Poolmanagement: grote groepen flexwerkers

De ene dag heb je meer werknemers nodig dan de dag ervoor. En de week erna weer minder dan de week ervoor. Wij weten precies hoe dat gaat. En daarom vinden wij poolmanagement ook zo leuk. Zo kunnen wij altijd helpen wanneer nodig is.

In onze pool zitten meer dan genoeg flexwerkers om jouw wisselende vraag op te vangen. Altijd op en top gemotiveerd. En zijn ze bij jou even niet nodig - dan gaan ze weer ergens anders aan de slag. De uren maken die je wilt maken: dat geldt voor jou evenveel als voor onze flexwerkers. Iedereen gelukkig. Hoppa!

Wat bieden wij?

  • Flexibel én gemotiveerd personeel. Allebei even belangrijk vinden wij
  • Honderd procent bezetting met ingewerkte flexwerkers
  • Grote groepen flexwerkers met een vergelijkbaar profiel. We garanderen altijd dezelfde kwaliteit. Daar heb je wat aan.

Wat onze medewerkers zeggen ...

'De communicatie is helder en duidelijk. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven wat jouw ambities zijn en wat je wilt gaan doen bij Tempo-Team Inhouse Services.’

Personeel nodig?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Zoek niet verder! Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.