Werken bij Royal Lemkes

🚉 Reiskosten vergoeding | 💸8,33% vakantiegeld l 💪Doorgroeimogelijkheden l 📍Bleiswijk

Royal Lemkes zet zich in voor een groenere wereld en doet dit door…planten! Deze groene Co2-vreters zijn ontzettend goed voor je. Heerlijk om in te werken toch? Heb jij een voorliefde voor de natuur, wil je graag ergens doorgroeien én een lekker salaris verdienen? Royal Lemkes is dan dé plek voor jou. Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer op een baan die bij jou past! 

 Alle Royal Lemkes vacatures    

 

Arbeidsvoorwaarden bij Royal Lemkes

 • Een lekker salaris van €12,50

 • 8,33% vakantiegeld.

 • Parttime aan de slag in dag- en weekenddiensten

 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km (met een max vergoeding van 50km per dag in totaal)

 • Een functie voor een langere periode.

 • Doorgroeimogelijkheden: word teamleider.

Royal Lemkes vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom jij wilt werken bij Royal Lemkes

💪 Inhoud van jouw baan 
Bij Royal Lemkes is jouw baan nooit saai! Als logistiek medewerker verwerk jij alle bestellingen die binnenkomen. Jij scant alle planten en zet ze op de juiste kar. Uiteraard doe je dit niet alleen. Met al je collega’s werk je in één groot groen magazijn. Zo leer je alle collega’s kennen. Lekker sociaal dus! 

🙏 Goede werk-privé balans
Naast werk moet er ook ruimte zijn voor privé. En die ruimte is er volop bij Royal Lemkes! Hoeveel tijd je voor privé wilt hebben? Dat is aan jou! Bij Royal Lemkes kan je vanaf 24 uur per week werken. Wil je meer uren maken? Dan kan je nog een dag extra aan de slag. Zo ben je lekker aan het werk en  is er genoeg tijd en ruimte voor jezelf!

 🎓 Groeien
Net als alle planten wil Royal Lemkes ook dat jij groeit. Bij Royal Lemkes mag je fouten maken. Op deze manier leer je! Tijdens je inwerkperiode  krijg je een buddy. Dit is niet je buddy voor maar één dag, maar voor vier weken lang. Zo leer je snel alle kneepjes van het vak. Heb je daarna nog vragen? Stel vragen aan je coördinator! Die staat altijd voor je klaar. Ook zijn er lekker veel doorgroeimogelijkheden bij Royal Lemkes. Van logistiek medewerker of orderpicker doorgroeien naar teamleider. Alles kan bij Royal Lemkes!

Royal Lemkes vacatures

Vragen over werken bij Royal Lemkes? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij Royal Lemkes

 • Kan je bij Royal Lemkes fulltime en/of parttime werken?

  Heb jij je agenda paraat? Mooi! Bij Royal Lemkes werk je parttime. Zo kan je lekker verdienen en houd je tijd over voor jezelf. Wil je maandag lekker voor jezelf? Dan ben je hier op het juiste adres. De werkdagen bij Royal Lemkes zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 06:00 - 14:00.
  Check hier alle Royal Lemkes vacatures

 • Waar zit Royal Lemkes?

  Royal Lemkes ligt in Bleiswijk. Dit is in de buurt van Den Haag en Rotterdam en is goed te bereiken met de auto. Ook kan je hier makkelijk parkeren. Met het OV is het lastiger te bereiken.  Wat betreft de reiskosten: dat is al geregeld voor je. Waar wacht je nog op? Ga naar de vacatures bij Royal Lemkes in Bleiswijk en solliciteer!

 • Hoeveel verdien ik bij Royal Lemkes?

  Jouw salaris bij Royal Lemkes ligt rond de €12,50. Aan de hand van jouw functie, ervaring en leeftijd wordt jouw exacte salaris bepaald.

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij Royal Lemkes?

  👉 Orderpicker
  Als orderpicker bij Royal Lemkes is geen dag hetzelfde! Samen met je collega’s verdeel je de planten in het magazijn, zorgt dat alle bestellingen goed staan en zorgt voor de bestickering. Elke dag doe je iets anders. Zo blijft het leuk. En gelukkig is het werk niet zwaar. Iedereen kan het doen. 

  👉 Logistiek medewerker
  Als logistiek medewerker ga je aan de slag in het magazijn en verwerk jij alle bestellingen op de juiste manier. Jij zal de verschillende planten verdelen over de karren met behulp van een scanner. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, groei je door naar andere afdelingen! Genoeg afwisseling dus:)

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij Royal Lemkes?

  Bij Royal Lemkes heb je geen diploma nodig. Jij kan als orderpicker of logistiek medewerker meteen aan de slag! Wil je doorgroeien in je werk? Dan kan jij de trainingen en opleidingen die aangeboden worden volgen. Ook daar helpt Tempo-Team en Royal Lemkes je graag bij!