Overschieseweg 318

 • 010-4260844
 • 3112NC Schiedam
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Opzoek naar een nieuwe baan met werkplezier? Wij helpen je!

Op zoek naar een baan in Schiedam of omgeving? Top, want bij Tempo-Team zijn we er helemaal voor jou! Wij gaan samen met jou in gesprek om te ontdekken wat je zoekt in een baan. Fijne collega's? Misschien liever zo min mogelijk πŸ˜‰. Wij gaan Γ©cht voor wat bij jou past, verder dan alleen je CV. Binnen no time zit jij aan de koffietafel bij één van onze werkgevers. Super tof toch! Zo kun je snel je familie en vrienden vertellen over je nieuwe baan.

Heb je tips nodig voor het sollicitatiegesprek? Wij staan voor je klaar! Ook nadat je bent aangenomen blijven we in contact. Bij Tempo-Team houden we van hard werken en steken we graag onze handen uit de mouwen voor jou! 🌟

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Vanaf station Schiedam Centrum vind je ons op een korte loopafstand van slechts vijf minuten. Aan de achterzijde van het station is het hoge kantoorpand waarin we ons bevinden. Niet te missen! Kom je een lekkere kop thee of koffie drinken? 

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op πŸ“ž010-4260844.

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Schiedam?

  We altijd op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers, heftruckmedewerkers en schoonmaakmedewerkers. Werk je graag op kantoor? Wij zijn vaak op zoek naar commercieel of financieel administratief medewerkers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Wacht dus niet en neem contact met ons op!

  Alle vacatures in Schiedam

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Schiedam