Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Drunen

Tempo-Team uitzendbureau Drunen

Tempo-Team zit sinds jaar en dag gevestigd in het pittoreske Drunen, waar wij actief zijn op een brede en diepe arbeidsmarkt. Zo leveren wij veel productiekrachten, magazijnkrachten én ook zeker erg breed inzetbaar kantoorpersoneel, bij zowel grote als kleine opdrachtgevers.

Werkplezier bij Tempo-Team Drunen

Bij ons staat werkplezier centraal! Dit betekend voor ons 2 dingen; Enerzijds gaan wij echt op zoek naar de baan die het beste bij jóu past, want wij geloven in het feit dat een perfect passende baan resulteert in werkplezier!

Anderzijds hebben wij op de vestiging een tafeltennistafel staan. Óok dit is voor ons werkplezier. Buiten dat wij elkaar graag uitdagen, laten wij ons ook graag uitdagen, dus kom maar op!

De vacatures bij Tempo-Team Drunen

Aangezien met name de lokale inspanningen van Tempo-Team Drunen voor zowel de kandidaat, als opdrachtgever belangrijk zijn, willen we je graag een kijkje in de keuken van Tempo-Team Uitzenden, te Drunen, geven.

Op onze vestiging staat voorop dat wij in onze samenwerking streven naar een open en eerlijke communicatie. Daarnaast denken wij proactief met je mee en kunnen je advies geven op vrijwel alle personeelszaken óf als je op zoek bent naar een baan die perfect bij je past.

Bij Tempo-Team Drunen wordt door een ervaren team van medewerkers iedere dag hard gewerkt om in de behoefte van onze klanten te voorzien. Onze medewerkers staan klaar om ook invulling te geven aan de gewenste behoefte. Kasper Weijmans & Nick Verspoor zijn beide werkzaam als sales intercedent bij Tempo-Team in Drunen.

Contact met Tempo-Team Drunen

Onze vestiging is geopend op maandag én dinsdag van 08:30 tot 17:30. Je kan altijd bij ons binnen lopen, maar wij adviseren om van te voren een afspraak te maken. Zo heb je onze volledige aandacht en kunnen wij ons goed voorbereiden. Je kan ons bereiken op 0416-321555.

Op de dagen dat wij niet in Drunen aanwezig zijn, werken wij vanuit onze vestiging in Waalwijk. Uiteraard bent u ook hier ook van harte welkom!

Hugo de Grootstraat 50

  • 0416-321555
  • 5151EJ Drunen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!