Werken bij BuitenHof Tuinmeubelen

🤑Toeslagen na 21.00 uur | 🎉Personeelsfeesten en afdelingsuitjes | 👕Eigen bedrijfskleding | 🚀Volop doorgroeimogelijkheden

De zon gaat schijnen en je hebt zin om naar buiten te gaan! Herken jij dat? Voor velen is dit hét teken om de tuin op orde te brengen. Dit kan natuurlijk alleen met de mooiste tuinmeubelen en de tofste accessoires. Bij BuitenHof Tuinmeubelen zorg jij ervoor dat iedereen weer maximaal kan genieten van de zomer, en dat jij maximaal kan genieten van je baan.  Bekijk snel alle BuitenHof vacatures en zie wat BuitenHof Tuinmeubelen jou allemaal te bieden heeft!

Vacatures BuitenHof

Arbeidsvoorwaarden

Nu wil je natuurlijk weten wat de arbeidsvoorwaarden zijn! Die hebben we voor jou op een rijtje gezet:

 • Je salaris? Dat hangt af van je functie. De meeste functies hebben een salaris tussen de €12,81 en €20,67 per uur
 • Werken na 21:00 uur betekent: 50% toeslag
 • Reiskostenvergoeding van: €0,21
 • Vakantietoeslag
 • Wil jij je verder ontwikkelen? Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg
 • Bedrijfskleding speciaal voor jou
 • Pauzeren met gratis fruit en een lekker muziekje op de achtergrond
 • Een leuk kerstpakket, personeelsfeest en afdelingsuitjes

Lees meer over

 

 

Werken bij BuitenHof Tuinmeubelen

Waarom werken bij BuitenHof tuinmeubelen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen doen ze veel om voor een goede balans te zorgen, hebben ze aandacht voor de inhoud van de baan en zijn ze continu bezig met jouw persoonlijke groei!

🙏Balans

Bij BuitenHof Tuinmeubelen zorgen ze ervoor dat jij goed in je vel zit. Wil jij de hele week lekker dicht bij huis werken en altijd op dezelfde locatie werken? Dan is een functie in het magazijn of de werkplaats van BuitenHof Tuinmeubelen echt iets voor jou! Vind je het leuker om onderweg te zijn en veel van de mooiste plekjes in Nederland, België of Duitsland te zien? Dan is een functie als bezorger of bijrijder ideaal voor jou. Jij bepaalt zelf wat je wilt doen. Zo blijft jouw privé-werk leven altijd perfect in balans! Werk je na 21:00 uur? Dan ontvang jij een dikke toeslag (50%). Chill!

💪Inhoud van de baan

Naast het werk ook plezier hebben. Dat vinden ze bij BuitenHof Tuinmeubelen erg belangrijk. Een lekker praatje maken met een collega terwijl je een drankje haalt of een leuke borrel? Het gebeurt bij BuitenHof Tuinmeubelen. Als je werkt bij BuitenHof Tuinmeubelen leer je het hele magazijn uit je duimpje kennen. Dit kan je te voet doen, maar ook met EPT of zelfs met de heftruck. Jouw favoriete hulpmiddel gekozen? Check! Geniet dan van een baan waarin je veel verantwoordelijkheid hebt over de verschillende tuinmeubelen en accessoires en vooral ook veel plezier maakt. Werk je liever niet in het magazijn maar wil je als bezorger werken? Die mogelijkheid is er voor jou.

🎓Groei

Wil je niet meer op de EPT rijden maar ben je toe aan meer PK? Dan leiden we je graag op tot heftruckchauffeur en zorgen wij ervoor dat jij een geldig certificaat haalt! Wil jij meer van het distributiecentrum ontdekken en erachter komen of iets anders beter bij jou past? Geef het dan aan! We kijken graag met jou mee om te zien of een andere functie beter bij je past.

Vacatures BuitenHof

 

Veelgestelde vragen over werken bij BuitenHof Tuinmeubelen

 • Kan je bij BuitenHof fulltime of parttime werken?

  Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn er volop mogelijkheden voor jou! Afhankelijk van je functie werk je volgens een vast, wisselend rooster of in 2-ploegen. In het voorseizoen kan je werken van 06:00-14:30 uur of 11:30-20:00 uur. In het seizoen kan je werken van 06:00-14:30 uur of 14:45-23:15 uur. Het is voor bepaalde functies ook mogelijk om parttime te werken. Werken in de avonden en in de weekenden gebeurt altijd in overleg en is afhankelijk van de functie.

