Werken bij Provincie Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸 vanaf €14,00 per uur l 💰 tot 65% toeslagen l 🎓 gratis opleiding tot nautisch verkeersleider l 🚉 Reiskostenvergoeding

Werken voor provincie Zuid-Holland is gezellig en onmisbaar werk. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de scheepvaart veilig verloopt. Jij bent als brug-en sluiswachter verantwoordelijk voor verschillende bruggen en sluizen. Jij zorgt voor de veiligheid van schippers en voorbijgangers. Daarna geniet je van een kopje koffie met uitzicht over water. Een office with a view 😉. Denk je nu: wat een gave baan maar ik heb helemaal geen ervaring? Helemaal oke! Je krijgt namelijk gewoon een opleiding van ons. Zeg ‘hallo’ tegen jouw nieuwe gave baan met toeslagen! Check snel de vacatures. 

Vacatures PZH

 

De arbeidsvoorwaarden provincie Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland heeft jou heel veel te bieden en dat zetten wij graag voor jou op een rijtje! 

 • Top basissalaris vanaf €14 per uur 
 • Hoge toeslagen tot wel 65% (zo loopt jouw salaris op tot wel €23,10 per uur)
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer, maximaal €15,20)
 • Betaalde opleiding tot medewerker objectbediening 
 • Wekelijkse uitbetaling van jouw salaris

Lees meer over:

Bekijk de vacatures   Vacatures in je mail

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom je wilt werken bij provincie Zuid-Holland

Waarom werken bij Provincie Zuid-Holland? Hier is aandacht voor de inhoud van de baan, zijn ze continu bezig met jouw groei én zorgen ze voor een perfecte balans.  Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de baan

Veiligheid van voetgangers, fietsers, automobilisten en schippers? Yes, daar ben jij verantwoordelijk voor. Als brug-en sluiswachter ben je in contact met de schipper en voer je tegelijkertijd de gegevens van het schip in. Belading, gewicht lengte: check! Een verantwoordelijke baan waar je echt moet multitasken. Het is mogelijk om op verschillende locaties te werken. Zo houdt jij je werk lekker afwisselend. En vergeet het heerlijke uitzicht over water niet!

🙏Balans

Jij gaat als brug- en sluiswachter aan de slag op een bedieningscentrale. Bij Provincie Zuid-Holland zorgen ze ervoor dat dit een centrale bij jou in de buurt is. Zo ben jij na je dienst lekker op tijd weer thuis. Je ontvangt je rooster twee weken van te voren. Jij weet precies waar je aan toe bent. Je werkt in verschillende ploegen. In de avond, nacht en weekend ontvang jij een dikke toeslag (tot wel 65%). Chill! Door deze toeslagen kan jij in het laagseizoen lekker genieten van wat meer vrije tijd. Je werkt dan vaak maar één of drie diensten per week. Een ideale baan om te combineren met je studie. Geen student meer? Plan die leuke uitjes maar alvast!       

‘’Bij Provincie Zuid-Holland maken ze geen onderscheid tussen uitzendkrachten en vaste medewerkers. Iedereen draagt hetzelfde uniform’’     

🎓Groei

Jij krijgt een opleiding tot nautisch verkeersregelaar. Gratis en voor niets! Tijdens deze opleiding heb je een aantal lesdagen op locatie, online lessen en zelfstudie dagen. Daarna begint het inwerktraject op het bedieningscentrum. Niet uitgeleerd? Volg gewoon extra cursussen zoals een cursus (nautisch) Duits of een verdiepende systeemtraining.

Vacatures PZH

Veelgestelde vragen over werken bij provincie Zuid-Holland

 • Wat is het salaris bij provincie Zuid-Holland?

  Bij de provincie Zuid-Holland verdien je een basissalaris vanaf €14 per uur afhankelijk van je functie. Met toeslagen tot wel 65%  loopt jouw salaris snel op tot wel €23,10 per uur!

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij provincie Zuid-Holland? 

  Medewerker objectbediening / Brugwachter 

  De beste stuurlui staan aan wal! Zeker wanneer jij aan de slag gaat als brugwachter van provincie Zuid-Holland. Als brugwachter krijg jij de verantwoordelijkheid om bruggen en sluizen te gaan openen. Ook zorg jij samen met je collega’s voor een goed en veilig verloop van de binnenvaart in de provincie Zuid-Holland. Jij mag dus de hele dag bezig zijn met de Hollandse wateren en schepen. Hoe leuk is dat! Het werk is ook nog eens erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde omdat het mogelijk is om op verschillende locaties te werken. 

 • Kan je parttime of fulltime werken bij de provincie Zuid-Holland?

  Keuzes, keuzes, keuzes. Wil je fulltime of parttime gaan werken? Bij provincie Zuid-Holland is het allebei mogelijk! In de zomermaanden, van april tot en met oktober, ga je fulltime aan de slag. Dit betekent 40 uur per week. Juni, juli en augustus zijn de drukste maanden van het jaar en wordt er van je verwacht dat je fulltime ingezet kan worden. In de winter werk je parttime. Dit hangt af van het aantal diensten wat uitgevraagd wordt. Je krijgt dan per 2 weken je rooster en je kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken. Lekker flexibel! In het weekend zijn er ook diensten. Er zijn ochtend, middag, nacht en weekenddiensten. Provincie Zuid-Holland is dus van alle markten thuis!

 • Waar kan ik aan het werk bij provincie Zuid-Holland?

  In totaal heeft Zuid-Holland 10 a 15 centrales/ bruggen/ sluizen. Deze locaties zijn verdeeld door de hele provincie. Op bijna alle locaties kun je gratis parkeren, maar let wel op want als brugwachter is het noodzakelijk dat je eigen vervoer hebt. Maar geen zorgen! Jouw reiskosten worden vergoed tot een bedrag van €15,20,-.