Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Zetten

Tempo-Team uitzendbureau Zetten

In de hoofdstraat van Zetten in de Betuwe kun je onze Tempo-Team vestiging vinden. Naast de Kruidvat en de apotheek, midden in het gezellige centrum. Er zijn volop gratis parkeermogelijkheden voor de deur; maar vergeet wanneer je met de auto komt niet de blauwe parkeerschijf in je auto te leggen!

Het pand heeft veel lichtinval en een open uitstraling.

Werkplezier bij Tempo-Team Zetten

Voor ons is werkplezier heel belangrijk. Wij halen ons plezier uit de contacten met collega’s, onze opdrachtgevers, werkenden en kandidaten. Wij vinden het belangrijk eerlijk en open te communiceren, out-of- the box te denken en samen het verschil te maken.

De vacatures bij Tempo-Team Zetten

Wij zijn altijd op zoek naar goede productiemedewerkers, logistiek medewerkers, operators en inpakkers. Daarnaast zoeken onze collega’s van de collega vestigingen klantenservice medewerkers, bezorgers en financiële toppers.

Openingstijden en contactgegevens

Om een goede match te maken vinden wij het fijn om in deze digitale tijd juist persoonlijk contact te hebben en je uit te nodigen op onze vestiging. De vestiging is gelegen in het centrum van Zetten. Er is een treinstation, vanuit het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Ook kun je met de bus, fiets of auto bij de vestiging komen.

Wil jij een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons dan op 026-3203300 of mail naar poolgelderland@tempo team.nl voor het maken van een persoonlijke afspraak. Dan kijken wij welke intercent jou het beste kan helpen met je werkwensen!

Topwerkgevers in Zetten

Ojah BV in Ochten is een topwerkgever waar altijd instroommogelijkheden zijn. Daarnaast zijn er volop klantenservice mogelijkheden bij bijvoorbeeld Medipoint in Elst & bezorgers bij de AH in Oosterhout.

 

Hoofdstraat 42

  • 0488-482299
  • 6671CE Zetten
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!