Performance Management: wij nemen je werk uit handen

Als ondernemer wil je ondernemen. Gewoon, doen waar je goed in bent. Soms nemen dingen meer tijd in beslag dan je wil. Daarom zijn wij er. Wij nemen werk uit handen, zodat jij je vol kan focussen op de dingen die je wil doen. Handig, toch?

Naar het contactformulier »

Verschillende vormen van performance management

Je kan als bedrijf bepaalde werkzaamheden of processen helemaal door ons laten overnemen en uitvoeren. Ons operationele team is iedere dag gericht op het behalen van de afgesproken resultaten. Doordat onze professionals zelf sturen op kwaliteit en productiviteit, kunnen wij een outputgarantie bieden en rekenen we af op de geleverde output.

In dit geval nemen wij werk uit handen, zodat jij meer tijd en ruimte hebt voor andere dingen. Wat dacht je van warehousing processen, assemblage, inpak en sorteerprocessen? Heb je wel eens gedacht over de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wij regelen het! Wij zijn met deze speciale vorm van dienstverlening marktleider in Nederland binnen de Industrie en Logistiek.

Herken jij dergelijke processen binnen jouw bedrijf? Of onderzoek je graag de kansen voor andere arbeidsintensieve processen? Neem even contact met ons op.

Het plan en resultaat is duidelijk

Waar kunnen we je precies mee helpen? Wanneer moet dat gebeuren en voor welk budget? Alles leggen wij van tevoren precies vast in de zogeheten resultaatverplichting. We bieden een garantie op de geleverde output. Zo is het plan van aanpak voor iedereen duidelijk. Tijdens de uitvoering van de opdracht houden we je natuurlijk op de hoogte. Dus geen verrassingen aan het eind, wel zo lekker.

Voordelen

  • Afspraak is afspraak. We houden ons natuurlijk aan het, van tevoren afgesproken, budget!
  • Kwaliteit en kwantiteit gaan bij ons samen
  • De focus ligt volledig op jouw core business
  • Wij dragen bij aan een inclusieve maatschappij.

Performance Management iets voor jou?

Tempo-Team neemt werk uit handen zodat jij je vol kunt focussen op de dingen die je wil doen. Wil je meer weten over de voordelen van performance management? Stel jouw vraag via ons contactformulier.

Hèt WAB boekje: Pittige kost, lekker uitgelegd!

Al met al best ingewikkeld die Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Om je te helpen hebben we een kort en krachtig antwoord op alle denkbare WAB-vragen.