Baanrader alert! Dit betekent werken bij de Belastingdienst.

Yes! Uitzendkrachten bij de Belastingdienst raden de Belastingdienst aan als werkgever. Een échte Baanrader dus. Het goede nieuws? Jij kan daar onderdeel van uitmaken. Medewerkers geven de Belastingdienst een 8+. Lees hier vijf redenen waarom jij wilt werken bij de Belastingdienst:

1. Jouw ideeën zijn welkom

Jij maakt onderdeel uit van het team. Dat betekent dat de Belastingdienst open staat voor jouw ideeën. Ze zijn blij met de kennis die jij hebt opgedaan vanuit andere organisaties. Natuurlijk wel binnen de regels en kaders. De Belastingdienst blijft namelijk een politiek gestuurde organisatie. Dit maakt het ook super dynamisch! Gebeurt er iets in Den Haag? Dan merk je dit bij de Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst is dus lekker gevarieerd.

2. Jij krijgt persoonlijke aandacht

Bij de Belastingdienst gaan ze met jou in gesprek. Over van alles en nog wat! Hoe je weekend was en of je nog lekker in je (werk) vel zit. Vanuit oprechte interesse. Wist je dat sommige teamleiders bij de Belastingdienst liever een praatje met jou maken dan hun mail beantwoorden? Met die persoonlijke aandacht zit het wel goed dus!

3. Positieve feedback

Bij de Belastingdienst krijg je te maken met cijfers. Ze zijn resultaatgericht. Toch rekenen ze je hier niet op af. Gaat het even wat minder? Dan kijken ze samen met jou naar hoe het wel gaat lukken. Je krijgt de vrijheid om collega’s op te zoeken en te vragen om advies. Hun motto? ‘Zonder verbinding, geen resultaat’. Werken bij de Belastingdienst betekent dat jullie het samen gaan jullie het fixen!

4. Een inhoudelijke baan

Je start met een duidelijk takenpakket. Bij de Belastingdienst blijven ze in gesprek met jou over je loopbaan. Heb jij meer uitdaging nodig? Geef het aan! De Belastingdienst kijkt samen met jou naar andere  taken. Complexere bezwaarschriften bijvoorbeeld. Of groei door naar ‘Begeleider Uitzendkrachten’. 

5. Complimenten

Bij de Belastingdienst zeggen ze regelmatig ‘hey, lekker bezig’. Klinkt fijn he? Als uitzendkracht ben jij ook écht onderdeel van het team. Jij mag mee op teamuitje en krijgt ook (eindejaar) geschenken. Telefoon of laptop nodig voor jouw job? Ook dat is geregeld. Zij waarderen jou en dat betekent dat de CAO van het Rijk ook voor jou geldt. En we verklappen alvast: die is erg aantrekkelijk!

Zin in een verantwoordelijke baan bij de Belastingdienst? Snappen we! Check snel alle Belastingdienst vacatures.

Vacatures Belastingdienst