Wij komen bij je thuis

Altijd goede krachten dichtbij? Dat kan met Tempo-Team Inhouse Services. Een moeilijk woord voor een uniek team van specialisten, dat echt bij jou ‘in huis’ werkt. En daar voor jou de perfecte pool met flexwerkers samenstelt. Nou ja in huis, op jouw kantoor bedoelen we dan natuurlijk. Zo kan je bedrijf altijd doordraaien - ook tijdens pieken. Als Tempo-Team Inhouse Services zijn wij marktleider in het beste flexibele personeel voor Food, Industrie en Logistiek.

Tempo-Team Inhouse Services regelt een team op maat dat bij jou én je bedrijf past. Een team dat jouw organisatie door en door kent. En we leveren precies het aantal flexwerkers dat je nodig hebt. Stuk voor stuk op en top gemotiveerd. Hoppa!  

Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt. Hij of zij begrijpt wat er speelt en weet wat er nodig is. Ons doel? Jouw doel behalen en je verwachtingen overtreffen.

Het beste resultaat met het beste personeel

Op een rij: hierom kies je voor Inhouse Services

  • De beste kandidaten: Goed en ingewerkt personeel vinden is een kunst. Wij kennen dat kunstje gelukkig.
  • Continuïteit: Altijd honderd procent bezetting met ingewerkte flexwerkers.
  • Flexibiliteit: Wij leveren precies het aantal flexwerkers dat je nodig hebt - binnen 24 uur kun je 25 procent op- of afschalen.
  • Resultaatgarantie: Wij leveren het resultaat dat jij kiest - dat spreken we af in duidelijke resultaatgarantie. Zo betaal je precies voor wat je krijgt.
  • Specialistisch accountteam: Een vast aanspreekpunt die jouw organisatie tot in de puntjes kent. En voor iedere tak, van Food tot Industrie, eigen specialisten.
  • Slimme verbeteringen: Wij weten alles van (kostenbesparende) oplossingen om je bedrijf nog beter te maken. Daarom krijg je van ons ieder kwartaal een verbetervoorstel.
  • Digitale oplossingen: Slimme digitale tools om werkprocessen te automatiseren en optimaliseren.

Maak gebruik van ons poolmanagement!

Wij helpen jouw bedrijf altijd door te laten draaien. Ontdek wat Tempo-Team Inhouse Services voor jou kan betekenen en neem contact met ons op!