Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Den Haag Kneuterdijk

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Den Haag

Kneuterdijk 15

 • 070-3130700
 • 2514EM Den Haag
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Wij helpen jou aan een baan!

Zoek jij een nieuwe baan? Top, wij helpen jou zoeken! Sterker nog, de kans in groot dan we al een leuke baan voor jou klaar hebben liggen. Wij hebben met super veel werkgevers contact in Den Haag. We stellen jou graag aan ze voor! We helpen je met solliciteren, zo heb je binnen no-time werk. Bij Tempo-Team vinden we werkplezier het allerbelangrijkste. Daarom hebben we tijdens je loopbaan ook contact. Zo weten we zeker dat je nog steeds op de goede plek zit. Doorgroeien? Of een toe aan een nieuwe baan? Wij staan voor je klaar! Dus waar wacht je nog op? Solliciteren maarrrr! 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Den Haag

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Midden in het centrum van Den Haag is uitzendbureau Tempo-Team gevestigd. Om de hoek van de Hofvijver, paleis Noordeinde en het bekende Binnenhof vind je onze mooie vestiging in een oud bankgebouw. Onze voordeur staat altijd open van 08:30 – 17:30 uur voor een kopje koffie, een kennismaking of advies over je cv. Parkeren in het centrum van Den Haag is overal moeilijk en dus ook bij ons. Voor de deur parkeren lukt bijna nooit, maar op een kleine 5 minuten lopen kan je goed parkeren in parkeergarage ‘Museumkwartier’. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 15 en 16 (vanaf Den Haag Centraal Station) stoppen om de hoek en tram 1 (vanaf Hollands Spoor) stopt zelfs voor deur.
   

 • Kan ik zomaar langskomen?

  Je bent altijd welkom! Wil je er zeker van zijn dat we direct tijd voor je hebben? Maak dan van te voren een afspraak via 070-3130700

   

 • Welke vacatures staan er open in Den Haag?

  Onze vacatures zijn voornamelijk gericht op administratieve functies. Dit komt omdat wij diverse (semi-)overheidsklanten bedienen, zoals de Rijksoverheid, diverse Gemeentes en de Provincie Zuid-Holland. Bij ons kan je terecht wanneer je beschikt over administratieve ervaring. Je kan denken aan functies zoals: hr medewerker, (financiëel) administratief medewerker of secretaresse. Ook wanneer je ambities liggen richting de klantenservice maken wij graag kennis met je. Jaarlijks werven wij voor o.a. de ANWB. Een kantoorfunctie toch niet jouw ding? Elk jaar zoeken wij vanaf januari brugwachters en er zijn collega’s van Tempo-Team Medisch wanneer je graag aan de slag wilt in de zorg. Keuze genoeg!

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Superrrr! Nu rest je nog maar één ding: solliciteren maar! Onderaan de vacature staat een gele sollicitatie button. Het is het snelst om op deze manier te solliciteren. We reageren binnen 24 uur op jouw aanvraag. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Vragen zijn altijd welkom! Onderaan iedere vacature staan contactgevens. Deze persoon weet alles over de vacature.