Flexibel personeel inhuren? Doe het via Tempo-Team Inhouse Services

Heb jij een seizoensgebonden bedrijf? Of heb je regelmatig te weinig personeel op de verkeerde momenten? Ga een langdurige samenwerking aan met Tempo-Team Inhouse Services! Dit is een team van verschillende specialisten die je op elk moment kan inschakelen om werk 100% voor je te regelen. Zij zorgen dus dat je voor langere periode lekker flexibel bent én veel continuïteit hebt! 

Ze werken vaak bij jou in het bedrijf, vandaar het woordje in-house. Zo kan je organisatie altijd doordraaien tijdens pieken. Lekker toch? Met 40 jaar ervaring bij 200+ klanten zijn wij dé marktleider in het beste flexibele personeel voor de branches logistiek, food en industrie. ✅

Vacature aanmelden Neem contact op!

Dit doen wij bij Inhouse Services:

Wat is Tempo-Team Inhouse Services?

Tempo-Team Inhouse Services zorgt voor continuïteit in jouw proces, hoge productiviteit, snelle afhandelingen, hulp bij forecasting en een heldere poolopbouw die meebeweegt op jouw vraag en aanbod. Met Tempo-Team inhouse Services zijn we altijd dichtbij. We voeren onze in-house-dienstverlening uit met een specialistisch accountteam. Dit team draagt zorg voor de totale ontzorging van het flexibele vraagstuk wat de klant heeft, samen met de klant zorgen zij voor een vlekkeloze planning en weten zij wanneer zij welk aantal flexwerkers op de vloer moeten hebben staan. 

Benieuwd hoe zo’n accountteam eruitziet? Nou, zo dus:

 • De accountspecialist: dit is de klantspecialist die precies weet wat er bij jou nodig is. Door deze topper weet het hele inhouse-team wat er bij jou op de vloer speelt. Daarnaast is deze persoon de coördinator van het accountteam, staat dagelijks in contact met de teamleiders en stemt de forecast af, zorgt voor poolinzichten en geeft advies. Ook weet deze persoon alles over de WAB, het fasensysteem en de regels van huisvesting van internationale werknemers. Heb je daar dus vragen over? Trek de accountspecialist aan de mouw!
 • Planner: dit is de topper die alles plant. We houden natuurlijk rekening met alle wensen, competenties en voorkeuren. En de planner houdt de in- en uitstroombehoefte nauwlettend in de gaten met de LTP (langetermijnplanning). Zo heb je altijd genoeg flexwerkers op de werkvloer staan!
 • Begeleider flex: dit is de belangrijkste functie als het gaat om het binden en boeien van flexwerkers. Deze topper is wekelijks meerdere keren bij jou op de werkvloer en zorgt voor alle administratieve zaken van de flexwerkers. Hiernaast is deze persoon er voor alle vragen rondom het werk, persoonlijke aandacht en groei. De begeleider flex is dus kind aan huis bij jullie. Je kan ook bij deze persoon terecht voor alle hr-gerelateerde zaken.
 • Lokale recruiters: zij werken datagedreven en hanteren altijd een persoonlijke aanpak. De recruiters zijn constant en continu op zoek naar kandidaten voor jou. Daarnaast werven wij via Tempo-Team EU-Flex arbeidsmigranten uit onder andere Polen, Roemenië, Spanje en Portugal. We hebben een eigen mentor voor het begeleiden van arbeidsmigranten. Fijn hé?
 • Operationeel manager: deze kanjer stuurt het accountteam aan en is eindverantwoordelijk voor onze prestaties bij jou. Dit is dé sparringpartner voor hr-vraagstukken. De operationeel manager begeleidt samen met het team de eventuele migratie van flexwerkers naar jouw bedrijf. Lekker gaan!
 • Procesmanager: deze topper werkt dagelijks aan het dashboarden van de pool, en monitort hoe de pool is opgebouwd. Zo weet je zeker dat je nooit teveel of te weinig flexwerkers klaar hebt staan!

Performance coaching, iets voor jou?

Onze Tempo-Team Performance Coaches laten jouw team boven zichzelf uitstijgen. Dat bespaart tijd en geld! 🤑 Iets voor jou?

Waarom is Tempo-Team Inhouse Services goed in het binden en boeien van flexwerkers?

Iedereen heeft last van personeelsverloop. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? 
Tempo-Team Inhouse Services regelt flexwerkers die bij jou én je bedrijf passen. Wij leveren mankracht en zorgen voor een 100% werkende pool, altijd. Klinkt goed toch?!