 • Waar is BuitenHof Tuinmeubelen?

  Met vestigingen verspreid over Nederland en België is BuitenHof Tuinmeubelen de grootste tuinmeubelspecialist. Het grote distributiecentrum vind je aan de Borchwerf in Roosendaal. Woon je in de buurt? Kom dan lekker op de fiets op met de scooter! Woon je wat verder weg richting Breda of Bergen op Zoom? Pak dan lekker de auto en je staat binnen een half uurtje op de parkeerplaats. Je reiskosten vergoeden wij natuurlijk gewoon!

 • Wat verdien je bij BuitenHof Tuinmeubelen?

  Je salaris hangt natuurlijk af van je functie? De meeste functies hebben een salaris tussen de €12,81 en €20,67 per uur. Dit komt door eventuele toeslagen. Na 21.00 uur krijg je namelijk 50% toeslag! Dat is nog eens mooi meegenomen. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer met daarbovenop nog een vakantietoeslag. 

   

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij BuitenHof?

  Er zijn altijd voldoende mogelijkheden als je wilt werken bij BuitenHof Tuinmeubelen. Bekijk hieronder de meest voorkomende vacatures:

  Magazijnmedewerker

  Hoe leg jij de race graag af? Te voet, met de EPT of met de heftruck? Jij mag kiezen! In het magazijn van BuitenHof Tuinmeubelen kan je alle kanten op. Letterlijk én figuurlijk. Het magazijn is groot, heel groot. Maar binnen no-time ken je het op je duimpje. Ga aan de slag bij verschillende afdelingen. Zo is er altijd wel eentje die bij jou past! Werk je graag in 2 ploegendiensten of toch liever in een dagdienst? Het kan allemaal. Check snel alle vacatures!

  Heftruckchauffeur

  Vind je de EPT te klein of te licht voor jouw gevoel? Ga dan rijden op een heftruck. Als heftruckchauffeur bij BuitenHof Tuinmeubelen heb je een afwisselende baan waarbij je ook regelmatig van de heftruck afstapt om handmatig werk te verrichten. Spierballen komen dan ook zeker goed van pas! Als heftruckchauffeur kom je te werken in een groot magazijn met voldoende uitdagingen voor jou. Tuinmeubelen zijn namelijk geen standaard pallets. Ieder meubel is uniek. Het is dan ook belangrijk dat je al wat ervaring op hebt. Je zal werken in twee ploegen. Is het een rustigere periode? Dan behoort werken in een dagdienst tot de mogelijkheden. Bekijk de vacatures hieronder!

  Bezorger/bijrijder

  Ben jij graag onderweg? Dan is de functie als bezorger of bijrijder echt op jouw lijf geschreven! Je bezoekt de mooiste plekken in Nederland, rijdt over de hobbelige wegen in België of beklim de mooie heuvels in Duitsland. Je werkdag begint vroeg. Rond 6 á 7 uur start jij de motor en ga je op pad. Hoe laat ben je dan klaar? Dat ligt maar net aan de rit die je vandaag gaat maken. Saai zal het in ieder geval niet zijn. Je rijdt altijd met een collega. Wel zo gezellig! Als bezorger bij BuitenHof Tuinmeubelen bezorg je de producten bij winkels of bij klanten. Grote kans dat je zelfs nog een lekker kopje koffie krijgt! Krijg je iets extra’s toegestopt voor jouw goede diensten? Steek dit maar lekker in je zak. Daar heb je tenslotte zelf hard voor gewerkt! Check de vacatures hieronder.

  Fulltime of parttime werken bij BuitenHof Tuinmeubelen

  Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn er volop mogelijkheden voor jou! Afhankelijk van je functie werk je volgens een vast, wisselend rooster of in 2-ploegen. In het voorseizoen kan je werken van 06:00-14:30 uur of 11:30-20:00 uur. In het seizoen kan je werken van 06:00-14:30 uur of 14:45-23:15 uur. Het is voor bepaalde functies ook mogelijk om parttime te werken. Werken in de avonden en in de weekenden gebeurt altijd in overleg en is afhankelijk van de functie.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.