Technische vacatures bij De Ruwbouw Groep

Samen sta je sterk! Wij Nederlanders zeggen ook wel: dat staat als een huis. De RuwBouw Groep neemt dat lekker letterlijk. Deze samenwerking van drie bedrijven bouwt huizen en kantoorpanden met Dycore-vloeren, Heembeton-wanden en Calduran-kalkzandsteen. Ook een werkgever hebben waar je op kunt bouwen? De beste vacatures in de techniek vind jij bij De RuwBouwGroep. 

Alle technische vacatures

Waarom werken in de techniek bij De RuwBouw Groep

Ben jij al een ervaren techneut of een techneut in spé? De RuwBouw Groep heeft de leukste technische vacatures voor iedereen. Bouwen doe je samen. Daarom werk jij hier met verschillende collega’s met verschillende expertises. Samen bouwen jullie het Nederland van morgen. Dat doe je niet gratis, natuurlijk! Alle bedrijven binnen de groep bieden jou een fijn salaris en veel stabiliteit. 

Graag minder stabiliteit? Ook voor bijbanen kun je soms terecht bij De RuwBouw Groep. Super goed voor op je cv natuurlijk! Én goed voor je bankrekening. Bij de meeste technische vacatrues van De Groep werk je in ploegen en in het weekend. Toeslagen dus! En wil jij van je bijbaan je fulltime baan maken? Dan denkt Dycore graag mee met jouw persoonlijke plan!

Arbeidsvoorwaarden

Vacatures in de techniek zijn er natuurlijk genoeg. Waar je het voor doet? Véél! Want zelfs als jij minder ervaring of geen diploma hebt, ga jij goed geld verdienen bij De RuwBouw Groep. Check het zelf hieronder. Scroll daarna naar beneden voor de beste vacatures in Breda, Lelystad, Oosterhout, Emmen of Assen!

  • Een bovengemiddeld salaris
  • Hoge toeslagen voor ploegen en eventueel weekenden
  • Een kilometervergoeding en vakantiegeld
  • Opleiding doen? Keuze genoeg! Wij trakteren ;-)
  • Bijbaan óf gewoon lekker vast. Jij kiest!

Technische vacatures bij De Ruwbouw Groep in het hele land

Lucky you! Onderdelen van De RuwBouw Groep zitten door het hele land. Er is dus vast genoeg keuze in technische vacatures bij jou in de buurt. Klik hieronder op de vacatures bij jou in de buurt.

Vacatures in de buurt van Lelystad of Emmen bij Heembeton

Kom jij uit het Oosten? Dan heb jij genoeg keuze! Voor jou zijn er technische vacatures in Lelystad of Emmen. Hiervoor ben jij bij Heembeton aan het juiste adres! Hier worden pre-fab wanden voor de bouw gemaakt. Werkschoenen aan en gaan! Lees hier alles over werken bij Heembeton! Gelijk solliciteren? Vacatures vind je hieronder.

Vacatures in Lelystad, Breda, Etten-Leur en Oosterhout bij Dycore

Ook in het zuiden zijn er volop vacatures in de techniek. Dycore vloeren worden gemaakt in Lelystad, Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Woon jij in de buurt? Voetjes van de vloer dan! Lees hier alles over werken bij Dycore of klik gelijk op de vacatures

Vacatures in de buurt van Assen bij Calduran

Calduran zit in Hoogersmilde. En ja, dat zegt je alleen wat als je er uit de buurt komt ;-) Assen ken je ongetwijfeld! Dat is maar een steenworp afstand van Calduran. Ook vanuit Coevorden en Veenoord ben jij binnen no-time op je werk. Meer weten? Ga dan hier naar de pagina over werken bij Calduran. Gelijk de vacatures checken? Dat doe je hieronder.

Wil jij carrière maken?

Er zijn diverse opleidingen en cursussen op het gebied van doorgroeimogelijkheden, arbeidsomstandigheden en veiligheid.