Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Drunen

Tempo-Team uitzendbureau Drunen

Tempo-Team zit sinds jaar en dag gevestigd in het centrum van het het pittoreske Drunen. Kom gewoon binnen; de deur staat voor iedereen open en de koffie staat klaar!

Werkplezier bij Tempo-Team Drunen

Bij ons staat werkplezier centraal! Dit betekent voor ons 2 dingen; Enerzijds gaan wij, Eelke, Danny en Wardya, echt op zoek naar de baan die het beste bij jóu past, want wij geloven in het feit dat een perfect passende baan resulteert in werkplezier!

Anderzijds hebben wij op de vestiging een tafeltennistafel staan. Óok dit is voor ons werkplezier. Buiten dat wij elkaar graag uitdagen, laten wij ons ook graag uitdagen, dus kom maar op!

De vacatures bij Tempo-Team Drunen

Tempo-Team Drunen heeft een breed aanbod van werk. Vacatures in de logistiek, productie of bijvoorbeeld ook veel uiteenlopende kantoorfuncties. Het kan niet op! Voor ons is het nog belangrijker om te weten wat jouw ideale baan is. Vertel het ons en wij gaan direct voor jou aan de slag! Vast, tijdelijk of oproep? Niets is te gek!

Voor Eelke, Danny en Wardya is het belangrijk dat ze jou persoonlijk kennen en zien je dan ook altijd graag op de vestiging! Wie ben je? Wat zoek je?; slechts 2 voorbeelden van een uitgebreid gesprek dat ze met je voeren.  

Contact met Tempo-Team Drunen

Onze vestiging is niet dagelijks geopend, dan werken wij vanuit onze vestiging in Waalwijk, dus bel ons eerst even voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij. Natuurlijk persoonlijk! Zowel in Drunen als ook in Waalwijk kun je voor de deur kosteloos parkeren!

Hugo de Grootstraat 50

  • 0416-321555
  • 5151EJ Drunen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!