Werken bij de gemeenten Drechtsteden

💻 thuiswerkmogelijkheden l 💪kans op verlenging of overname l 🚀doorgroeimogelijkheden

Bij een gemeente alleen in een gemeentehuis werken? Zeker een optie. Maarrr, bij gemeenten Drechtsteden zijn er echt nog veeeel meer mogelijkheden. Zo ga je lekker aan de slag bij bij een museum, op een begraafplaats of in de groenvoorziening. Werken bij gemeente Drechtsteden betekent keuze uit heel veel verschillende locaties en opdrachten. Er zit dus altijd wel iets voor je bij! Ook lekker: bij gemeente Drechtsteden zijn de arbeidsvoorwaarden dik in orde! Check snel de vacatures!

Vacatures Drechtsteden

Dit is waarom je wilt werken bij de gemeenten Drechtsteden

Wist je dat er zeven verschillende gemeenten onder Drechtsteden vallen? Dordrecht, Alblasserdam, Hendrik-ido-ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Zwijndrecht. Ook zijn er veel verschillende functies bij de gemeenten. Of je nu liever naar kantoor gaat of de hele dag met je koppie buiten: het kan allemaal!

💪 Inhoudelijk baan
Werken voor een gemeenten betekent een maatschappelijk verantwoorde baan. Jij werkt namelijk voor de burger! Mooi he? Werken bij gemeente Drechtsteden is ook lekker afwisselend! Je hebt namelijk met uiteenlopende vragen en situaties te maken. Geen dag is hetzelfde dus.

🙏 Goede werk-privé balans
Een dagje thuiswerken? Bij de kantoorfuncties van gemeenten Drechtsteden is dat gewoon mogelijk. Lekker dat pakketje thuis laten bezorgen of een sportlesje aan het einde van je werkdag pakken. Dat is nog eens balans!

🎓 Groeien
Zin om te leren? Via ‘mijn groei’ kies je uit verschillende opleidingen. Gemeente Drechtsteden denkt met je mee. Jij gaat namelijk makkelijk in gesprek over jouw ambities. Zit jij helemaal op je plek? Verlening van opdrachten of zelf overname komt regelmatig voor.

Arbeidsvoorwaarden

Werken voor een gemeente betekent goede arbeidsvoorwaarden. Benieuwd? Komt ‘ie: 

  • Een goed salaris afhankelijk van je functie
  • Kans op overname of verlenging 
  • Avond en weekend toeslagenThuiswerken bij kantoorfuncties
  • Reiskostenvergoeding. Chill!
  • Vakantiegeld (8,33%)
  • Doorgroeimogelijkheden 
  • Keuze uit verschillende opleidingen en trainingen 
  • Fijne extraatjes zoals eindejaarsgeschenk en gezellige  activiteiten

Veel voorkomende vacatures bij de gemeenten Drechtsteden

We zeiden het al even. Gemeente Drechtsteden heeft écht heel veel verschillende functies. Kijk snel of er iets voor je tussen zit!

Klantcontactmedewerker 

Lekker babbelen met burgers? Als klantcontact medewerker bij gemeente Drechtsteden spreek je iedere dag mensen uit de omgeving.  Binnen de gemeente Drechtsteden is er veel vraag naar klantcontactmedewerkers. Je kan dus aan de slag bij veel verschillende locaties. De functie heeft in grote lijnen dezelfde werkzaamheden. Denk hierbij aan het plegen van telefoontjes en het te woord staan van klanten. Daarnaast zal je ook vragen via de mail behandelen. Jouw voornaamste taak is dus het te woord staan van klanten en het behandelen van hun vragen. 

Administratief medewerker 

Als administratief medewerker bij de gemeenten Drechtsteden ondersteun je verschillende afdelingen. Super leuk, want hierdoor heb je veel contact met collega’s. De functie is heel divers en bij meerdere onderdelen van de gemeente mogelijk! Ga bijvoorbeeld op de afdeling van openbare ruimte aan de slag. Hier ga je aan het werk  met verkeersmaatregelen en het verstrekken van vergunningen. Je schakelt met verschillende partijen, controleert, schrijft vergunningen uit en checkt de planning. Lekker afwisselend dus! 

Gastheer/gastvrouw begraafplaats

Als gastheer/gastvrouw heb jij bij een begraafplaats een hele mooie en dankbare baan. Voordat de nabestaande op de stoep staan bouw jij de aula om. Jij zorgt ook voor de hapjes en drankjes wanneer de dienst in afgelopen. Je doet dit niet alleen! Samen met jouw collega’s laat je de dag zo goed mogelijk verlopen. Echt teamwork dus. 

Vacatures Drechtsteden

Beveiliger 

Als beveiliger ga je aan de slag in een museum. Leuk he? Je helpt mensen met vragen en wijst ze een goede richting op. Jij weet de weg! Natuurlijk houdt je ook een oogje in het zeil. Zit iemand aan een schilderij? Niet onder jouw toezicht! Jij zorgt ervoor dat mensen zich netjes aan de regels houden. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties. Zo sta jij iedere keer in een andere omgeving. Liever niet als beveiliger aan de slag maar wel bij het museum? Ga aan de slag als schoonmaker! Tijdens het dweilen bekijk jij de mooiste schilderen. 

Chauffeur/belader 

Werk jij het liefst de hele dag buiten? Ga dan aan de slag bij de reinigingsdienst van gemeenten Drechtsteden. Als chauffeur of belader zorg jij voor de inzameling van huishoudelijk afval. Je voert de werkzaamheden uit volgens vastgestelde route- en openingstijden. Bij de reinigingstaken ben je inzetbaar op verschillende voertuigen volgens een vaste planning. Beetje variatie in je werk? Daar zorgen ze bij gemeente Drechtsteden voor. Je werkt afwisselend als belader of medewerker afvalaanbiedstation. 

Medewerker Burgerzaken

Medewerker Burgerzaken bij gemeenten Drechtsteden is lekker afwisselend! Soms sta je achter de balie en sta je mensen te woord. Bijvoorbeeld om seizoensarbeiders te registreren.  En op het andere moment heb je back office taken. Bijvoorbeeld het opvragen van uittreksels over voorwaarden om in te schrijven. Dat kan gewoon lekker vanuit huis! Lekker he?

Een functie waar je veel kan leren dus solliciteer snel!

Fulltime of parttime werken bij de gemeenten Drechtsteden

Heb jij  nog een studie, kinderen thuis of zoek je gewoon een parttime baan? Bij gemeente Drechtsteden is het mogelijk. Of je nu 8, 16 of 24 uur wil werken: het kan gewoon! Wil jij lekker cashen? Dan zijn er ook genoeg fulltime opties. Fulltime werken betekent bij de gemeente 36 uur. Dat klinkt beter dan 40 uur hé😉? Bij sommige vacatures van gemeente Drechtsteden kies je zelfs welke specifieke dagen je wil werken. Chill toch!

Werken bij de gemeenten Drechtsteden in Dordrecht,  Alblasserdam, Hendrik-ido-ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Zwijndrecht

Locaties van gemeenten Drechtsteden zijn verspreid over de gehele regio. Zo ga je aan de slag in  Dordrecht,  Alblasserdam, Hendrik-ido-ambacht, Papendrecht, Sliedrecht,  Hardinxveld-Giessendam of Zwijndrecht. Altijd wel een locatie in de buurt dus! We kijken naar een locatie die bij jou past! De locaties zijn goed te bereiken met het OV of auto.

Vacatures Drechtsteden

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.