Werken bij fonQ

💸Verdienen tot wel €19,90 per uur |✔️ kans op vast contract| 💪 doorgroeimogelijkheden | 📍Utrecht

Specialistisch, inspirerend en behulpzaam. Welkom bij je nieuwe werkplek: fonQ. Dé online bestemming voor het meest verrassende, eigentijdse en unieke warenhuis ervaring van Nederland. En het goede nieuws? Jij kan daar onderdeel van worden! Met een salaris dat kan oplopen tot €19,90. Samenwerken met  jonge en leuke collega’s én een bedrijfsrestaurant waar je voor een vriendenprijs lekker kan eten. Jij gaat je hier binnen no-time helemaal thuis voelen!
Alle fonQ vacatures

 Arbeidsvoorwaarden fonQ

 • Een lekker startsalaris van €13,27 per uur

 • Inclusief toeslagen kan je salaris oplopen tot €16,71 per uur

 • Grote kans op overname!

 • Reiskostenvergoeding

 • Goedkoop bedrijfsrestaurant met heerlijk eten!

 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld heftruck chauffeur

Alle fonQ vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij fonQ

💪 Inhoud van jouw baan 
Bij fonQ zijn ze altijd op zoek naar orderpickers. Dit betekent dat jij je stappenteller aan kan zetten, want er staat heel wat beweging op de planning!
Samen met je team ben je verantwoordelijk om alle bestelling voor het einde van de dag bij elkaar te verzamelen. Zijn de juiste items verzameld? Mooi! Zorg ervoor dat ze netjes zijn ingepakt en klaar zijn om verzonden te worden. Met een gezellig team en een informele werksfeer vliegen de dagen voorbij!

🙏 Goede werk-privé balans
Werken bij fonQ betekent weten waar je aan toe bent. Je krijgt namelijk een vast rooster, dus je zal niet snel voor verrassingen komen te staan. En wat helemaal mooi is: je hebt altijd zaterdag en tweede zondag vrij. Gewoon, zodat je lekker tijd hebt voor jezelf! 

 🎓 Groeien
Bij fonQ staat groeien centraal. De mogelijkheden hiervoor zijn dan ook net zo divers als de producten die fonQ aanbiedt. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te groeien tot heftruckchauffeur. fonQ biedt interne opleidingen en begeleiding, zodat jij hier naar toe kan groeien. Daarnaast worden er in samenwerking met Tempo-Team verschillende trainingen aangeboden, waardoor jij je goed blijft ontwikkelen. Of het nu gaat om trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap of persoonlijke groei. Bij fonQ kan je ze allemaal volgen.

fonQ vacatures

Vragen over werken bij fonQ? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij fonQ

 • Waar zit fonQ?

  Werken bij fonQ betekent werken in Utrecht. FonQ ligt aan de Reactorweg perfect gelegen, vlak naast de snelweg en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 • Kan je zowel fulltime als parttime aan de slag bij fonQ?

  Bij fonQ zijn ze momenteel vooral op zoek naar mensen die fulltime aan de slag willen. Als fulltimer werk je in verschillende diensten in het magazijn van fonQ. Je verzamelt de bestellingen en zorgt ervoor dat ze verpakt worden om te transporteren. Zondag tot en met vrijdag worden er zowel dag- als avonddiensten gewerkt.

  Alle fulltime vacatures bij fonQ

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij fonQ?

  Bij fonQ heb je geen diploma nodig. Je kan dus zo aan de slag!