Vacatures bij Aramex

💸€13,27- €26,50 per uur |✔️ per direct starten| 💪volop doorgroeimogelijkheden | 📍 Schiphol

Wat gebeurt er met je Nike Schoenen voordat jij ze koopt in de winkel? Met een salaris dat kan oplopen tot €18,75 kom jij daar heel snel achter. Als je werkt bij Aramex op Schiphol zorg jij daarvoor! Jij zorgt ervoor dat er geen Nikestore zonder schoenen zit. Jij krijgt een exclusief kijkje in de wereld van toffe producten. Klaar voor een nieuwe baan waar jij de uitdaging aan kunt gaan samen met de gezelligste collega’s?

Alle Aramex vacatures

Arbeidsvoorwaarden Aramex

Uiteraard ben jij benieuwd wat al dat harde werken oplevert. En dat snappen we! Werk je bij Aramex dan krijg jij sowieso:

 • Je kan direct starten!

 • Een salaris van €12,50 per uur

 • Inclusief toeslagen kan je salaris oplopen tot €18,75 per uur

 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km.

 • Doorgroeimogelijkheden naar bijv. teamleider

 • Kans op een contract van Aramex

Alle Aramex vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom jij wilt werken bij Aramex


💪 Inhoud van jouw baan 
Als logistiekmedewerker bij Aramex op Schiphol, speel je een belangrijke rol in het sorteren, verzamelen en verwerken van Nike-producten. Houd je scanner dus  maar alvast in de aanslag. Want jij scant binnen een paar minuten heel wat schoenen af.
Het is jouw verantwoordelijkheid om de orders te pakken, te scannen en het registreren van alle producten. Zo weet iedereen precies waar de blauwe schoenen met witte veters naartoe moeten.

Staat alles goed in het systeem, heb je alles verzameld en gescand? WOW! Jij gaat lekker door en verpakt alles op de pallets. Klaar voor verzending!

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Aramex hebben ze een voorliefde voor een goede start van de dag, en om die reden begint de werkdag lekker rond 11 uur. Dit geeft jou de kans om 's ochtends rustig de tijd te nemen voor een uitgebreid ontbijt, het oplossen van je sudoku-puzzel of zelfs een potje FIFA te spelen.

Bovendien biedt Aramex een flexibel rooster, waarbij ze zoveel mogelijk rekening houden met jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, bij Aramex in Amsterdam heb je de vrijheid om de werk-privébalans te kiezen die het beste bij jou past!

🎓 Groeien
Bij Aramex zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo zijn er voldoende 'on the job’ trainingen. Denk bijvoorbeeld aan de MLV training (Medewerker Luchtvracht/Basis training), en de kans om verschillende functies binnen het bedrijf te leren beheersen.

Daarnaast zijn er  EPT-trainingen (Elektropallettruck) beschikbaar. Goed om te weten is dat Aramex en Tempo-Team de certificering hiervoor niet verzorgen. Dit betekent dat je geen officieel certificaat ontvangt, maar je kunt wel waardevolle ervaring opdoen en je EPT-vaardigheden ontwikkelen.

Aramex vacatures

Vragen over werken bij Aramex? Neem contact op!

Sufian El Atmani Dris

Veelgestelde vragen over werken bij Aramex

 • Waar zit Aramex?

  Aramex bevindt zich op Schiphol, om de hoek bij Amsterdam. Dit maakt het dus een perfecte locatie om te bereiken met de auto of met het OV!

 • Kan ik parttime en/of fulltime werken bij Aramex?

  Bij Aramex kan je kiezen voor een fulltime of parttime baan. Een ding is wel al voor je geregeld. Jij begint lekker om 11 uur. Je hebt dus genoeg tijd om de dag rustig op te starten. Maar zodra je eenmaal aan de slag gaat, zet je samen met je collega's vol energie door tot 19.00 uur om alle bestellingen te verwerken.

  Nu rest ons nog een belangrijke vraag: welke dagen wil jij werken? Je hebt de flexibiliteit om te kiezen uit alle werkdagen van de reguliere werkweek, aangezien Aramex actief is van maandag tot en met vrijdag.

 • Wat is het salaris bij Aramex?

  Bij Aramex begint het salaris bij €12,50 per uur. Met toeslagen kan het op zaterdag oplopen tot €18,75 per uur en op zondag tot wel €25,00 per uur.

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Aramex?

  Dat is niet nodig! Wel heb je een VOG nodig én spierballen💪

 • Wanneer kan ik aan de starten bij Aramex?

  Bij Aramex kun je direct aan de slag. Als je op zoek bent naar een baan en snel wilt beginnen, dan ben je hier aan het juiste adres!