Werken bij de Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA) behoort met circa 34.000 studenten en 6.000 medewerkers tot de grote universiteiten in Europa. Gevestigd in historische en moderne gebouwen in Amsterdam, is de universiteit een geïntegreerd onderdeel van de stad. De UvA is ambitieus, creatief en betrokken. Een voorhoedespeler in de internationale wetenschap en een partner in vernieuwing. Om haar studenten blijvend kwalitatief onderwijs te kunnen bieden, is het optimaliseren van het afnemen van tentamens een must. Denk daarbij aan het inspelen op de veranderde wijze van (digitale) tentaminering, benodigde software en tentamenlocaties. Maar ook het verbeteren van de kwaliteit en de flexibiliteit van tentamenondersteuners. En daarvoor zoeken wij jou!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Wij hebben onderstaande functies beschikbaar: 

Surveillant

  • Surveillant schriftelijke tentamens
    De ‘surveillant schriftelijke tentamens’ is verantwoordelijk voor het erop toezien dat studenten de huisregels van de tentamenzaal en het examenreglement naleven, het bieden van eerstelijns ondersteuning, het melden van fraude en het bewaren van de orde tijdens het tentamen op locatie.  
  • Surveillant digitale tentamens
    De ‘surveillant digitale tentamens’ heeft dezelfde taken en verantwoordelijkheden, maar moet ook aantoonbaar beschikken over digitale vaardigheden. Zoals het om kunnen gaan met computerapparatuur en kennis hebben van applicaties. 

Hoofdsurveillant

De hoofdsurveillant is verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van reguliere en nieuwe surveillanten in de tentamenzaal en is het aanspreekpunt voor de tentamenorganisatie van UvA/HvA. De hoofdsurveillant beschikt over dezelfde (digitale) vaardigheden als de reguliere surveillant (schriftelijk en digitaal) maar heeft daarnaast de capaciteiten om mensen aan te sturen, te begeleiden en te coachen. 

E-surveillant

De e-surveillant is verantwoordelijk voor surveilleren en/of reviewen van digitale tentamens op afstand. De e-surveillant overziet tijdens een online tentamen meerdere studenten gelijktijdig op een beeldscherm en beoordeelt na afloop het opgenomen beeld-, audio- en schermmateriaal. 

Contact

Benieuwd wat de functie-eisen zijn en wat de arbeidsvoorwaarden zijn? Neem dan contact op met het planbureau van Tempo-Team in Amsterdam: 

email: planningen@tempo-team.nl
Telefoonnummer: 020-4106080

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Maak nu een vacature alert