Roselaarplein 33-34

 • 0165-559960
 • 4701BR Roosendaal
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Baan gezocht? Uitzendbureau Tempo-Team Roosendaal heeft er genoeg voor jou!

Oke, jij zoekt een baan? Top! Dat is namelijk onze job: werk zoeken voor jou. En aangezien we dit al jaren doen.. Zijn we er best wel goed in 😉. We zoeken een baan die écht bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Ook begeleiden we jou tijdens je loopbaan. Zo heb je altijd iemand die je steunt. 

 

Meestgestelde vragen over uitzendburea Tempo-Team Roosendaal

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Yesss! Onze vestiging zit midden in het centrum van Roosendaal! We zijn gemakkelijk te bereiken met de bus. We zitten namelijk naast de bushalte! Ook kan je parkeren in de parkeergarage (niet gratis). Combineer jij een bezoekje met een rondje shoppen in de stad?

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Onze vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Je kan altijd bij ons binnen lopen, maar wij adviseren om van te voren een afspraak te maken. Zo heb je onze volledige aandacht en kunnen wij ons goed voorbereiden. Je kan ons bereiken op 0165-559960.
   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Roosendaal?

  We hebben echt super veel verschillende vacatures open staan! Ga aan de slag in de logistiek of productie. Liever iets anders? We hebben ook functies als winkelmedewerker, servicemedewerker of koerier. Ook een kantoorjob is mogelijk! We hebben genoeg functies waar je lekker achter een bureau zit. 

  Bekijk alle vacatures in omgeving Roosendaal

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Top! Je kan het beste solliciteren via de gele knop onder de vacature. Dat is het snelst!

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Vragen? Vragen! Onder iedere vacature staat een contactpersoon. Deze persoon kan je bellen of mailen.