog meer voordelen. Komt ‘ie:

1. Als Baanrader sta jij bekend als DE werkgever met werkplezier
Wist je dat ruim driekwart van de medewerkers liever meer werkplezier heeft dan een hoger salaris? Echt waar! Als Baanrader sta jij bekend als werkgever met werkplezier. Wie wil nou niet werken voor een werkgever waar #werkplezier hoog op de agenda staat?

Benieuwd wat werkplezier voor jou kan betekenen? Lees meer over werkplezier.

2. Jouw vacatures staan in het zonnetje
Stel je voor.. Een kandidaat is aan het scrollen tussen de berg aan vacatures. En dan ineens, BAM. Jouw vacature met het 8+ logo: ‘’Deze werkgever scoort een 8+ op tevredenheid!’’. Dat moet wel een hele goede keuze zijn 😉. De kandidaat kan ervan uitgaan dat er tevreden mensen werken met veel werkplezier. Kom maar doorrr met die sollicitaties. 

Ennn ook leuk: een paar keer per jaar promoten we de Baanrader vacatures. Extra aandacht dus!

3. Kandidaten zien gemakkelijk welke bedrijven in hun regio een Baanrader zijn
Kandidaten kiezen het liefst een baan dichtbij huis. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt: Baanraders in de buurt. Zo zien kandidaten welke baanraders er bij hun in de buurt zitten. 
Van Noord-Brabant tot Groningen. En van Utrecht tot Zeeland. Ook hebben we een overzicht gemaakt met: ‘dit zijn échte baanraders om bij te werken’. Wel zo lekker om daar tussen te staan toch? Lees hier welke baanrader bedrijven je voor gingen

Waarom werkplezier werkt

Dat werkplezier het net effe leuker maakt, wist je al natuurlijk. Maar werkplezier levert ook héél veel op! Werkplezier zorgt er namelijk voor dat werknemers lekkerder in hun (werk)vel zitten, productiever zijn, meer betrokken zijn en langer blijven. Genoeg reden dus om te investeren in het werkplezier van jouw medewerkers! 

We snappen dat je nu staat te popelen om met het werkplezier op jouw werkvloer aan de slag te gaan! Download de Werkpleziergids en ga direct aan de slag!

Download werkpleziergids

Alle werkplezierinfo in één gids?

Werkplezier van werknemers wordt beïnvloed door veel (in)directe factoren. Daarom hebben wij die voor je gemixt in een heerlijke cocktail! De ingrediënten? Balans, inhoud en groei. Check de oplossingen op jouw hr-uitdagingen in onze grote Werkpleziergids!