Park Veldzigt 31

 • 0118-679030
 • 4336DR Middelburg
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Een baan via Tempo-Team uitzendbureau Middelburg

Leuke baan? Check, je zit bij Tempo-Team Middelburg helemaal goed. Wij gaan voor jou op zoek naar werk dat bij jou past. Een nieuwe baan is altijd spannend maar wij helpen je op weg! Je eerste gesprek is altijd met ons. We vinden het super belangrijk dat jij met werkplezier naar je werk gaat. Daarom houden we ook contact wanneer je aan het werk bent. Zo weten we zeker dat jij goed op je plek zit. Vragen? Je mag ons altijd bellen!

 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Middelburg

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ja zeker! We zitten gevestigd in het kantoorpand Park Veldzigt. Met de lift naar de derde verdieping en je bent er! Het trein- en busstation liggen op 5 minuten lopen. Met de auto zijn we ook goed te bereiken! Aan de achterzijde van het gebouw kan je gratis parkeren. Zien we je snel?
   

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Ben je in de buurt? Stap onze vestiging binnen en spreek een van onze intercedenten persoonlijk. We raden je aan om voor de zekerheid van te voren even te bellen. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Als we van te voren weten dat je komt maken we extra tijd voor je vrij! Zo weten we zeker dat we geen dubbele afspraak hebben. Hopelijk tot snel! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0118-679030.

 • Welke vacatures zijn er in Middelburg te vinden?

  Super veel! We hebben vacatures voor logistieke, schonmaak- en kantoorfuncties. Wil je snel aan de slag als schoonmaker, administratief medewerker of als logistiek manager? Heb jij een tussenjaar? Of ben je juist op zoek naar een vaste baan? Bij ons is het allemaal mogelijk! We hebben tijdelijke functies maar ook vacatures met uitzicht op vast dienstverband. 

  Bekijk hier alle vacatures in omgeving Middelburg

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in de omgeving Middelburg