Tour de werkvloer 🚴

Met de Tour de werkvloer neem jij alvast een kijkje bij jouw nieuwe werkgever 🎥. Zo bepaal jij of jij past bij het bedrijf! En of de inhoud van de baan je aanspreekt. Ow en is er wel genoeg werkplezier voor jou en zijn jouw nieuwe collega’s gezellig en leuk?

Benieuwd? Kijk mee op de werkvloer van bijvoorbeeld Albert Heijn, Nationale Nederlanden, Ohra en Vezet! Dan weet je zeker dat je een keuze maakt voor een baan met ‘t werkplezier dat bij jou past ✔️.

Tour de werkvloer in Noord-Holland

In Noord-Holland, de provincie van onze hoofdstad gaan we de werkvloer op bij Vezet, AH Online, BCC, Hilton Foods, en Nationale Nederlanden
Bij Vezet ga je alles zien van wortel, prei en paprika, tot aan mango, druif en ananas. Bij Vezet worden ze geschild, gesneden, gewassen, gemixt en gesorteerd. En daar komen dan weer de lekkerste salades, pizza’s, wokgerechten en voorgesneden groenten en fruit uit. Frisse baan, toch?
Bij Hilton Foods gaat het óók over eten! Denk aan: hamburgers voor bij de barbecue. Bij Hilton Food Group worden dit soort producten onder de meest moderne omstandigheden gemaakt. Neem hieronder een tour de werkvloer!
Bekijk alle vacatures in Noord-Holland

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Zuid-Holland

In deze provincie geven we je een kijkje bij AH Online en Royal Flora Holland. Bij Royal Flora Holland draait het dagelijks om bloemen. Héél véél bloemen! Wist je dat er per minuut meer dan 20.000 bloemen worden verkocht bij Royal FloraHolland? Ja dat lees je goed, 20.000! Daar kun je heel wat mensen mee feliciteren. En goed nieuws want jij kan werken voor de grootste bloemenhandelaar ter wereld! Kijk hier welke bijdrage jij kan leveren op de wereldwijde voorziening van bloemen en planten.
Bekijk alle vacatures in Zuid-Holland

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Drenthe

In Drenthe leiden we je over de werkvloer van Lekkerland en COOP
Een magazijn vol met de lekkerste producten: van winegums en koekjes, tot aan pizza en chips. Klinkt hemels, toch? Gelukkig vind je het gewoon op aarde. Bij Lekkerland! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de video hieronder. 
Bekijk alle vacatures in Drenthe

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Gelderland

In de provincie Gelderland geven we je een kijkje achter de schermen bij CBR, Ohra, BCC, Wasco, Goedhart, CB en Elis. CB is de logistieke expert en zorgt al 145 jaar voor een uitstekende dienstverlening en Elis zorgt ervoor dat farmaceutische mega wassen spik en span worden verwerkt en kraakhelder aan hun klanten worden afgeleverd. Een lekker frisse baan dus!
Het CBR checkt of iemand de skills heeft om de weg op te gaan en of dat medisch gezien ook mag. Ze doen dit voor burgers, maar ook voor chauffeurs. Dus eigenlijk kun je zeggen dat het CBR ervoor zorgt dat jij nu en in de toekomst veilig de weg op kan…Toffe missie! 
Bekijk alle vacatures in Gelderland

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Overijssel

Als je in Overijssel aan de slag wil, moet je zeker een kijkje nemen bij deze bedrijven! Bij Benchmark Electronics, Beaphar, Abn Amro en COOP wordt namelijk veel plezier beleefd op de werkvloer! Benchmark Electronics is het brein achter veel elektronica. Van buitenaf ziet het er misschien niet hightech uit, maar van binnen ademt het een en al elektronica. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met engineering en productie. Printplaten is dan ook het heilige woord. Maar dit is niet het enige wat het bedrijf doet. Het levert namelijk ook uitgebreide services op het gebied van elektronica. 
Bekijk alle vacatures in Overijssel

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Noord-Brabant

In Noord-Brabant geven we je een kijkje op de werkvloer van; Lekkerland, CBR, Modexpress, Philips Signify, PostNL, Chateraise, Audax en Cloetta
Cloetta is bijvoorbeeld dé snoepfabriek van Nederland. Vroeger bekend als Red Band. Ook bij Lekkerland vind je een magazijn vol met de lekkerste producten: van winegums en koekjes, tot aan pizza en chips. 
Koop je een Philips led lamp? Dan komt hij dus bij Signify vandaan. En jij kunt er werken! Net als Marty, Petr en Krzysztof. In de video hieronder vertellen ze je waarom ze iedere dag met zoveel plezier naar hun werk gaan, wat onder andere komt door de leuke collega’s, het werken voor een groot en internationaal bedrijf én hun nieuwe beste vriend: het voicepicking systeem.
Bekijk alle vacatures in Noord-Brabant

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Utrecht

In Utrecht geven we je een kijkje in de 'keuken' van AH Online, EU-Flex en DPD. Van de Amsterdamse grachten tot aan de open polders in Flevoland, en van de boerendorpjes in Limburg tot aan de stranden bij Den Haag: als bezorger bij Albert Heijn Online kom je op de mooiste plekken van ons kleine kikkerlandje. Kijk je mee?
Bekijk alle vacatures in Utrecht

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Flevoland

Dagelijks vers gebakken brood, de lekkerste vlaaien en goed belegde broodjes: daarvoor moet je bij Goedhart zijn. Voor een goed gevulde bankrekening trouwens ook! Een mooie combinatie dus, lijkt ons zo. Bekijk de werkvloer voor een lekkere baan bij de grootste bakkerij-organisatie van Nederland!
Bekijk alle vacatures in Flevoland

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

Tour de werkvloer in Limburg

Pensioen saai? Helemaal niet! APG zet zich in voor een goed en betaalbaar pensioen. Nu en straks. En dat doen ze voor 4,5 miljoen mensen: één op de vijf gezinnen! Dat maakt APG dé ideale plek om te leren, te groeien en jezelf te bewijzen. Bij APG werk je in een supermoderne omgeving met de nieuwste snufjes en techniek. Op de Brigthland Smart Services Campus (Klinkt chique, hè? Is het ook) worden in de APG Groeifabriek slimme digitale oplossingen bedacht voor de pensioensector. Check daarom de tour over de (thuis)werkvloer.
Bekijk alle vacatures in Limburg

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.