Hierom moet je kiezen voor Inhouse Services:

 • We voorzien je 100% van alles wat je nodig hebt. Goede forecast in combinatie met goed poolmanagement is de basis. 
 • We zorgen voor binding en begeleiding van alle flexwerkers en medewerkers.
 • We verlagen de uitstroom van je personeel en verlagen het ziekteverzuim.
 • Professioneel inhouse-team.
 • Een efficiënte organisatie van flexarbeid die de kosten laag houdt.
 • Onderscheidend poolmanagement.
 • Een gedigitaliseerd werkproces. 
 • Continue innovaties.
 • Landelijke dekking, lokale focus. 
 • Flexibiliteit. 
 • Onze belofte.

Wanneer de flexwerkers bij je aan het werk gaan, vangt onze begeleider flex de nieuwe collega op. De begeleider is een vraagbaak in jouw bedrijf voor de flexwerkers, én zorgt voor veel persoonlijke aandacht. En dat allemaal inhouse! Zo behouden we dus samen zoveel mogelijk personeel en zorgen we voor een knallende employer branding. Jij hoeft alleen maar akkoord te geven 😉. Ons doel? Jouw doel behalen en je verwachtingen overtreffen. Hoppaa!

💡  Onderzoek wijst uit dat de inzet van een specialistische begeleider flex zorgt voor een langer personeelsbehoud van minimaal 10% én het leidt tot significante verbetering van de tevredenheid van flexwerkers; inmiddels gestegen van een 7,0 naar een 8,4! 

Daarnaast ben je door onze Inhouse Services collega’s altijd op de hoogte van relevante marktontwikkelingen en krijg je een aanpak op maat. Ook krijg je advies op het gebied van salaris benchmarks en helpen we je graag met het verlagen van je integrale arbeidskosten. Dat scheelt weer! De planner en procesmanager houden zich door middel van dashboard en analyses bezig met het 100% voorzien van een goede pool. Yehess!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: voorspellen en poolmonitor. Op basis van de voorspelling van jou kijken we of de flexpool genoeg mensen en kwaliteiten bevat. Anders gaan we over tot:
Stap 2: werving en selectie. Op basis van de poolmonitor gaan we nieuwe flexwerkers werven en selecteren. Zo vinden we de perfecte flexwerkers!
Stap 3: plaatsing en planning. Wanneer een kracht mag starten gaan we plaatsen en plannen. Dit gebeurt al binnen drie werkdagen omdat de uitzendkracht anders al ergens anders aan het werk gaat met deze arbeidsmarkt. Supersnel dus! 
Stap 4: onboarding en begeleiding. Wij vangen de uitzendkracht de eerste dag op en begeleiden en onboarden diegene met een inwerkbuddy. Vervolgens houden we de eerste zes weken intensief contact voor soepele begeleiding. Lekkuuur!
Stap 5: tijdregistratie en facturatie. Wij geven de flexwerker wekelijks salaris op dinsdag. 
Stap 6: rapportage. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden om informatie op te leveren. Dit kan ‘gewone’ platte data zijn maar ook dashboards met daarin overzichten. En het kan wekelijks, maar ook eens in de zes maanden. Jij bepaalt.

Waarom kiezen voor Inhouse Services?

 • 1.000 intercedenten en consultants. En alle medewerkers die bemiddelen voor onze logistieke klanten hebben trainingen en workshops gevolgd. Ze spreken jullie taal!
 • +10.000 flexwerkers dagelijks aan het werk bij onze klanten. En daar zijn wij én onze flexwerkers trots op! Check het filmpje Werken bij DHL! 
 • Professioneel inhouse-team: zij zorgen voor stabiliteit in dienstverlening, zijn 100% leveringsbetrouwbaar en vangen pieken en dalen op in de planning. Ze helpen je met (bijna) alles! 
 • Een efficiënte organisatie van flexarbeid de kosten laag houdt: je haalt maximaal rendement en continuïteit uit de flexpool door middel van een professionele manager op de werkvloer.
 • Onderscheidend poolmanagementsysteem: voor jullie verzorgen we per locatie een unieke pool, afgestemd op de flexbehoefte in jullie bedrijfsvoering en dát tegen de laagste kosten. Meer weten over ons poolmanagement? Lees er hier alles over!
 • Een gedigitaliseerd werkproces: door middel van online tools, zoals Youplan, I-plan en onze klantportal zijn de declaraties en facturaties geautomatiseerd. 
 • Continue innovaties: door deze innovaties kan flexarbeid leiden tot kostenbesparing. Zo hebben we bijvoorbeeld flexmanagers, KPI-sturing en flexcoördinatoren die ervoor zorgen dat het proces soepeler verloopt. Dat wil jij toch ook?
 • Landelijke dekking, lokale focus. wij zorgen voor recruiters die het vak verstaan én de regionale arbeidsmarkt kennen. In regio’s verspreid door heel Nederland, maakt onze lokale focus het verschil! Lees hier hoe we hebben geholpen met opschalen bij Albert Heijn door allerlei verschillende regio’s!
 • Flexibiliteit. Op- en afschalen in de pool? Geen probleem! Onze procesmanager adviseert je graag over piekperiodes en de dagelijkse planning.
 • Onze belofte. 100% focus op voorziening, minimaal verloop én de laagste integrale kosten!

