Werken bij Pall Medistad

Werk jij bij Pall Medistad dan werk jij aan een betere wereld! Pall Medistad maakt namelijk medische producten. Elke medewerker bij Pall Medistad helpt de wereld gezonder te maken. Ze helpen duizenden patiënten per dag aan nieuwe infuuszakken, bloedzakken of andere medische middelen. Kortom, werk waar je met recht trots op kunt zijn! En Pall Medistad kan hiermee jouw hulp goed gebruiken! Daarom staan er voor jou veel (logistieke) vacatures voor je klaar. Ps. wel eerst nog even solliciteren hè ;)

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Pall Medistad

Bij Pall Medistad kom jij in een fijne en informele sfeer. De collega’s zijn fantastisch. Een grote, maar hele verschillende groep. Maar van verschillen in de groep merk je helemaal niets. Het zijn niet alleen collega’s. Het zijn ook elkaars vrienden! Op zoek naar een leuke huisgenoot? Bij Pall Medistad zitten hele leuke kandidaten ;). Maar om goede vrienden te zijn hoef je natuurlijk niet altijd meteen samen te wonen. Daarom organiseren de medewerkers zelf veel leuke uitjes. Een etentje of een sportwedstrijd. Je collega’s zorgen voor de sfeer. En Pall Medistad organiseert zelf ook elk jaar een fantastisch bedrijfsuitje. Elke medewerker is uitgenodigd. Jij ook! 

Naast alle gezelligheid kom je natuurlijk ook om lekker te werken. Bij Pall Medistad heb je te maken met belangrijke producten. Daar moeten we voorzichtig mee omgaan. Daarom heb je bij Pall Medistad niet te maken met een hoge werkdruk. Het gaat hier om de kwaliteit, niet om kwantiteit. Altijd! En over dat werken gesproken, dat doe je niet voor niets. We verklappen nog even niets, maar scroll maar een klein stukje naar beneden. Heb je die arbeidsvoorwaarden al gezien?! 

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle leuke collega’s ben jij natuurlijk ook gewoon heel erg benieuwd wat al die gezelligheid en al dat werken jou oplevert. Dan zit je hier goed! Hieronder staan alle arbeidsvoorwaarden voor je op een rijtje. Bij Pall Medistad krijg jij:

  • Een goed salaris! Gemiddeld krijg jij 545 euro per week! 
  • Reiskostenvergoeding.
  • Doorbetaalde pauzes. 
  • Na 6 maanden al kans op een vast contract!
  • Opleidingen. Altijd al je heftruckcertificaat willen halen? 
  • Doorgroeimogelijkheden. 

Veel voorkomende vacatures bij Pall Medistad

Zo veel vacatures. Keuzestress!? We snappen het. Daarom geven we je een korte uitleg over de meest voorkomende functies. Zo weet jij precies welke baan goed bij jou past. 

Productiemedewerker

Zitten is het nieuwe roken! Dat weten ze wel bij Pall Medistad. Daarom ben jij lekker in de weer als productiemedewerker bij Pall Medistad. Jij werkt in een bijzondere ruimte. We noemen het ook wel de ‘Cleanroom’. De ruimte is afgesloten en het is er (zoals de naam al zegt) helemaal schoon. En dat is ook wel nodig. In een groot wit pak zet jij alle medische producten in elkaar. Denk maar aan een infuuszak of zakken voor sondevoeding. Moeilijk is het niet. Je krijgt er gewoon een instructie bij. Wel eens een kast in elkaar gezet van een mega winkel? Je weet wel, dat blauwe met gele gebouw?! Top! Dit is een beetje hetzelfde. Je krijgt een tekening en jij zet het in elkaar. Lekker bezig! 

Bekijk alle vacatures als productiemedewerker bij Pall Medistad!

Logistiek medewerker

Jij zorgt dat alle producten op de juiste manier verzonden kunnen worden. Jij verzamelt de producten, sorteert en verpakt de producten. En we vertelden het al even, maar we hebben het over bijzondere producten. Daarom is het ook jouw taak om een laatste kwaliteitscheck te doen. Jij rijdt de hele dag met jouw reachtruck heen en weer. En er is meer! Jij doet ook een klein beetje administratie. Maar moeilijk is dat niet. En onderweg kom jij al je collega’s tegen. In de cleanroom, maar ook in het magazijn. High-five! 

Ga naar alle vacactures voor Logistiek Medewerker bij Pall Medistad! 

Parttime of fulltime werken bij Pall Medistad

We hebben goed nieuws! Pall Medistad heeft fulltime vacatures voor jou. En dat betekent… flink cashen en lekker veel uren maken! En bij Pall Medistad betekent het niet dat jij geen vrije tijd meer hebt. Nee. Jij werkt in een 5-ploegenrooster. Wat houdt dat in? Jij werkt 6 dagen achter elkaar. Twee dagen in de ochtend, twee dagen in de middag en twee dagen in de avond. Daarna ben jij vier dagen achter elkaar vrij! Een dubbel weekend dus. Jij weet van tevoren precies wanneer jij wel en niet moet werken, dus een vakantie inplannen zal nooit meer een probleem zijn. En we hadden al gezegd dat je pauze gewoon doorbetaald wordt, toch?!

Werken bij Pall Medistad in Medemblik

Pall Medistad is gevestigd in Medemblik. Je komt er met de auto, motor of de scooter heel makkelijk. Je stapt gewoon voor de deur weer uit. Parkeerplekken genoeg. Deze zijn trouwens gratis. Maar woon je in de buurt of houd je wel van een tochtje? Dan kan je ook op de fiets naar je werk. Heerlijk! Heb je kosten aan je reis? Bij Pall Medistad geniet jij gewoon van een reiskostenvergoeding. Chill! Ben jij klaar voor jouw nieuwe baan bij Pall Medistad? Zie jij je al helemaal staan tussen jouw nieuwe collega’s? Ga naar de vacatures en solliciteer snel!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.