Waalboog vacatures

Salaris tussen de €13,33 - €19,33 💸 | Doorgroeimogelijkheden ⬆️ | Toeslagen tot 60% 🤑 | Opleidingsaanbod 📖

Bij de Waalboog is werken een geweldige ervaring vol mogelijkheden! In hun bruisende zorginstelling kun je aan de slag op verschillende afdelingen in de ouderenzorg. Het beste van alles? Jij hebt de vrijheid om te kiezen of je 's ochtends of 's avonds wilt werken! Bij de Waalboog draait het om jou. Jij beheert je eigen agenda en kunt rekenen op een meer dan aantrekkelijk salaris. En dat is nog niet alles: als je 's avonds of in het weekend werkt, krijg je zelfs extra toeslagen! Klinkt goed toch? Check de Waalboog vacatures

 Vacatures Waalboog

De arbeidsvoorwaarden bij Waalboog 

✅Salaris van tussen de €13,33 - €19,33 op basis van jouw werkervaring💰
✅Flexibiliteit! Jij bepaalt of je ochtend-, avond- of nachtdiensten werkt!
✅ORT-toeslagen tussen de 22% en 60% als je in de avonden of op zondag werkt
✅Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering is 8,33%🎆
✅Doorgroeimogelijkheden naar helpende plus of verzorgende IG
✅Elke week je salaris gestort!

Vacatures Waalboog Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Waalboog

Balans in je werk⚖️

Bij de Waalboog draait het om de levendige wereld van ouderenzorg! Onze flexwerkers werken op diverse afdelingen, met ouderen met verschillende psychische klachten zoals dementie en soms ook agressie. Ze kunnen zelf kiezen waar ze het liefst werken en we proberen ze vaker bij dezelfde afdeling in te plannen. We bieden trainingen, een goed salaris en een ondersteunende werkomgeving. Sluit je aan bij ons team en ontdek de geweldige wereld van ouderenzorg bij de Waalboog!

Inhoud op de werkvloer

Bij de Waalboog draait het om een breed scala aan zorgtaken! Of je nu een helpende of verzorgende IG bent, je kan jouw vaardigheden inzetten op verschillende niveaus. Van ADL-zorg en medicijnen aanreiken tot wonden verzorgen en bedden opmaken, jouw bijdrage is essentieel. En we bieden volop ondersteuning en groeimogelijkheden. Sluit je aan bij ons team en ervaar de voldoening van het werken in de zorg bij de Waalboog!

Blijven groeien🤲

Bij Tempo-Team streven we naar groei en ontwikkeling! Volg bij ons een opleiding, zoals helpende plus of verzorgende IG. Als je aan onze klanten laat weten dat je een opleiding helpende plus hebt gevolgd, krijg je de kans om ingepland te worden voor helpende plus diensten. Pak je kans om je continu te blijven ontwikkelen! Als Tempo-Team helpen we je daar graag bij!

Veel voorkomende vacatures bij Waalboog

Helpende bij Waalboog:

Als helpende draait alles om persoonlijke zorg en liefdevolle aandacht voor onze geliefde ouderen! Onze dagelijkse missie is om hen te ondersteunen bij essentiële taken van het leven! Denk aan helpen bij verfrissende baden, aan- en uitkleden met een sprankelende glimlach, en het begeleiden op het avontuurlijke pad naar het toilet. Met onze tilliften toveren we zelfs de zwaartekracht om in een spannend dansje! Kortom, als helpende zijn we toegewijd aan het brengen van comfort, geluk en een vleugje magie in het leven van onze dierbare ouderen.

 Helpende vacatures

Verzorgende IG bij Waalboog:

Welkom in de betoverende wereld van verzorgende IG! Hier draait alles om het bieden van persoonlijke zorg en onverdeelde aandacht aan onze ouderen. Als ware zorghelden omarmen we niet alleen de dagelijkse taken, maar we gaan zelfs een stapje verder met onze magische verpleegtechnische vaardigheden. We toveren medicatie en injecties om tot ware toverdrankjes, geven wonden de liefdevolle zorg die ze verdienen en laten onze pen over het papier dansen terwijl we rapportages schrijven. Bij een verzorgende IG staat niet alleen zorg en aandacht centraal, maar ook de bereidheid om de gezondheid en het welzijn van onze ouderen naar nieuwe hoogten te tillen!

 Verzorgende IG vacatures

Werken bij Waalboog in jouw regio!

Bij Waalboog kun je aan de slag op verschillende locaties in Nijmegen! We zetten ze voor je op een rijtje! 

 • Honinghoeve (nijmegen), 

 • Joachim & Anna (Nijmegen), 

 • Nijevelt (Nijmegen), 

 • Jozefklooster (Nijmegen),  

 • Bosweg (Nijmegen)

 

Veel gestelde vragen over werken bij Waalboog

 • Kan je bij Waalboog fulltime of parttime werken?

  Je beheert zelf je agenda! Ben jij fulltime of parttime beschikbaar, dan geef je dat aan in ons systeem. Wij gaan jou vervolgens inplannen om aan de slag te gaan bij Waalboog. Je bent dus helemaal zelf in charge van wanneer en hoeveel je werkt!

 • In welke regio kan ik bij Waalboog aan de slag?

  Onze vestigingen bevinden zich in Nijmegen! Kom je ergens anders vandaan, dan is dat geen probleem! Met onze reiskostenvergoeding kom je makkelijk op een van onze vestigingen!

 • Wat verdien je bij Waalboog?

  Bij Waalboog verdien je op basis van jouw werkervaring gemiddeld tussen de € 13,33 - 19,33 per uur! Neem jouw ervaring mee in het sollicitatie gesprek, zodat we samen kunnen kijken naar jouw salaris!
   

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij Waalboog?

  Bij Waalboog kun je aan de slag als helpende of verzorgende IG.

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij Waalboog?

  Om te werken als helpende of verzorgende IG heb je een diploma nodig. Heb je die niet, dan kun je die bij ons alsnog halen! Bekijk hier ons opleidingsaanbod voor de zorg!