Tour de werkvloer Limburg 🚴

Met de Tour de werkvloer neem jij alvast een kijkje bij jouw nieuwe werkgever 🎥. Zo bepaal jij of jij past bij het bedrijf! En of de inhoud van de baan je aanspreekt. Ow en is er wel genoeg werkplezier voor jou en zijn jouw nieuwe collega’s gezellig en leuk? ✔️

Tour de werkvloer in Limburg

In deze provincie geven we je een kijkje bij APG, DHL, de Belastingdienst, Goedhart en FLex. Pensioen saai? Helemaal niet! APG zet zich in voor een goed en betaalbaar pensioen. Nu en straks. En dat doen ze voor 4,5 miljoen mensen: één op de vijf gezinnen! Bij APG werk je in een supermoderne omgeving met de nieuwste snufjes en techniek. Op de Brigthland Smart Services Campus (Klinkt chique, hè? Is het ook) worden in de APG Groeifabriek slimme digitale oplossingen bedacht voor de pensioensector. Check daarom de tour over de werkvloer. 
Dagelijks vers gebakken brood, de lekkerste vlaaien en goed belegde broodjes: daarvoor moet je bij Goedhart zijn. Voor een goed gevulde bankrekening trouwens ook! Een mooie combinatie dus, lijkt ons zo. Bekijk de werkvloer voor een lekkere baan bij de grootste bakkerij-organisatie van Nederland!
Bekijk alle vacatures in Limburg

Bekijk de Tour de werkvloer hier 👇🏾