Werken bij Yource

In de wereld van het digitale contact maakt een persoonlijke relatie het verschil. En dat betekent maar één ding: jij gaat dat verschil maken! Bij Yource staat de mens écht centraal. Hoe leuk is dat? Yource is niet zomaar een callcenter. Jij gaat mensen echt helpen met hun vragen. 💪 Of je nou aan de slag gaat bij PostNL, Rabobank, Otto of Bon Prix. De klantbeleving staat op nummer 1! Bij Webhelp zijn er verschillende vacatures. Van service, tot sales of als backoffice en webcare specialist. Altijd een vacature die bij jou past. Naast telefonisch klantcontact heb je bij veel functies ook contact per mail en chat. Wel zo fijn voor de afwisseling! Check snelle alle vacatures bij Yource.

Vacatures Yource

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Yource

Of je nu zin hebt om producten te verkopen of liever alleen servicegericht werkt. Bij Yource kijken ze naar werk dat écht bij jou past. Yource is een snel groeiend bedrijf en werkt samen met grote klantnamen. Voor verschillende organisaties faciliteert Yource het klantcontact. Zo kan je aan de slag voor PostNL, OTTO, Hema of Bon Prix. Maar er zijn ook projecten in de financiële- en verzekeringsbranche. Wat dacht je bam Rabobank, SNS of VGZ? Ben jij een echte salestijger? Bij T-mobile, de Nationale Loterijen of Marktplaats zet jij je commerciële skills in. Jij ziet het ook he? 👀 Er is altijd wel een project dat bij jou past.

Yource kijkt naar jouw interesses en ambities. En over ambities gesproken: er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij Yource. Ook fijn: ze bieden veel verschillende trainingen en cursussen aan. Zo blijft jouw werk niet alleen uitdagend maar leer je ook nog eens super veel. Bij Yource zeggen zo ook wel: ‘the sky is Yource’. Ze zetten jou graag centraal. Want zonder jou, geen goede klantbeleving. Natuurlijk betekent werken bij Yource ook werken met fijne collega’s. Hier worden collega’s, je vrienden. Elke dag is het weer een feestje om naar werk toe te gaan. 🎉 

Arbeidsvoorwaarden

Ook met de arbeidsvoorwaarden zit het bij Yource helemaal goed. Naast jouw salaris krijg jij ook nog eens toeslagen en opleidingsmogelijkheden. We zetten alle voorwaarden voor je op een rijtje:

  • Het salaris is afhankelijk van de functie, maar groeit mee met jouw ervaring en taken. 💸

  • Flexibel rooster aangepast op jouw beschikbaarheid. Lekkerrr! Kan je gewoon dat sportlesje even meepakken.

  • Reiskostenvergoeding en 8,33% vakantietoeslag. 

  • Thuiswerkmogelijkheden 🏠. Verwacht je een pakketje? Werk je toch gewoon een dagje thuis. Top!

  • Vele opleidingsmogelijkheden, zodat jij kan doorgroeien!

  • Pensioenregeling. Jouw pensioen is goed geregeld.

  • Ben jij lekker bezig? Dan kan je al snel in dienst bij Yource zelf. Chill!

  • Ben jij ook zo gek op sparen? Yource heeft wel een heel leuk spaarsysteem. Met de YourceCoins spaar jij voor een avondje avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten. Je kunt zelf kiezen waar je jouw Coins aan besteedt! 😎 Leuk toch?

