Werken bij Scheldebouw

💰Salaris vanaf €15,21 | 💸Salarisverhoging na 8 weken | 🔧Werken met je handen | 🌞 Dagdiensten

Je rijdt naar een stad en je ziet voor het eerst de skyline. Wat een gevoel is dat he?! Dat gevoel heb jij elke dag als je op je werk bij Scheldebouw aankomt! Jij bouwt mee aan de mooiste skylines van de wereld. Met een zeebriesje door je haar en je super leuke collega's zul je je al snel thuisvoelen bij Scheldebouw in Middelburg. En die 2 rechterhanden die je hebt? Die komen goed van pas! Bekijk de vacatures en solliciteer snel!

Vacatures bij Scheldebouw!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Scheldebouw

Zodra je binnenkomt bij Scheldebouw zie je een wand met foto’s van de meest mooie projecten. De ‘Central Park Tower’ in New-York, de ‘Coca-Cola Arena’ in Dubai en de ‘Varso Tower’ in Warschau. Overal ter wereld vind je onze gebouwen terug. Je volgende vakantiebestemming? Die is zo gekozen! Breng gewoon een bezoekje aan een van de gebouwen die jij hebt gemaakt. Jij komt te werken bij Scheldebouw  in Middelburg.  Hier staat een grote productiehal, een eigen testlaboratorium en er staan opgebouwde voorbeeldmodellen. Genoeg om je ogen uit te kijken! En je oren dan? Die hebben ook niets te klagen. Jij swingt tijdens het werk lekker mee op de muziek. 

Bij Scheldebouw zijn ze trots op onze medewerkers! Samen werken is natuurlijk heel gezellig, maar ook buiten het werk kunnen deze vrienden het goed vinden met elkaar. Houd jij wel van een balletje trappen? Schrijf je dan in voor het voetbaltoernooi! Houd je meer van een hapje of drankje? Dan raden we de BBQ’s en vrijdagmiddagborrels aan! En ook met kerst staat er een leuk pakket voor jou klaar. En heb je hulp nodig of wil je je verder ontwikkelen? Jouw  collega’s staan al klaar om jou een handje te helpen ;)!

Arbeidsvoorwaarden

Die BBQ zie jij natuurlijk wel zitten, maar jij werkt voor meer! Hieronder lees je de mooie arbeidsvoorwaarden van Scheldebouw. Jij krijgt:

  • Een mooi salaris vanaf €15,21
  • Extra geld door toeslagen. Lekker!
  • Reiskostenvergoeding
  • Lekker veel uren kunnen werken!
  • Weekenden vrij. Tijd voor de beentjes omhoog ;)
  • Grote kans op een vast contract!

Veel voorkomde functies bij Scheldebouw

Wauw! Jij hoeft alleen nog een passende baan voor jou te vinden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan... snappen we. Hieronder lees je daarom wat jij doet als jij komt werken bij Scheldebouw. Alle veel voorkomende functies zie je hier op een rijtje! 

Productiemedewerker / Assemblagemedewerker

Jij komt te werken aan de assemblagelijn. Iedere plek aan de lijn heeft een eigen taak. Houd je van afwisseling? Mooi! Je zal namelijk allround ingezet worden en dus wordt je op zo veel mogelijk plekken ingewerkt. Je hoeft je hier dus niet te vervelen! Aan de hand van bouwtekeningen en instructies van je collega’s ga jij aan de slag. Zo ga je elementen assembleren die je opbouwt uit aluminium profiel. Maar ook isolatiemateriaal plaatsen, glas plaatsen en kitten horen bij jouw takenpakket. Als productiemedewerker/assemblagemedewerker is het niet saai ;)

Bekijk de productiemedewerker vacatures bij Scheldebouw!

CNC-frezer (exclusief programmeren)

Als CNC-frezer ga jij aan de slag met de CNC freesmachine. Aan de hand van ingelezen programma’s op een computer, verwerk jij aluminium profielen. De aluminium profielen leg je met de hand in de machine. Deze profielen zijn lekker zwaar. Spierballen gegarandeerd dus! Een ervaren collega gaat je alles leren zodat jij een volwaardig CNC-frezer wordt! 

Bekijk de CNC-frezer vacatures bij Scheldebouw!

Fulltime werken bij Scheldebouw

Bij Scheldebouw ga je fulltime aan de slag. Als productiemedewerker doe je dit in dagdienst van 07.30 uur tot 16.15 uur. Zo ben je altijd  lekker op tijd thuis voor het avondeten! Als CNC-frezer werk je in een 2 ploegen rooster. De ene week werk je van 05.30 uur tot 14.15 uur en de andere week van 14.15 uur tot 23.00 uur. Oftewel: De ene week uitslapen en de andere week Netflix avondjes! Wil jij het weekend met vrienden doorbrengen? Steek die BBQ maar vast aan! In het weekend werken we namelijk niet. Die heb jij dus helemaal voor jezelf!

Bekijk de fulltime vacatures bij Scheldebouw!

Werken bij Scheldebouw in Middelburg

Woon je in de buurt van Middelburg dan heb jij geluk. Jouw werk is om de hoek! Of woon jij  net wat verder weg? Geen zorgen. Dan krijg jij een reiskostenvergoeding. En dat komt goed uit, want werk je vroeg? Dan komt die auto goed van pas. Kan jij alvast genieten van de opkomende zon boven Zeeland, terwijl iedereen nog ligt te slapen. Even rijden en je bent er. En kom je op je werk aan? Dan kan je lekker voor de deur parkeren. Er zijn plekken genoeg! Uitstappen, door naar de koffie en samen met je collega’s lekker aan het werk. Gezellig! Zie je het al voor je? Overal ter wereld jouw werk bewonderen? Dan kan jij de beste vacature voor jou bij Scheldebouw in Middelburg vinden. Solliciteren is zo gebeurd ;)