Hoofdstraat 42

  • 0488-482299
  • 6671CE Zetten
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Werken in de buurt van Zetten? Tempo-Team staat voor je klaar!

Ben je op zoek naar die geweldige baan? Bij Tempo-Team zijn we er om je te helpen bij het vinden van die nieuwe baan. Je thuis voelen bij die baan vinden wij het belangrijkst. Want als je plezier hebt in je werk, dan straal je ook echt! Werkplezier staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Bij Tempo-Team krijg je niet alleen een baan. Je krijgt een compleet team achter je! Met je eigen persoonlijke contactpersoon aan je zijde, kun je altijd rekenen op deskundig advies en ondersteuning gedurende elke stap van je sollicitatieproces en wanneer je aan het werk bent. Want jouw eigen contactpersoon helpt jou bij al je vragen! Samen gaan we voor die perfecte match en zorgen we ervoor dat jij vol zelfvertrouwen op je nieuwe werkplek verschijnt! 🌟

Veelgestelde vragen

  • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

    In de hoofdstraat van Zetten kan je onze Tempo-Team vestiging vinden. Naast de Kruidvat en de apotheek, midden in het gezellige centrum! Kom je met de auto? Dan kan jij lekker gratis parkeren voor de deur. Belangrijk: leg je blauwe parkeerschijf wel even in je auto! Kom je met ov? Ook dan zein we supermakkelijk te bereiken. Niks hoeft jou dus tegen te houden en kom gezellig langs!

  • Kan ik gewoon langskomen?

    Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞0488-482299

     

  • Welke vacatures kan ik vinden in Zetten?

    Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productiemedewerkers, logistiek medewerkers, operators en inpakkers. Daarnaast zoeken we ook altijd  klantenservice medewerkers, bezorgers en financiële toppers.

    Vacatures Zetten

  • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

    Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

  • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

    Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Zetten