Werken bij WML

Gooiemurge, welkom bij WML! Bij WML halen ze dagelijks het beste in het mooiste stukje van Nederland naar boven; Limburg! Dag in, dag uit zorgen ze voor het beste drinkwater ‘veur alle Limburgers’. Elke dag halen watermakers, met enorme passie en vakmanschap elke dag opnieuw het beste naar boven, zowel uit de grond als in zichzelf! ;) Denk maar eens aan de toffe doorgroeimogelijkheden bij WML! Bekijk snel de vacatures en solliciteer gelijk.

Vacatures bij WML

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij WML

Maar waarom zou je bij WML werken? Dat leggen we je graag uit! De baas aanspreken met ‘je’? Boeien, kan gewoon! Ben je een einzelgänger die graag alleen werkt? Doe je ding! Zit je liever met 20 collega’s samen en kan het je niet gek genoeg? Voel je welkom! Tas koffie, ‘ne kop thee of – hoe kan het ook anders – een verfrissend flesje water? Gratis en voor niks... voor jou! Ben je een echte wandelaar (wel effe de weersverwachting checken, je komt al genoeg in aanraking met water ;)), loop dan lekker een stuk langs de Maas!

Zoals je ziet. Ehhh leest... voor iedereen is er wel wat. Bij WML mag je gewoon jezelf zijn, vinden wij, WML én jij prettig! Maar WML staat ook aan je zijde bij jouw volgende stap. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw ontwikkeling en groeimogelijkheden. Denk aan opleidingen en trainingen die je kunt volgen en kansen op een promotie naar een hogere functie.

Arbeidsvoorwaarden

Klinkt al allemaal goed, hè? Het kan allemaal nóg beter! Dit krijg je namelijk ook nog erbij:

  • Thuiswerken of op kantoor? Jij krijgt sowieso een vergoeding!
  • In de zomer lekker uitwaaien? Kan gewoon met het vakantiegeld!
  • Elke dinsdag poen, cash, duiten, pingping, hoe je het ook wilt noemen ;)
  • Een werkomgeving waar je dolgelukkig van wordt!
  • Kinderen een dagje vrij? Dan werk je toch lekker thuis! Thuiswerken blijft een optie.
  • Fulltime of parttime? Jij kiest!

Veel voorkomende vacatures bij WML

Vacatures als een dijk! Dat zijn vacatures bij WML. En nu jij goed weet waar je het voor doet, hoef jij alleen nog maar jouw nieuwe functie te kiezen om in je nieuwe baan te duiken.

Medewerker klantenservice

Helpen is je middle name. Problemen los je graag op en je houdt ervan een babbeltje te maken met mensen! Zit trouwens ook een stukje backoffice bij. Als je even geen klant meer kan horen, dan ga je gewoon even wat administratief werk doen. Zo bepaal jij zelf hoe jouw dag eruitziet. Hoe chill is dat?! ;) In de eerste weken leer jij alles over WML. Zo kan jij elke vraag beantwoorden. Samen met je collega's help jij iedereen verder op weg.

Medewerker debiteurenbeheer

Hmm, altijd een moeilijk onderwerp. Klanten die gewoon even niet kunnen betalen. Maar daar ben jij! Jij staat klaar om te helpen. Jij voelt je als een vis in het water - haha, zie je wat we daar deden - om deze klanten toch goed te begeleiden! Soms kunnen het pittige gesprekken zijn, maar voor iedereen blijf je even vriendelijk! Zo ga jij en de klant met een lach op het gezicht naar huis.

Fulltime of parttime werken bij WML

Ben je iemand die graag van huis is, of moet je er toch voor zorgen dat de rekeningen gewoon betaald worden? Dan hebben we fulltime mogelijkheden voor je! Natuurlijk kan het ook zijn dat je liever wat minder uurtjes in de week werkt, het mag allemaal! De een die zit liever 40 uur op kantoor. De ander die zou het liefste fulltime vakantieganger en levensgenieter worden. ;) Om dat voor jou zou makkelijk mogelijk te maken bieden we je graag verschillende mogelijkheden voor werkuren aan! Zo zijn Tempo-Team en WML namelijk, we denken graag met je mee! :) Solliciteer gewoon op de functie die goed bij jou voelt. Dan gaan we daarna in gesprek over jouw ideale werkweek. Dat is het doel. 

Werken bij WML in Maastricht

Het hoofdkantoor van WML is gevestigd in het mooie Maastricht ;) Wat we je kunnen garanderen is dat je bij het extra mooie stukje van Maastricht werkt! Je komt er namelijk heel gemakkelijk. Zowel met het ov als met de auto. Wel zo handig. En nóg een plus: de baas betaalt de kilometers, of je nou met het ov of de auto gaat. Dat betekent: jouw salaris ligt klaar voor leuke dingen. Het kantoor ligt op loopafstand van het centrum, dus geloof ons maar, je bent er zo! Daar houdt het trouwens niet op: deze Limburgse topwerkgever heeft ook nog andere vestigingen. Zo ligt in Heel het waterproductiebedrijf, in Beegden het pompstation, in Echt het magazijn en in Linne nóg een kantoor! Kies maar wat bij jou past.

Zoek je vast of flex?

Wij helpen je met je nieuwe baan.