Keizersveld 47A

 • 0478-517201
 • 5803AM Venray
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Op zoek naar die leuke baan? Tempo-Team helpt jou!

Bij Tempo-Team gaan we voor jouw ideale baan! Het maakt niet uit of je net aan je carrière begint of al ervaring hebt. Werkplezier begint voor ons met de juiste match. Het zoeken naar vacatures is onze specialiteit. Of je dat nu online doet of liever persoonlijk langskomt. Samen gaan we op ontdekkingstocht om te vinden welke baan perfect bij jou past. Fijn toch! En als je die baan hebt gevonden? Fantastisch! Bij ons krijg je een eigen contactpersoon die jou met alles helpt. Denk je aan doorgroeien, of wil je iets anders weten? Je contactpersoon helpt je! Bij Tempo-Team gaan we verder dan alleen het vinden van een baan. Jazekerrrrr, wij streven naar jouw succes en werkplezier🌞

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team uitzendbureau Venray is gevestigd op het industrieterrein van Venray aan de a73. Het is dus super makkelijk te bereiken met de auto of fiets. Wij zijn gevestigd in een kantoorpand. Kom je bij ons op bezoek? Dan kan je je auto gegarandeerd voor de deur parkeren. Lekker makkelijk, toch! Verder word je ontvangen met een lekker bakkie thee of koffie. 

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Hmmm... bijnaaa. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0478-517201.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Venray?

  We proberen altijd om voor elk talent goede banen binnen te halen. Toch hebben we een aantal favorietjes, denk aan: administratief medewerker, commercieel medewerker, operator en logistiek medewerker. Maar ook hebben we natuurlijk nog andere vacatures, dus bekijk ze snel! 

  Vacatures Venray

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. 

  Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.