Werken bij Kruidvat

Wat is steeds verrassend en áltijd voordelig? Jij weet het, ik weet het. Kruidvat heeft niet alleen het voordeligste wasmiddel maar ook de meest verrassende vacatures in Renswoude. Scoor snel een goede deal door te werken als klantenservice medewerker of bemachtig een leuke vacature in de HR en administratie op het hoofdkantoor van A.S Watson, het moederbedrijf van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. Bekijk snel alle vacatures en kom werken bij Kruidvat in Renswoude!

Alle Kruidvat vacatures

Waarom werken bij Kruidvat

Nee, je gaat hier geen vacatures tegenkomen voor in de winkel. Wij hebben een hele andere etalage! Op het hoofdkantoor van A.S Watson, moederbedrijf van Kruidvat, moet heel wat gebeuren om de toko’s draaiende te houden. Jij komt in een professionele bedrijfsomgeving terecht. Wat hier zo top aan is? Werken bij Kruidvat is een springplank voor je carriére! Je leert omgaan met de dynamiek van een grote, corporate organisatie en kunt je volop ontwikkelen.

Heb jij de “A.S Watson-spirit” te pakken? Dan is er al-tijd een plek voor jou in Renswoude. Kom werken bij Kruidvat en ontwikkel je tot professional. Tempo-Team én Kruidvat bieden jou volop mogelijkheden om een extra cursus te volgen of na een tijdje door te stromen naar een andere functie. Mét rechtstreeks contract bij Kruidvat. Klinkt goed, toch? Al dat werken bij Kruidvat en die extra trainingen kun je gelukkig deels vanuit huis doen. Geen reden meer om niet door te klikken naar de vacatures van Kruidvat dus!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Kruidvat is dus niet alleen verrassend maar ook voordelig voor je bankrekening. Om voor jou de keuze makkelijk te maken hebben we de leukste voordelen van werken bij Kruidvat al voor jou op een rij gezet:

  • Een goed salaris ingeschaald op jouw ervaring
  • 60% werken op kantoor, 40% met je sloffen aan op de bank
  • Reiskostenvergoeding zonder maximale afstand
  • Thuiswerkvergoeding, voor die extra euro's
  • ADV toeslag van 7% en 8% vakantiegeld
  • Bereikbaar met het OV, de bus is 5 minuutjes lopen
  • Altijd doorgroeimogelijkheden als jij een Kruidvat-rood hart hebt❤️

Veel voorkomende vacatures bij Kruidvat

Die arbeidsvoorwaarden kun je haast niet laten liggen, toch? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij ons vind je altijd de nieuwste Kruidvat vacatures. Het enige wat jij hoeft te doen is een functie kiezen die bij jou past. Let’s go!

Klantenservice medewerker

Houd jij wel van kletsen maar sta je liever niet in de winkel? Dan is deze baan voor jou. Pak een bakkie en zet je headset maar op. Jij helpt klanten van Kruidvat, Trekpleister en andere merken van A.S Watson aan de telefoon. 

Klantenservice medewerker vacatures

Financieel/administratieve vacatures

Goed met geld? Dan shop jij vast al bij Kruidvat. Kom nu shoppen vóór Kruidvat. In Renswoude zijn er volop vacatures als inkoop medewerker of  financieel administratief medewerker. Laat deze aanbieding niet aan je neus voorbij gaan en solliciteer snel.

Financieel/administratieve vacatures

HR/administratieve vacatures

Zoveel merken, zóveel personeel! Kruidvat, Trekpleister en andere merken van A.S Watson worden bemand door honderden toppers. Daarom zoeken we vaak medewerkers personeelsadministratie en andere HR medewerkers. Is dit dé baan voor jou? Bekijk snel de vacatures.

HR/administratieve vacatures

Fulltime of parttime werken bij Kruidvat

Kers op deze taart? Als jij komt werken bij Kruidvat heb jij veel vrijheid in je agenda. Er zijn volop vacatures bij Kruidvat waar jij fulltime kunt werken, een dagje langer weekend kunt vieren óf gewoon kunt bijverdienen. Fulltime én parttime vacatures bij Kruidvat wachten op jou.

Werken bij Kruidvat in Renswoude

Voor veel mensen is het nog steeds een mysterie. Bij deze het antwoord: Kruidvat en Trekpleister lijken zoveel op elkaar omdat het zusjes zijn. Samen met ICI PARIS XL en andere merken horen zij tot een holding: A.S Watson. En laat A.S Watson nou een van onze topwerkgevers zijn! Dat betekent dat jouw toekomstige collega’s in enquêtes A.S Watson een van de beste scores van alle werkgevers bij Tempo-Team hebben gegeven. Pareltje dus! Werken bij Kruidvat en andere topmerken kan dus vanaf een mooi kantoor in Renswoude. Hier kom jij gemakkelijk met de auto of bus. We zien je zo!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.