Performance Coaching: laat je talent stralen!

Een performance coach - ook wel performance trainer of high performance coach -  is de Louis van Gaal van de werkvloer. Met persoonlijke begeleiding, tips en inzichten laten we je team boven zichzelf uitstijgen. Dat zorgt voor gepassioneerde werknemers die er zin in hebben en dat bespaart jou tijd en geld! 🤑 Kunnen jouw flexwerkers wel wat extra hulp gebruiken? En wil je meer weten over performance coaching? Lees dan snel verder of neem meteen contact met ons op!

Neem contact met ons op 

Snel naar jouw vraag:

Performance Management iets voor jou?

Compleet focussen op wat belangrijk is, terwijl je zeker weet dat je personeel in goede handen is: dát is performance management van Tempo-Team. Wij nemen je werk uit handen, zodat jij je voor de volle 100% kan richten op de dingen die je wilt doen.

Wat doet een performance coach?

De belangrijkste missie van onze performance coaches? Jouw werknemers optimaal laten presteren op de werkvloer. Door teamleden te ondersteunen en te begeleiden, zorgt een performance coach ervoor dat ze het maximale uit zichzelf halen, zodat jij het maximale uit jouw werknemers kunt halen. Hoe precies? Nou, zo:

1. Nieuw talent inwerken 

Een performance coach stoomt jouw nieuwe flexwerkers optimaal klaar voor het werk. Ze zorgen voor een sterke onboarding. Hierbij worden de KPI’s van jouw bedrijf (denk aan productiviteit, veiligheid of kwaliteit) altijd meegenomen. Zo leert jouw talent in korte tijd alle ins en outs van je bedrijf.🔥

2. Coachen en adviseren

Een performance coach helpt jouw werknemers om hun werk zo goed mogelijk te doen. Problemen met orderpicken of productiviteit? De coach schiet te hulp met handige tips en advies. Hierdoor groeien je werknemers iedere dag. 

3. De planner ondersteunen

Een performance trainer helpt niet alleen orderpickers, óók het leven van de planner wordt er makkelijker van! Samen zetten ze de juiste poppetjes op de juiste plek en zorgen zo voor optimale productiviteit.

4. Dagelijks werk evalueren

De performance coach checkt elke dag hoeveel werk er gedaan is, vergelijkt dit met de verwachte hoeveelheid en evalueert het vervolgens met Tempo-Team. Ook spreekt de coach met de klant en komt met ideeën om het werkproces nog soepeler te maken.

Zelf je onboarding regelen? Download onze toolkit!

Wat levert een high performance coach jou op?

Een performance coach heeft allerlei voordelen voor jou én je werknemers. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

Met een performance coach…

 • Dalen de kosten: een performance coach zorgt dat je je personeel zo effectief en efficiënt mogelijk inzet. Door deze efficiëntere inzet en hogere productiviteit hoef je minder uren in te zetten. Immers iemand die 110% productiviteit loopt in plaats van 100%, scheelt 10% in uren🥳. En zo verdient de performance coach ook zijn eigen kosten terug. Daarnaast nemen we ook de onboarding, het inwerken en het opleiden over, wat je weer tijd scheelt. En tijd is geld!
 • Blijven je werknemers langer: je werknemers krijgen veel begeleiding en aandacht van een performance coach. Hierdoor voelen ze zich verbonden met je bedrijf en blijven ze lang plakken. Wist je dat bij sommige van onze klanten de verblijfsduur is verdubbelt?!
 • Wordt de kwaliteit hoger: door alle hulp en tips van de coach wordt je talent steeds beter in hun werk. Dat betekent minder pickfouten en een output zoals je die graag ziet! 🤩
 • Groeit de productiviteit: een performance coach zorgt dat je werknemer efficiënter werk verzet in minder tijd. Een hogere productiviteit dus! 💪

Wanneer performance coaching jou gaat helpen!

Weet je niet helemaal zeker of jouw bedrijf baat heeft bij een performance coach? Ga dan de checklist hieronder af. Beantwoord je één of meer van de volgende vragen met ‘ja’? Dan kan jouw bedrijf wel een performance coach gebruiken!

 • Heb je een hoog verloop tijdens de eerste 8 weken?
 • Krijgen je flexwerkers te weinig begeleiding?
 • Heb je hulp nodig bij de onboarding van je werknemers?
 • Halen je medewerkers hun doelen niet?
 • Besteed je te veel geld aan flexwerkers?

Neem contact met ons op 

Tips om je hr-uitdagingen de baas te blijven?

Meer werkplezier op je werkvloer levert je productieve, creatieve én betrokken medewerkers op die minder vaak ziek zijn en langer in dienst blijven. Check de oplossingen op jouw hr-uitdagingen in onze grote Werkpleziergids!

 • Wat doet een performance coach?

  De belangrijkste missie van de performance coaches van Tempo-Team? Jouw werknemers laten presteren op de werkvloer! Door je teamleden te ondersteunen en begeleiden, zorgt een performance coach ervoor dat je alles uit je magazijn haalt. Hoe precies? Lees het hier!

 • Wat zijn de voordelen van een performance coach van Tempo-Team?

  Een Tempo-Team performance coach heeft een heleboel voordelen voor jou én je medewerkers. Het zorgt voor hogere productiviteit, blije werknemers en lagere personeelskosten. En dat is niet alles! Benieuwd naar de rest van de voordelen? Check ze hier!