Werken bij Appèl

Appèl scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸€13,27 bruto per uur vanaf 21 jaar | 👌 Gewone werktijden | 🙏 Parttime of fulltime? Kan allebei! 🤝 Doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw wensen | 📍 Door heel Nederland!

Appèl is een Brabants familiebedrijf in de catering. Dat moet gezellig zijn! En dat is het ook. Waar Appèl voor staat? Samen, creatief en met passie werken in een open cultuur. Met de gezellige collega’s zorg je er samen voor dat gasten een fijne ervaring hebben en met een blij gevoel naar huis gaan. En dit gevoel willen ze bij Appèl ook voor de eigen collega’s. Vind jij flexibiliteit belangrijk en werk je graag aan je persoonlijke ontwikkeling? Je richt je loopbaan in zoals jij dat wil! Check dan snel de vacatures bij Appèl!

Bekijk de vacatures

Arbeidsvoorwaarden Appèl

 • Een mooi salaris van €13,27 per uur!

 • Elke woensdag word je lekker uitbetaald

 • Je werkt met de gezelligste collega's!

 • Kilometer vergoeding en vakantiegeld

 • Trainingen of cursussen volgen? Dat kan gewoon! 

 • Horeca werk op normale werktijden

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Lees meer over:

 

Dit is waarom jij wilt werken bij Appèl

Werkplezier bestaat bij ons uit drie verschillende dingen. Of je balans in je werk en privé leven hebt. Of je werk inhoudelijk interessant genoeg is. En of je lekker kan groeien! Lees hier onder hoe het zit bij Appèl. 

💪 Inhoud van jouw baan
Aan de slag met ervaren collega's waarmee jij samen de gasten voorziet van een goede maaltijd met een lach? Dat ervaar jij als je werkt bij Appèl! En wil je alles weten over de huidige foodtrends? Bij Appèl leer je het allemaal! Gezonde schoolkantines en bedrijfsrestaurants. Hier draag jij je steentje aan bij als je hier aan de slag gaat!

🙏 Balans
Bij Appèl kan je werken wanneer het jou uitkomt. Geef zelf je beschikbaarheid door en de diensten staan voor je klaar. Flexibiliteit gegarandeerd dus! En wil je juist veel werken? Ook dat kan natuurlijk! Hoe meer jij beschikbaar bent hoe meer diensten wij voor jou hebben.💸

🎓Groei
Wil je doorgroeien van catering medewerker tot beheerder? Dat kan! Mogelijkheden genoeg bij Appèl in allerlei verschillende functies. En wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maak dan gebruik van de Appèl Academy! De online leeromgeving waar je allerlei trainingen en cursussen kan volgen kom je kennis te verbreden. 

Vacatures Appèl

Veelgestelde vragen over werken bij Appèl

 • Wat is het salaris bij Appèl?

  Het salaris bij Appèl is €13,27 bruto per uur vanaf 21 jaar. Ben je jonger dan 21 jaar dan krijg je het jeugdloon. Dit uurloon verschilt per leeftijd.

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Appèl?

  👉Catering medewerker
  Ben jij al een catering topper met oog voor hospitality en passie voor eten en drinken? Of wil je zo'n catering topper worden? Bij Appel kan je met of zonder ervaring aan de slag! Of je nou al jaren werkzaam bent in de catering of juist nu een carrière hier in wil starten. Bij Appèl is er altijd wel een plek waar jouw ervaring tot zijn recht komt in de bedrijfscatering of de scholencatering! Als gastvrouw help jij de gasten, vul je de gerechten aan waar nodig en verricht je kassawerkzaamheden vliegensvlug!

  👉Horecamedewerker
  Ha horeca tijger! Jij houdt van aanpakken en beweging. Klaar om deze werkdag te beginnen? Mooi! In de ochtend stroop jij, samen met jouw collega, de mouwen op en tref je de voorbereidingen voor de lunch en de koffieservice voor vergaderingen. Je bereidt broodjes, salades, soepen en warme gerechten in een snel tempo. Zo kan iedereen tijdens de lunch genieten van een lekkere verse maaltijd! 

  👉Zelfstandig werkend kok
  In deze functie kan jij al je ondernemende kwaliteiten, creativiteit en passie voor koken benutten! In de ochtenden tref je de voorbereidingen voor de lunch en banqueting-opdrachten. In rap tempo bereid je luxe broodjes, rijkelijk gevulde maaltijdsalades en verse soepen. Tijdens de piekmomenten van de lunch verzorg jij samen met je team de distributie van de banqueting. Smullen!

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Appèl?

  Het kan allebei! Bij Appèl werken ze met flexibele roosters en zoeken ze altijd nieuwe flexibele collega's die het team komen ondersteunen. Ben jij vaak lekker veel beschikbaar? Top! Dan kan je ook veel diensten krijgen. 💸

 • Heb je een diploma nodig om bij Appèl te werken?

  Iedereen is altijd welkom bij Appèl! Wil je aan de slag als ervaren catering medewerker of als zelfstandig werkdn kok? Dan is er varing wel verplicht. Begin je als horeca of catering medewerker? Dan leren ze het jou bij Appèl! Diploma's zijn niet nodig. 

 • Werken bij Appel in de regio

  Als je gaat werken bij Appèl, dan werk je altijd bij jou in de buurt. Appèl heeft namelijk werklocaties door heel Nederland! Je gaat aan de slag in de bedrijfscatering of scholencatering, afhankelijk van waar je wil werken. De sfeer? Altijd goed! Je werkt met een fijn gepassioneerd team en het contact met de gasten is altijd leuk.