Werken bij CSU

Scherp op Schoon! Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Wel eens in een vieze trein gezeten? Niet fijn he. Als schoonmaker weet je daar wel raad mee. Van klaslokalen tot aan productieomgevingen en van vakantiehuisjes tot aan bussen. Bij CSU help jij mee aan een schone omgeving voor iedereen! Word jij binnenkort ook met open armen ontvangen bij CSU? 

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij CSU?

Scherp op Schoon! Dat is CSU al sinds 1968 om precies te zijn. We weten dat je niet zit te wachten op saaie getallen, anders had je wel op de administratie pagina gedrukt. Wat wél leuk is om te weten is dat CSU al vele verschillende awards heeft binnengesleept. Zo was CSU de afgelopen jaren veelvuldig winnaar van prijzen als "Schoonste kantoorgebouw van Nederland" en "Top Employer Nederland". Veel meer hoeven we niet te zeggen, toch?

Iedereen is welkom en wordt gerespecteerd. Bij CSU werk je dus bij een werkgever waar je trots op kunt zijn. Daar kun je mee thuis komen! Wat dit concreet voor jou betekent? Check alle voorwaarden hieronder:

Arbeidsvoorwaarden

Jij wil natuurlijk weten wat je voor al dat harde werken terug krijgt. Waardering en een goede werkomgeving is namelijk niet alles. Daarom heb jij bij CSU recht op:

  • Een salaris van €11,39 per uur
  • Een vaste plek in het team van CSU wanneer jij het goed doet
  • Werktijden die jou het beste uitkomen
  • Reiskostenvergoeding wanneer je met de auto reist
  • Altijd een summerbody, ook in de winter! Werken bij CSU betekent namelijk niet stil zitten, maar volop beweging die jou het hele jaar door fit houdt.

Veel voorkomende functies bij CSU

Schoonmaak medewerker

Iedereen weet hoe je moet schoonmaken. Dat zou je denken. Maar zo simpel is het niet. Als schoonmaker heb je namelijk de belangrijke taak om iedereen van een schone omgeving te voorzien. Wist je dat je emmer vol bacteriën zit als je een sopje hebt gebruikt? Of dat een bureau 400 keer meer bacteriën heeft dan de wc? Wedden dat veel mensen dit niet weten? Het zijn van een schoonmaker is veel meer dan alleen schoonmaken, daarom wordt het ook zo gewaardeerd!

Objectleider/Meewerkend voorman

Weet jij dit allemaal al wel en ben je juist toe aan een volgende stap? Dan kun je aan de slag als objectleider of meewerkend voorman/-vrouw. Naast dat je zelf als schoonmaak medewerker in de weer gaat, zorg je ook voor een goede en strakke planning. En leer je jouw team alle kneepjes van het vak. Heb je een nieuwe collega aangenomen? Dan ben je verantwoordelijk voor het inwerktraject. Zo zorg je ervoor dat je samen met jouw collega’s scherp op schoon bent. Nog meer verantwoordelijkheid dus!

Fulltime of parttime werken bij CSU

Als schoonmaker bepaal je zelf welke dagen en tijden je werkt. Bij CSU weten ze namelijk dat privé minstens net zo belangrijk is als werk. Je kunt daarom kiezen voor flexibel maar ook voor vast werk. Zoek je een bijbaan naast je studie? Dat kan! Zoek je een baan naast je huidige baan? Ook dat kan! Als je flexibel bij ons werkt, zijn de diensten per week verschillend. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent en wij doen de rest. Easy as that! Je werkt tussen de drie en acht uur per dag. Het leuke van flexibel werken is dat je ook op verschillende plekken in jouw omgeving komt. Heb je juist behoefte aan vaste uren? Dan kijken we daar graag, samen met jou, naar. Ook als je fulltime wil werken, ben je bij CSU aan het juiste adres. Kortom, voor ieder wat wils. 

Werken bij CSU bij jou in de regio

Overal in Nederland wordt schoongemaakt. Dat klinkt logisch! Maar dan is het wel handig als je net op dat ene afgelegen plekje kunt komen. CSU is daar gelukkig op voorbereid. Ga je naar een vakantiepark om daar je talenten in te zetten? En ligt die plek midden in de natuur? Dan regelt CSU een busje vanaf een centrale plek. Samen met je collega’s word je netjes afgezet op je werkplek. 

Meestal zijn de werkplekken goed te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. We weten dat reiskosten behoorlijk kunnen oplopen. Je kunt er daarom meestal van uitgaan dat het gewoon wordt vergoed. Tenzij je maar twee keer hoeft te rollen voordat je op de locatie bent.

Klinkt goed, toch? Bekijk de vacatures die momenteel open staan bovenaan de pagina en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van de CSU familie!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.