Zelfstandig werkend kok vacatures

Is koken jouw passie? Droom je over de perfecte biefstuk? En zijn jouw fantasieën vol van sterwaardige gerechten? Dan is werken als zelfstandig werkend kok zéker iets voor jou! Je bent de spil in de keuken, zorgt ervoor dat elke maaltijd van topniveau is en houdt iedereen zo scherp als een mes. Je geniet van de georganiseerde chaos en wordt er blij van als alles op rolletjes loopt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk snel de vacatures en solliciteer! ↓

Werken als zelfstandig werkend kok 

Als zelfstandig werkend kok zijn jouw dagen nooit hetzelfde. Van lekkere frisse lunches en heerlijke sandwiches tot sappige saté en complete dinergerechten: jij zet het zonder moeite op tafel. Ook voor een gerecht met dieetwensen draai jij je hand niet om. Jij bent de magiër van de keuken en schudt de ene na de andere maaltijd uit je mouwen. 

Maar dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met jouw team zorg je voor een fantastische sfeer in de keuken. Want werkplezier staat natuurlijk hoog in het vaandel. Daarnaast ben je, ook als zelfstandig werkend kok, continu aan het leren. We helpen je daar graag een handje bij. Bijvoorbeeld door je één van onze opleidingen te laten volgen. Hoe fijn is dat?

Als zelfstandig werkend kok kun je alle kanten op. Wil je het liefst op een vaste locatie aan de slag? Dat kan. Maar ook wanneer je van afwisseling houdt ben je hier op het goede adres. Met veel verschillende toplocaties is er altijd wel een mooie plek voor jou te vinden.  

Arbeidsvoorwaarden

Niet alleen jouw maaltijden zijn om van te smullen, ook de arbeidsvoorwaarden zijn heerlijk:

  • Een goed salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring. 
  • 8,33% vakantietoeslag. 
  • Minimaal 20 vakantiedagen per jaar. 
  • Verschillende trainingen over bijvoorbeeld wild, schelp- en schaaldieren, kruiden of patisserie.
  • Zelf bepalen wanneer je werkt.
  • Flexibele of vaste werktijden.
  • Werken op unieke locaties.

Fulltime of parttime werken als zelfstandig werkend kok

Wil je fulltime bezig zijn met jouw passie? Dat kan! Er zijn namelijk veel verschillende plekken waar je fulltime aan de slag kan als zelfstandig werkend kok. Dit kan in zowel restaurants, bedrijven als hotels. Je kan daarnaast ook nog eens zelf bepalen of je altijd op een vaste plek werkt of op verschillende locaties. Lekkerrr! Bekijk snel de verschillende fulltime vacatures!

Uiteraard snappen we het ook als je liever parttime aan de slag gaat. Het leven draait immers niet alleen om werken! Ook dat is natuurlijk geen probleem. Benieuwd naar de parttime vacatures? Bekijk ze hier

Werken als zelfstandig werkend kok in jouw regio 

Ver reizen voor je baan? Nee hoor, helemaal niet nodig. Er is namelijk altijd wel een baan als zelfstandig werkend kok bij jou in de regio te vinden. Zo kun je lekker op de fiets naar je werk! 

Zelfstandig werkend kok opleidingen

Wil je werken en leren tegelijkertijd? Dat kan! Via onze koks opleiding leer je alle basisvaardigheden die een kok nodig heeft. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je vlees en vis lekker kan bereiden en welke snijtechnieken er zijn. Maar daar blijft het niet bij: we nemen je bijvoorbeeld ook mee in de wereld van sauzen. De lessen duren 28 (school)weken en worden op woensdag gegeven. De overige dagen ben je aan het werk of geniet je van je vrije tijd. Iets voor jou? Bekijk voor meer informatie onze opleidingspagina en meld je direct aan!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.