Veel voorkomende vacatures bij Yource

Het klinkt misschien cliché, maar geen dag is hetzelfde bij Yource. Dat komt omdat je iedere dag met gezellige klanten aan de telefoon hangt. Iedereen met een ander verhaal of probleem. Zoals we al zeiden kan je bij Yource voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaan. We zetten de veel voorkomende vacatures bij Yource voor je op een rij: 

Klantenservice medewerker inbound

Inbound? Watte? Als klantenservice medewerker inbound, ben jij de specialist op het gebied van alle klantvragen. Jij verkoopt dus geen producten maar geeft écht alleen advies! Zo ga je aan de slag bij Markplaats, de Hema of PostNL. Jij gaat voor de perfecte service, zodat klanten met een tevreden gevoel ophangen. Wat jouw werk als klantenservice medewerker zo leuk maakt? Je zit niet de hele dag aan de telefoon. Bij veel projecten is het ook mogelijk om klanten via de chat of mail te woord te staan. Lekker afwisselend dus!

Klantenservice medewerker Bank en verzekeringsbranche

Rabobank, VGZ en Menzis. Wat deze namen gemeen hebben? Ze zitten alle drie in de bank en verzekeringsbranche! In deze branche is een Wft certificaat vaak vereist. Deze haal je zonder kosten via ons. Je behandelt inbound servicegerichte telefoontjes en hebt een adviserende rol. Klanttevredenheid staat centraal en jij zorgt voor voor een lach op het gezicht van iedere beller 😄

Klantenservice medewerker Telecom

Verkoop jij zelfs een pen aan je collega? Dan is werken in de telecombranche echt iets voor jou. Hier kan jij namelijk he-le-maal los met je sales talent. Bij Telef2, T-mobile en Youfone verkoop jij verschillende abonnementen of extra services. Dit noemen ze dus outbound. Bij outbound zijn jouw gesprekstechnieken super belangrijk en ga jij op zoek naar de vraag achter de vraag. Waarom wil een klant opzeggen? Jij gaat het gesprek aan, durft vragen te stellen en gaat voor het beste advies! Is verkopen niet helemaal jouw ding? Ook dan kan je gewoon aan de slag in de Telecom. Je hoeft hier namelijk niet alleen maar te verkopen. Bij volledige inbound vacatures kan je particuliere en zakelijke klanten namelijk ook alleen informeren en adviseren over mobiele producten of abonnementen. Zo is er voor iedereen wel een plekje in de telecom!

Klantenservice medewerker Gezondheidszorg

De afgelopen jaren stond de gezondheidszorg vanwege Covid-19 op zijn kop. Veel telefoonlijnen stonden roodgloeiend. Als klantenservice medewerker sta jij mensen met gezondheidsvragen te woord. Ben jij empathisch ingesteld en krijg jij er echt energie van om mensen te helpen? Je kan aan de slag bij de GGD en Infomedics. 

Klantenservice medewerker Technisch

Als technisch klantenservice medewerker kan je een afwisselende baan verwachten! Je gaat aan de slag voor bijvoorbeeld Eneco of een andere netwerkbeheerder. Hier krijg je vragen per telefoon, post, mail en chat. Een vraag over een factuur of betaling? Check! Jij lost het op. Ook plan jij onderhoudsmonteurs en installaties in. Zo houdt jij je bezig met vragen én de planning!

Fulltime of parttime werken bij Yource

Bij Yource krijg je heeeel veeeel vrijheid. Jij bepaald hoeveel uren je maakt. Lekker toch? Zo kan je lekker fulltime knallen en knaken binnenharken. Of gewoon parttime aan de slag om nog een studie te volgen. Je kan al vanaf 12 uur per week werken! Dus of je nu 12, 24, 32 of 40 uur wil werken.. Jij kiest!

Werken bij Yource in onder andere Rotterdam, Breda, Eindhoven en Zwolle

Waar je ook in Nederland woont, werken bij Yource kan altijd! Je kan aan de slag in Zwolle, Nijmegen, Almere, Leeuwarden, Groningen, Breda, Enschede, Zoetermeer, Eindhoven en Rotterdam. Jij kiest de locatie! Alle locaties zijn centraal gevestigd en liggen binnen 5 en 10 minuten van het station. Zin om een dagje thuis te werken? Ook dat is bij Yource geen probleem. Lekkerr!

Vacatures Yource