Performance Management: wij pakken verantwoordelijkheid op resultaat!

Als ondernemer wil je ondernemen. Gewoon, doen waar je goed in bent. Soms nemen dingen meer tijd in beslag dan je wil. Daarom zijn wij er. Wij nemen werk uit handen en pakken verantwoordelijkheid voor resultaat op de werkvloer, zodat jij je vol kan focussen op de dingen die je wil doen. Dat is performance management. Handig, toch?

Contact opnemen 

Snel naar jouw vraag:

Performance coaching, iets voor jou?

Onze Tempo-Team Performance Coaches laten jouw team boven zichzelf uitstijgen. Dat bespaart tijd en geld! 🤑 Iets voor jou?

Wat is performance management?

Het zit al in de naam. Wanneer je performance management van Tempo-Team inschakelt, gaan wij jou helpen met het managen van de performance binnen jouw bedrijf. Dit kan vanalles zijn, zoals warehousing, assemblage, inpak en sorteer processen. Of heb je weleens nagedacht over de inzet van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wij regelen het!

Het plan: de resultaatverplichting

In het begin maken we een duidelijk plan. Waar kunnen we je precies mee helpen? Wanneer moet dat gebeuren en voor welk budget? Dit leggen we allemaal vast in de zogenoemde resultaatverplichting. Dit betekent dat we verplicht zijn om een bepaalde output te halen. Doordat onze professionals zelf sturen op kwaliteit en productiviteit, kunnen wij een outputgarantie bieden en rekenen we af op de geleverde output. En tijdens het uitvoeren van de opdracht houden we je natuurlijk op de hoogte. Zonder verrassingen aan het eind. Wel zo lekker.

Herken jij dergelijke processen binnen jouw bedrijf? Of onderzoek je graag de kansen voor andere arbeidsintensieve processen? Neem even contact met ons op.

Neem contact met ons op 

Voordelen van performance management via Tempo-Team

  • Afspraak is afspraak. We houden ons natuurlijk aan het afgesproken budget!
  • Kwaliteit en kwantiteit gaan bij ons samen
  • De focus ligt volledig op jouw core business
  • Wij dragen bij aan een inclusieve maatschappij.
  • Wij zijn marktleider in Nederland binnen de industrie en logistiek. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Ga je voor performance management?

Tempo-Team neemt werk uit handen zodat jij je vol kunt focussen op de dingen die je wil doen. Wil je meer weten over de voordelen van performance management? Stel jouw vraag via de button hieronder.

Stel je vraag 

Of past performance coaching beter bij je?

Wil je dat je team beter gaat presteren, maar wil je niet je hele proces aan ons overlaten? We bieden ook performance coaches aan! Een performance coach is hét aanspreekpunt op de werkvloer voor tips, advies en persoonlijke begeleiding. Zo stijgt je team naar nieuwe hoogten, groeit de kwaliteit en bespaar jij kosten. 

Lees meer