Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Schiedam

Tempo-Team uitzendbureau Schiedam

Vanaf station Schiedam Centrum, vind je ons op een korte loopafstand van slechts vijf minuten. Eenmaal aan de achterzijde van het station is het hoge kantoorpand waarin we ons bevinden niet te missen. Hier ontvangen we je dan ook graag met een heerlijke kop koffie of thee, op de afgesproken tijd. Bel ons dus eerst even om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we altijd aanwezig zijn om jou aan die droombaan te helpen!

Werkplezier bij Tempo-Team Schiedam

Kramp in onze kaken van het lachen! Ja, werkplezier staat bij onze vestiging in Schiedam op nummer één. Zo is geen vraag te gek en helpen we elkaar graag waar nodig. Voor een heerlijke lunch nemen we zeker de tijd. Daarnaast gaat er geen vrijdagmiddag voorbij, waarop wij een potje Yahtzee tijdens de borrel overslaan!

De vacatures bij Tempo-Team Schiedam

Ons vacatureaanbod is erg divers! Zo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers, heftruckmedewerkers en schoonmaakmedewerkers. Werk je graag op kantoor en ben je breed onderlegd? Wij zijn vaak op zoek naar commercieel of financieel administratief medewerkers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

Overschieseweg 318

  • 010-4260844
  • 3112NC Schiedam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!