Werken bij de Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) telt zeven faculteiten, meer dan 45.000 studenten en ruim 3.000 medewerkers. Medewerkers van de HvA zorgen voor een constante hoge kwaliteit van het onderwijs, zodat iedere student kan vertrouwen op volledige inzet en ondersteuning. De HvA heeft de ambitie om tot de top van hogescholen van Nederland te behoren. En wij zoeken jóu om hier aan bij te dragen! 
De HvA is een aantrekkelijke werkgever, met als speerpunten zorg voor goed onderwijs en een prettige werkplek. Je komt te werken in een inspirerende en ambitieuze omgeving, met enthousiaste collega’s en duizenden jonge mensen met eigenwijze vragen en idealen. Wie wil dat nou niet?!
Tempo-Team nodigt jou van harte uit om te solliciteren op de functies van tentamenondersteuner.

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Surveillant

  • Surveillant schriftelijke tentamens
    De ‘surveillant schriftelijke tentamens’ is verantwoordelijk voor het erop toezien dat studenten de huisregels van de tentamenzaal en het examenreglement naleven, het bieden van eerstelijns ondersteuning, het melden van fraude en het bewaren van de orde tijdens het tentamen op locatie.  
  • Surveillant digitale tentamens
    De ‘surveillant digitale tentamens’ heeft dezelfde taken en verantwoordelijkheden, maar moet ook aantoonbaar beschikken over digitale vaardigheden. Zoals het om kunnen gaan met computerapparatuur en kennis hebben van applicaties.

Hoofdsurveillant

De hoofdsurveillant is verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van reguliere en nieuwe surveillanten in de tentamenzaal en is het aanspreekpunt voor de tentamenorganisatie van UvA/HvA. De hoofdsurveillant beschikt over dezelfde (digitale) vaardigheden als de reguliere surveillant (schriftelijk en digitaal) maar heeft daarnaast de capaciteiten om mensen aan te sturen, te begeleiden en te coachen. 

E-surveillant

De e-surveillant is verantwoordelijk voor surveilleren en/of reviewen van digitale tentamens op afstand. De e-surveillant overziet tijdens een online tentamen meerdere studenten gelijktijdig op een beeldscherm en beoordeelt na afloop het opgenomen beeld-, audio- en schermmateriaal. 

Contact

Benieuwd wat de functie-eisen zijn en wat de arbeidsvoorwaarden zijn? Neem dan contact op met het planbureau van Tempo-Team in Amsterdam: 

email: planningen@tempo-team.nl
Telefoonnummer: 020-4106080

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.