Werken bij Rockwool

Boem! De vloer is lava. Bij Rockwool bijna letterlijk. Het productieproces bestaat namelijk deels uit het nabootsen van vulkaanuitbarstingen. En zonder die uitbarstingen geen steenwol. Veel gavere werkplekken ga je niet vinden. Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct.

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Wat is Rockwool?

Rockwool is een grote producent van verschillende steenwol producten. Deze worden gebruikt voor de industrie en de isolatie van utiliteits- en woningbouw. Daarnaast wordt er nog een scala aan producten gemaakt voor de glastuinbouw, systeemplafonds en gevelbekleding.

Mogelijkheden bij Rockwool

Otter-Westelaken en Tempo-Team gaan samen met Rockwool aan de slag om het beste resultaat uit jou én Rockwool te halen. Bij Rockwool heerst echt een collegiale sfeer. Samen gaan ze voor de grootste successen!

Rockwool beloont jouw inzet met een ‘leven-lang-leren principe’, waarbij de ontwikkeling van de medewerkers centraal staat. Waar je ook begint: met de juiste instelling en motivatie liggen er tal van mogelijkheden.

Dus beschik jij over technische diploma’s als VAPRO, elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde of ben jij misschien wel een logistieke topper? Kun jij ons laten zien dat jij even ambitieus bent als Rockwool? Bekijk dan de vacatures bij Rockwool! Meer weten? Stuur dan een e-mail of bel naar 0413-346 300!

Vacatures bij Tempo-Team

Wil je zelf alvast op zoek naar jouw nieuwe droombaan?