De werkvloer is een broedplaats voor tortelduifjes

Even elkaars hand vastpakken bij het koffieapparaat, elkaar net iets te lang aankijken tijdens de lunch of voetje vrijen onder het bureau. Of het tot een succesvolle relatie kan leiden? Nou en of! Lees de verhalen van Sandra & Dominique en Nina & Lars. Happy Valentine!

Sandra & Dominique

Sandra (21): "Twee jaar geleden ontmoette ik Dominique bij de La Place in Duinrell. Op dat moment waren er veel dingen in mijn leven aan de gang en verloor ik een goede vriend. Een erg heftige periode dus. Dominique was degene die speciaal voor mij eerder naar La Place kwam om met me te praten. Hij was in die moeilijke periode echt mijn steun en toeverlaat op de werkvloer."

Dominique (26): "We begonnen tegelijk met deze baan en ik kon het vanaf de eerste dag goed vinden met Sandra. Ja, je kan het wel ‘liefde op het eerste gezicht’ noemen. Dagelijks begon ik een half uur eerder met mijn werkdag om met Sandra te praten.” Sandra: "Als ik een middagdienst draaide en Dominique een avonddienst, dan kwam ik hem ’s avonds vanuit Katwijk weer ophalen. Na een maand waren we plannen aan het maken om te gaan samenwonen.”

Sandra: "Na twee maanden woonden we samen in Katwijk. Snel? Voor ons kon ons leven samen niet snel genoeg beginnen! Zakelijk en privé hebben we zoveel mogelijk gescheiden gehouden; niet omdat onze werkgever dat van ons vroeg maar omdat we dat zelf graag wilden.” Dominique: "In onze introductieweek werden er al grapjes gemaakt over wie er dat jaar het ‘La Place koppel’ zou worden. Dat koppel zijn we nog steeds en op 10/10/2016 zijn we in het huwelijksbootje gestapt.

Nina & Lars

Lars (26): "Een paar weken voordat ik Nina aansprak tijdens de lunch, kwam ik haar ’s avonds tegen op de parkeerplaats van het kantoor van Ziggo in Leeuwarden. Ze liep met tien tassen richting haar fiets en ik kon niet anders dan haar hulp aanbieden. Toen ik Nina na haar vriendinnenweekend in de kantine tegen kwam, dacht ik ‘fuck it’ en stapte op haar af.”

Nina (31): Ik werkte op de derde verdieping en Lars op de tweede. Eigenlijk liepen we elkaar nooit tegen het lijf, tot we op een dag allebei besloten om te lunchen in de bedrijfskantine. Daar kwamen we elkaar voor de tweede keer tegen. Toen Lars op mij afstapte, herkende ik hem eerst niet. Op de parkeerplaats droeg hij namelijk een muts en was het donker. Maar toen hij vroeg of mijn vriendinnenweekend leuk was, kwam de herinnering weer bij mij naar boven! Ik was helemaal verbaasd dat hij dit nog wist!” Lars: "Vrijwel direct na onze ontmoeting heb ik haar toegevoegd op Facebook. Twee weken later volgde onze eerste date.”

Nina: 'Het klinkt cliché maar Lars is voor mij echt de ware. We zijn nu twee jaar samen en we wonen sinds een jaar samen in Leeuwarden. Bij Ziggo hebben we nooit hardop uitgesproken dat we een stel waren, al zagen onze collega’s de vonken van ons af spatten! Lars: "Wanneer ik de tijd had, liep ik even bij Nina haar bureau langs. Helaas werken we nu niet meer samen maar gelukkig hoeven we geen dag zonder elkaar door te brengen!’’

Op zoek naar een nieuwe job?

Wil je jouw leven flexibel kunnen indelen? Of zoek je juist naar vastigheid? Zoek je parttime werk of wil je liever fulltime werken? Vind dan via Tempo-Team jouw ideale baan.

Eerste werkdag! Hoe pak je een goede nachtrust?

Zodra je in bed duikt lig je te woelen en zie je de wekker elk uur wegtikken. Voorkom deze nachtelijke ellende en lees tips van de experts.