Werken bij Teleperformance

Zeven locaties. Met vier verschillende functies. In zes talen. Voor negen van de allergrootste merken in Nederland. En dat bij slechts één werkgever? Jazeker! (Niet de Hypotheker.) Dát is werken bij Teleperformance. Wil jij al jouw klantenservice talent kwijt bij Bol.com, Nespresso, Wehkamp, American Express, MediaMarkt, KPN, Telfort, Ziggo óf Lenovo? Dan zit je hier goed. Scroll als de wiedeweerga naar beneden en vind jouw nieuwe baan!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Teleperformance

Als klantenservice medewerker kun je natuurlijk aan de slag bij één bepaald merk. En dan maar hopen dat je daar wat mee hebt. Je kunt ook aan de slag bij Teleperformance, een facilitair callcenter. Dan valt er lekker veel te kiezen! Oké, je gaat altijd aan de slag op één project. Maar het grote voordeel: als het niet bevalt ben je zo geswitcht. Ga jij aan de slag bij Bol.com, Nespresso of Wehkamp?

Welk project je ook kiest, we kunnen je garanderen dat jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om je te verwelkomen. Dat is ook wat Teleperformance zo bijzonder maakt: de betrokken, gezellige en collegiale werksfeer. Waar het kan wordt er samen geluncht, iedereen staat voor je klaar om je te helpen bij vragen en tijdens de koffiepauzes is het altijd lachen, gieren, brullen. En wedden dat jouw werkplek op je verjaardag van boven tot onder versiert is met slingers, ballonnen en confetti? Wordt er wel verwacht dat je taart meeneemt ;-). Je ziet: als klantenservice medewerker bij Teleperformance krijg je er in één klap een grote groep vrienden en vriendinnen bij.

Arbeidsvoorwaarden

Je bent  waarschijnlijk al aan het solliciteren op één van de klantenservice vacatures bij Teleperformance. Dat snappen we best. Toch willen we je ook nog even vertellen over de arbeidsvoorwaarden. Die zijn namelijk zeker niet mis! Als klantenservice medewerker bij Teleperformance:

  • Ontvang je €10,20 per uur (incl. vakantietoeslag).
  • Krijg je direct een contract voor 7 maanden: je werkt dus niet op uitzendbasis.
  • Mag je elke dag een half uur betaald pauze houden.
  • Worden je reiskosten vergoed.
  • Heb je tot wel 26 vakantiedagen per jaar.
  • Krijg je korting op de producten van de merken waarvoor Teleperformance werkt.
  • Neem je deel aan een collectieve zorgverzekering én fitnessregeling.

Veel voorkomende vacatures bij Teleperformance

Een klantenservice medewerker is een klantenservice medewerker, toch? Echt niet! Er zit genoeg verschil in de functies bij Teleperformance. Lees even verder, dan vertellen we je er alles over ↓

Klantenservice medewerker

De klassieker. Als klantenservice medewerker beantwoordt je inkomende vragen over producten of diensten. Zo krijg je als klantenservice medewerker bij Bol.com bijvoorbeeld de vraag of ze ook opblaasflamingo’s in het assortiment hebben, of een pakketje met een nieuwe iPhone al onderweg is, of over een mislukte betaling van een vorige bestelling. In de administratie vind je het antwoord op ál deze vragen, dus jij hebt jouw klant binnen no-time weer blij gemaakt. Liever aan de slag voor Wehkamp, Nespresso of Lenovo? Ook voor deze merken kun je aan de slag als klantenservice medewerker.

Klantadviseur

Dit is de baan voor de waaghalzen. Een beetje lef en goede babbel (zonder Knabbel) komen hier goed van pas. Meestal krijg je als klantadviseur ook inkomende telefoontjes. Máár, soms mag je ook zelf de stoute schoenen aantrekken en een klant opbellen. Jouw doel is in ieder geval om zoveel mogelijk producten te verkopen of klanten te behouden. Zo help je een klant van Telfort bijvoorbeeld aan een nieuw abonnement, waarmee hij maandelijks veel geld kan besparen. Voor ieder nieuw contract krijg jij dan een lekkere bonus. Top, toch?

Webcare medewerker

Mailen, chatten, Facebooken, Twitteren. Als webcare medewerker ben jij online. Goede typeskills zijn een must, maar een scherpe tong is misschien nog wel belangrijker. Als webcare medewerker krijg je vanalles voor je kiezen: een opmerking over de nieuwe marketingcampagne, een complimentje voor de goede service óf gewoon een vraag over een bestelling. Jij staat iedereen te woord en zorgt voor een strak antwoord op alle social kanalen. Ben jij de volgende die viral gaat?

Helpdesk medewerker

Ben je een beetje technisch aangelegd? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou. Als helpdeskmedewerker mag je namelijk heel atechnisch Nederland helpen met hun internet, tv en telefonie abonnementen. Zo help je bijvoorbeeld klanten van KPN met het aansluiten van een pakket, het oplossen van een internetstoring of het resetten van hun smartphone. Groter fan van Ziggo, Telfort of Lenovo? Geen probleem! Ook hier kun je starten als helpdeskmedewerker!

Fulltime of parttime werken bij Teleperformance

Studeren, sporten, de kinderen naar zwemles brengen. Druk, druk, druk. Hoe fijn is het dan om parttime te kunnen werken? Op tijden die voor jou het beste uitkomen? Héél fijn! Daarom denkt Teleperformance graag met je mee. En met werktijden die - afhankelijk van het project - ergens tussen 7 uur in de ochtend en 11 uur in de avond liggen, valt er altijd wel een lekker werkmomentje in te plannen.

Werk je liever fulltime? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem! En ook hier geldt: door de ruime werktijden blijft er altijd genoeg tijd over voor je hobby's, studie of kids. Dus hup, solliciteren op één van die klantenservice vacatures! Krijg je geen spijt van. Beloven we.

Werken bij Teleperformance in jouw regio

Teleperformance is één van de grootste callcenters van Nederland. Lekker belangrijk? Toch wel! Want dat betekent dat er bijna altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden is. Wil je werken als klantenservice medewerker in Tilburg, Maastricht, Zoetermeer, Zwolle, Utrecht of zelfs Paramaribo? Bingo! De dichtstbijzijnde Teleperformance vestiging zit bij jou om de hoek. Woon je hier iets verder vandaan? Geen probleem, door de goede bereikbaarheid én reiskostenvergoeding kun ook jij er gemakkelijk en kosteloos komen. Oke, als je vanuit Nederland naar Paramaribo wil moet je wel even verhuizen. Maar ook dát kan dus! Waar wacht je nog op? Solliciteren maar! ↑

De leukste callcenter vacatures

Ben je vriendelijk én overtuigend aan de telefoon? Dan is een functie als callcenter medewerker zeker wat voor jou.