Werken bij Smilde Foods

Smilde Foods scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💰 Minimaal €13,27 per uur | 📍 Heerenveen|  🚀 Doorgroeien | 🕛 Parttime of fulltime

Altijd al de geheime formule van de McDonald’s frietsaus willen weten? Pak je kans! Deze iconische sausjes, de spuitkaas voor in je chipjes en zelfs dat saucijzenbroodje op het vliegveld. Allemaal producten van Smilde Foods! De vacatures bij Smilde Foods in Heerenveen zijn bijna net zo divers en lekker ;-). 
Bij Smilde Foods is elke dag anders! Of je nu een operator of productiemedewerker bent. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren en je culinaire horizon te verbreden. Laat je lekker maken met wat Smilde en solliciteer gelijk! 

Vacatures bij Smilde Foods

Arbeidsvoorwaarden Smilde Foods

 • Lekker veel uren en elke dinsdag payday!
 • Een goed salaris van minimaal €13,27. 
 • Extra lekkere toeslagen voor twee of drie ploegen.
 • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld.
 • Van rechtstreekse contracten tot lekker bijverdienen, alles kan!
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Smilde Foods  Vacatures in je mail! 

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Smilde Foods:  

💪 Inhoud van jouw baan 
Als productiemedewerker bij Smilde Foods ben je als een ware superheld van de productielijn! Je vult machines met verpakkingsmateriaal en stapelt dozen op alsof het een Tetris-wedstrijd is. Jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Met jouw bijdrage worden de lekkerste producten van Smilde Foods met een vleugje magie bij de klanten bezorgd.

🙏 Balans - Werkzekerheid
Want wie wil dat nou niet? Een werkgever waar je op kunt bouwen. Dat vinden de collega’s bij Smilde Foods wel. Daar hebben er namelijk al héél wat van een rechtstreeks contract gekregen! Hoe chill is dat?

🎓 Groeien
Bij Smilde Foods is het net alsof je deel uitmaakt van een grote gezellige familie! Elkaar steunen door dik en dun zorgt niet alleen voor blije gezichten op de werkvloer maar ook voor volop kansen om te groeien en te schitteren! Daarom hebben zij naast fulltime banen voor operators ook bijbanen en parttime banen voor productiemedewerkers. Passen, meten, geld verdienen. Simpele formule, lekkere baan.


Alle Smilde Foods vacatures

Veelgestelde vragen over werken bij Smilde Foods

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij Smilde Foods?

  👉 Operator
  Zeg hallo tegen vastigheid! Als operator maak jij dikke kans op een contract bij Smilde zelf. Lekker begin, toch? ;-). Daarnaast krijg jij van ons en je nieuwe werkgever super veel verantwoordelijkheid. Die lange productielijn is helemaal voor jou! Aan jou de taak om er voor te zorgen dat deze blijft draaien en je collega’s goed weten wat ze moeten doen. Storing in zicht? Dat lees jij zo af van je schema tekening en gaat er mee aan de slag. Afwisselend is het zeker! Bekijk de operator vacatures bij Smilde Foods en solliciteer!  

  👉 Productiemedewerker
  Boterkuipjes, oliën, margarines… het is alsof je bij de houdbare afdeling in de supermarkt staat. Er komt héél wat ‘vets’ op de lijn jouw kant op ;-)! Aan jou de taak om deze producten in te pakken. Deksel erop, in de doos en hop! Jouw collega kan weer een volle pallet meenemen naar het magazijn. Zo kan heel Nederland er weer van smullen! Bekijk de productiemedewerker vacatures bij Smilde Foods en solliciteer!

  👉 Heftruckchauffeur
  Dankzij het feit dat jij de lekkere producten van Smilde op je vork neemt, prikken klanten daar ook een vorkje van mee! Als heftruckchauffeur kunnen je werkzaamheden super divers zijn. Van het bevoorraden van de productie tot het magazijn netjes houden en bestellingen inladen. Op de pallet, strik eromheen, in de vrachtwagen en klaar! Bekijk de heftruckchauffeur vacatures bij Smilde Foods en solliciteer!

 • Kan ik parttime of fulltime werken bij Smilde Foods?

  Bakken, braden, of toch jezelf insmeren? Smilde heeft het allemaal. Net als vacatures! Jij vindt in het assortiment van Smilde Foods ongetwijfeld wat voor jezelf. Lekker bijverdienen, niet zo vast zitten aan je rooster? Komt er aan, hoor! Daarvoor hoef jij alleen maar productiemedewerker bij Smilde Foods in Heerenveen te worden. Sta jij toch liever fulltime aan het roer? Kom dan de machines bedienen als operator. Zonder jou staat de lijn natuurlijk stil! Je hoort het al, je kunt bij Smilde Foods terecht voor vacatures in alle soorten en maten. Je werk doe je hier het vaakst in drie ploegen. Zo kun jij afwisselend uitslapen, terrassen op een doordeweekse middag of lekker met 130 over de snelweg naar huis. Hier zit jij goed gebakken!

 • Werken bij Smilde Foods in Heerenveen

  Thialf ken jij ongetwijfeld! Vlak in de buurt vind jij Smilde Foods. Via de A32 ben jij dus gewoon binnen no-time op je werk, lekker! Dat is wel als je uit de buurt komt ;-). Vanaf Drachten, Sneek of Meppel ben je er met minder dan een half uurtje. Daarvoor moet je wel je eigen scheurijzer hebben, want Smilde is niet bereikbaar met het ov. Of doe het lekker op z’n Nederlands en kom op de fiets. Je vindt je nieuwe werkplek tussen veel groen. Bomen, bosjes en een grasveld vlak voor de deur. In de zomer eet jij je bammetjes dus lekker in de zon. Je werk doe jij in drie ploegen waardoor jij genoeg tijd overhoud voor jezelf! Voor de kilometers die je maakt krijg je een nette vergoeding. 

 • Wat is het salaris bij Smilde Foods ?

  Bij Smilde Foods is het uurloon minstens €13.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.