Werken bij Tarkett

Tarkett scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸€13,67 per uur | 💰 19,5% ploegentoeslag  | 🙏 je kan altijd 40 uur werken | 🤝 Doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw wensen | 📍 Waalwijk

De aller mooiste tapijten en tapijttegels worden gemaakt bij Tarkett! Ze maken hier zelfs kunstgrasvelden. Hoe tof is dat? Kwaliteit en veiligheid staan heel hoog in het vaandel voor zowel klanten als op de eigen werkvloer. En voor een goede werksfeer zorgen ze wel bij Tarkett door de kleine hechte teams. De collega's staan altijd voor je klaar! Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Of wil je lekker knallen en fulltime werken? Ook dit kan allemaal bij Tarkett. Ga voor je EPT of heftruck certificaat. Of werk wat extra ploegendiensten voor dat extra zakzentje! Benieuwd naar de vacatures bij Tarkett? Check ze snel!

Bekijk de vacatures

Arbeidsvoorwaarden Tarkett

 • Een mooi salaris van €13,67 per uur!

 • Elke woensdag word je lekker uitbetaald

 • Ploegentoeslag van 19,5% als extraatje op je salaris!

 • Kilometer vergoeding en vakantiegeld

 • Trainingen of cursussen volgen? Dat kan gewoon! 

 • Een leuk en hecht team om mee te werken

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Lees meer over:

 

Dit is waarom jij wilt werken bij Tarkett

Werken bij Tarkett betekent een goede werk-privé balans, een inhoudelijk mooie baan en groeien wanneer jij wil. Lees er snel meer over. 

💪 Inhoud van jouw baan
Bij Tarkett heb je superleuke collega's. Je werkt samen in een klein en hecht team. Zo leer je elkaar goed kennen en dit maakt jouw werk nog leuker! Iedereen helpt elkaar graag en staat er voor open om nieuwe dingen te leren. Heb je ambitie om door te groeien? Lekker bezig! Spreek dit uit en samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

🙏 Balans
Bij Tarkett heb je elke week gegarandeerd 40 uur om te werken als jij dat wil. Lekker toch! Kan jij in het weekend even goed tot rust komen. Wil je graag zekerheid? Dan ben je bij Tarkett ook aan het goede adres. Hier worden opdrachten namelijk vaak verlengd! En als jij de afwisseling van lekker doorwerken met een flinke dosis gezelligheid belangrijk vindt. Solliciteren maar!

🎓Groei
Mogelijkheden genoeg! Wil je bijivoorbeeld je EPT, Heftruck of Reachtruck certificaat halen? Of misschien wel allemaal? Dat kan natuurlijk! Wij helpen je. Of ben je bijvoorbeeld geinteresseerd in een taalles? Niks is te gek. Laat het ons dan ook vooral weten! Dan gaan we samen jouw dromen waar maken.

Vacatures Tarkett

Vragen over werken bij Tarkett? Neem contact op!

Nick van den Boogaard, Mellody van Dam & Mayra van der Panne

Veelgestelde vragen over werken bij Tarkett

 • Wat is het salaris bij Tarkett?

  Het salaris is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Bij Tarkett verdien je €13,67 per uur. Werken je in ploegen? Dan ontvang je nog een lekkere ploegentoeslag van 19,5%!!

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Tarkett?

  👉Productiemedewerker
  Jouw baan wordt dus echt super afwisselend. Heel fijn, want jouw werkdagen zijn nooit saai als productiemedewerker! Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vloeren altijd tip top in orde zijn. Je onderhoudt de machines en je zorgt voor een veilige werkplek. Met jou aan het werk worden alleen de allerbeste tapijten & kunstgrasvelden de deur uit gestuurd! Dit alles doe je samen met een leuk en hecht team collega’s. Jullie werken samen in 3 ploegen. De vroege dienst is van 07:00u tot 15:00u, de middagdienst van 15:00u tot 23:00u & de nachtdienst van 23:00u tot 07:00u.

  👉Logistiek medewerker 
  Een logistiek medewerker bij Tarkett zorgt dat de juiste producten van a naar b of c gaan in het magazijn. Je bent de onmisbare schakel tussen alles wat binnenkomt en alles wat de magazijndeur uit gaat. Jij zorgt er voor dat de tapijttegels weer op de juiste plek komen binnen Tarkett! Dit alles doe je in een leuk team van collega's. Je kan hier in ploegen werken maar ook in de dagdienst. De dagdienst is van 08:00 tot 16:30. De ploegen zijn van 07:00u tot 15:00u, de middagdienst van 15:00u tot 23:00u en de nachtdienst van 23:00u tot 07:00u. Keuze genoeg!

  👉Medewerker hercontrole 
  Jouw baan bij hercontrole heeft alles te maken met kwaliteit! Je checkt of alles gereed is voor het versturen van de tapijttegels en ben jij de laatste persoon die ze in handen heeft! Bij hercontrole wordt er alleen gewerkt in de dagdienst. Deze is van 07:00 tot 15:00. Je werkt in een super leuk team en samen zorg je voor de beste kwaliteit!

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Tarkett?

  Werk je in de productie? Dan ben voor 3 ploegen beschikbaar. Deze zijn van 07:00 tot 15:00, 15:00 tot 23:00 en 23:00 tot 07:00. Hier hoort natuurlijk wel een lekkere ploegentoeslag bij van 19,5%! Ka-tchinggg! Vind je het fijner om in de dagdiensten te werken? Ook dit kan gewoon! Bij Hercontrole werk je van 07:00 tot 15:00 en in het logistieke magazijn werk je van 08:00 tot 16:30.

 • Heb je een diploma nodig om bij Tarkett te werken?

  Ga je in de productie werken? Dan heb je deze niet nodig. Maar wil jij wel een training of cursus volgen voor je ontwikkeling? Dan kan dat! Ga je werken bij het Logistieke magazijn? Dan heb je wel enkele certificaten nodig. Denk aan een EPT en Heftruck certificaat.

 • Werken bij Tarkett in de regio

  Tarkett ligt in het mooie Waalwijk. Er zijn zelfs wel 2 locaties! Eentje is de productie kant en de andere is het Logistieke magazijn. De sfeer bij Tarkett is erg gezellig. Dit komt omdat bijna iedereen elkaar wel herkent op de werkvloer en in is voor een gezellig praatje!