Zet in op werkplezier en word ook Baanrader 💥

Aangeraden worden door de uitzendkrachten die bij jou werken? Zet in op werkplezier en wordt óók Baanrader. Baanraders zijn werkgevers die een 8+ scoren op werkplezier. Dat bepalen wij niet zelf, dat bepalen de talenten die bij jou werken. Geven minimaal 50 talenten je een 8+ op werkplezier? Dán ben jij een Baanrader. En dat wil je! Zeker in deze krappe arbeidsmarkt. Ruim 50 andere werkgevers gingen je voor. Lees meer over de Baanraders én hoe je er een wordt!

Nog geen vacatures bij Tempo-Team?

Plaats hier je vacature

Op deze pagina:

Start een complimentencultuur met de Complimenten Toolkit🤩

Hoe geef je nou een goed compliment? En wat loop je mis als je het niet doet? Je leest er alles over in de complimenten toolkit!

Download ‘m hier!

Wat is een Baanrader?

Een Baanrader is een baan aangeraden door onze Tempo-Team’ers. Het zijn werkgevers die volgens onze uitzendkrachten een 8+ scoren op de werkomgeving, samenwerking, verbinding én inhoud van de baan. Dit zijn dé factoren die bijdragen aan werkplezier. We meten die tevredenheid continu op:

  • Prettige werkomgeving 
  • Goede samenwerking met manager of teamleider
  • Verbinding met collega’s en onderdeel zijn van het team
  • Leveren van een zinvolle bijdrage 

Het onderzoek. Hoe zit dat precies? De vragen uit het tevredenheidsonderzoek gaan over de tevredenheid van het bedrijf. Zonder beïnvloeding van Tempo-Team. We verzamelen alle resultaten anoniem. Op basis van de resultaten berekenen we een gemiddelde score. Er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld voor een betrouwbare score.  Is deze score hoger dan 8+? Dan krijg jij als werkgever de stempel Baanrader 💥.

Dit is waarom jij een Baanrader wil worden

Bij Tempo-Team zijn onze uitzendkrachten super belangrijk. Wij willen een lach op hun gezicht zien. Hoe? Door werkplezier! Werkplezier is dé USP in jouw vacatures. Kandidaten willen fluitend naar werk. Met werkplezier maak je indruk. En extra fijn voor jou: medewerkers met werkplezier zijn meer betrokken en willen langer voor je blijven werken. Je raadt het al: jouw bedrijf wordt hierdoor een échte aanrader. Als Baanrader zijn er nog meer voordelen. Komt ‘ie:

1. Positief effect op je employer brand

Ruim driekwart van de medewerkers heeft liever meer werkplezier dan een hoger salaris. Baanrader zijn maakt jou aantrekkelijk als werkgever. Wie wil nou niet werken voor een werkgever waar #werkplezier hoog op de agenda staat?

Benieuwd wat werkplezier voor jou kan betekenen? Lees meer over werkplezier.

2. Jouw vacatures op een podium

Stel je voor.. Een werkzoekende is aan het scrollen tussen alle vacatures. En dan ineens: jouw vacature met het 8+ logo: ‘’Deze werkgever scoort een 8+ op tevredenheid!’’. Dat moet wel een hele goede keuze zijn 😉.
Daarnaast promoten we de Baanrader vacatures gedurende het jaar. Extra aandacht dus!

3. Altijd een Baanrader bij jou in de buurt

Werkzoekenden kiezen het liefst een baan dichtbij huis. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt: Baanraders in de buurt. Van Noord-Brabant tot Groningen. En van Utrecht tot Zeeland. Wel zo lekker om daar tussen te staan toch? Lees hier welke baanrader bedrijven je voor gingen

4. De kracht van werkplezier

Medewerkers met werkplezier zijn meer betrokken, zitten lekkerder in hun werkvel en willen langer voor je blijven werken.

Zo word jij een Baanrader: 3 tips

We snappen dat je nu staat te popelen om met het werkplezier op jouw werkvloer aan de slag te gaan! Baanrader word je natuurlijk niet zomaar, toch hebben we 3 tips waarmee je morgen al kan starten. Komen ze:

1. Spreek waardering uit

Vandaag, gisteren of vorige week? Een dag vliegt voorbij en er is elke dag weer iets nieuws belangrijk. Wat te vaak vergeten wordt en werknemers het gevoel geeft dat ze gezien én gehoord worden: waardering uitspreken. Heb hier oprechte aandacht voor. Meer over waardering geven lees je hier.

2. Luister en communiceer

Weet jij wat jouw medewerkers in het weekend gedaan hebben? Ken jij de behoefte van jouw medewerkers? Maak een praatje. Stel vragen. En nee, niet op kantoor. Hop, ga die werkvloer op! Het geeft medewerkers het gevoel dat je écht betrokken bent. Meer over positief leiderschap lees je hier.

3. Meten is weten 

Een medewerker tevredenheidsonderzoek geeft inzicht. Hoe weet je anders of je die 8+ scoort. En.. neem je uitzendkrachten ook mee in dit onderzoek?

Waarom werkplezier werkt

Dat werkplezier het werk net effe leuker maakt, wist je al natuurlijk. Maar werkplezier is meer dan alleen uitjes of borrels. Het is een serieus antwoord op serieuze uitdagingen. Werkplezier zorgt er namelijk voor dat werknemers lekkerder in hun (werk)vel zitten, productiever zijn, meer betrokken zijn en langer blijven. Genoeg reden dus om te investeren in het werkplezier van jouw medewerkers! Hoe je dat doet? Begin bij het downloaden en lezen van de Werkpleziergids of ga met ons in gesprek!

Download de gids