Meer overtuiging nodig? Hier, nog een paar redenen!

Inhouse Services zijn echt perfect als je pieken en dalen in je werkuren en productie hebt zitten. Check de volgende cijfers bijvoorbeeld eens:

 • Door onze poolmanagement zijn we een stevige basis aan medewerkers die inspringen op jouw productiviteitsvragen. We werven proactief en continu met als doel om de pool op orde te houden. Het biedt je de mogelijkheid om meer te schuiven in je planning en beter op onverwachte situaties te reageren;
 • Met een flexpool heb je de mogelijkheid om minimaal 10% op- en af te schalen. Al heb je dat met ons poolmanagement natuurlijk helemaal niet nodig!;
 • Door een specialistisch inhouse-team van ons in huis te nemen ontzorgen we je van A tot Z;
 • Door het efficiënte administratieve proces (dat wij ook oppakken) kan je rekenen op 98% correcte facturatie en 100% goed uitgevoerde contracten en wet- en regelgeving. Da’s lekker! 

Toch liever zelf aan de slag met het werven van nieuw talent? Bekijk onze recruitmenttips!

Deze bedrijven gingen je al voor

Deze tools helpen je met flexibel personeel inplannen

 • Iplan: Ontzorgen op workforceplanning. Met onze unieke planningstool I-Plan nemen wij het plannen en roosteren van flexwerkers uit handen. (Bekijk deze korte video over plannen bij DHL.) Volledig ingericht op maat voor jullie en altijd actueel door realtime dashboarding. Nóg meer ontzorgen? Wij bieden de mogelijkheid om ook het vaste personeel én de flexwerkers van andere uitzendpartners te plannen.
 • Youplan: Met Youplan zorgen we dat je de regie over je personeelsplanning terugkrijgt. Met deze personeelsplanningtool regel je de planning op een snelle en makkelijke manier online. Met een paar klikken in Youplan heb jij een vol rooster. Check hier hoe Youplan werkt!

Flexwerkers van Tempo-Team nodig? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat onze inhouse services voor jou kunnen betekenen? Haal ons dan ‘in huis’! 😁 Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Zo lopen er binnenkort gemotiveerde flexwerkers op jouw werkvloer. Aan de slag!

Neem contact met ons op!

FAQ-vragen

 • Hoe gaat Inhouse Services te werk bij jou?

  Inhouse betekent dat we met een accountteam bij jou in-house op de werkvloer aanwezig zijn. We stemmen de forecast met de teamleiders en supervisors af en dragen dagelijks zorg om jou 100% van arbeid te voorzien. Lees hier alles over onze Inhouse Services!

 • Welke mensen zitten er allemaal in een accountteam?

  In een accountteam zit een accountspecialist, planner, begeleider flex, recruiter en een procesmanager. Dit team draagt zorg voor de totale ontzorging van het flexibele vraagstuk wat de klant heeft, samen met de klant zorgen zij voor een vlekkeloze planning en weten zij wanneer zij welk aantal flexwerkers op de vloer moeten hebben staan.  Zij dragen zorgen voor de werving, binding en begeleiding en alle contacten op ieder niveau bij de klant. Benieuwd hoe dit werkt? Lees ‘t hier!

 • Wat zijn de stappen die we nemen?

  We werken met 6 stappen:

  1. Voorspellen en poolmonitor
  2. werving en selectie
  3. plaatsing en planning
  4. onboarding en begeleiding
  5. tijdregistratie en facturatie
  6. rapportage

  Benieuwd wat er in deze stappen precies gebeurt? Lees er alles over op deze pagina!
   

 • Waarom moet je kiezen voor inhouse services?
  • We voorzien je 100% van alles wat je nodig hebt. Goede forecast in combinatie met goed poolmanagement is de basis. 
  • We zorgen voor binding en begeleiding van alle flexwerkers en medewerkers.
  • We verlagen de uitstroom van je personeel en verlagen het ziekteverzuim.
  • Professioneel inhouse-team.
  • Een efficiënte organisatie van flexarbeid die de kosten laag houdt.
  • Onderscheidende poolmanagement.
  • Een gedigitaliseerd werkproces. 
  • Continue innovaties.
  • Landelijke dekking, lokale focus. 
  • Flexibiliteit. 
  • Onze belofte.

  Meer lezen over onze Inhouse Services? Check het op deze pagina!