Werken bij ABN AMRO Verzekeringen

Werken bij een jonge, ambitieuze verzekeraar die topproducten levert aan klanten van ABN AMRO? Dat is werken bij ABN AMRO Verzekeringen (AAV)! De dienstverlening is snel en betrouwbaar én JIJ maakt met jouw enthousiasme het verschil! AAV is een joint venture tussen Nationale Nederlanden en ABN AMRO. Wil jij hier onderdeel van zijn en werken bij de snelst groeiende verzekeraar van Nederland? Check hier de vacatures!

Alle ABN AMRO vacatures

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij ABN AMRO Verzekeringen?

ABN AMRO Verzekeringen is nu voor het derde jaar op rij door Het Erasmus Center voor Business Innovation tot de beste verzekeraar benoemd!  Do i need to say more? Al jaren blinken zij uit in klantgerichtheid, productieleiderschap en streven naar een excellente dienstverlening. Jij maakt echt het verschil!

Je stapt in bij een van de snelst groeiende verzekeraars van Nederland. AAV staat voor persoonlijke hulp en een snelle schadeafhandeling. Jij gaat de klant écht verder helpen! Persoonlijke ontwikkeling is bij AAV geen gebakken lucht. Dit betekent voor jou dat jij op kosten van de baas je Wft en branche gerelateerde opleidingen gaat volgen! Wij willen namelijk dat jij goed beslagen ten ijs komt. Jij ook toch?! Bij AAV ben je geen eendagsvlieg en zijn wij op zoek naar medewerkers die voor jááááren hier willen blijven werken én ontwikkelen. Kans op een vast dienstverband bij AAV = gegarandeerd aanwezig!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij de beste verzekeraar van Nederland doe je niet voor niets! Het salaris is afhankelijk van de functie, maar zal altijd meegroeien met jouw ervaring. De basis is al een súper goed salaris, dat is alvast een lekker begin! Daarnaast heb jij recht op:

  • 8,33% vakantietoeslag.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Een rooster dat is aangepast aan jouw eigen beschikbaarheid.
  • Het behalen en onderhouden van WFT-certificeringen op kosten van Tempo-Team.
  • Honderden online trainingen om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Veel voorkomende functies bij ABN AMRO Verzekeringen

Wil je graag aan de slag bij ABN AMRO Verzekeringen? Er is altijd wel een passende vacature beschikbaar! Zo kan je werken als schadebehandelaar voor de particulieren of zakelijke klanten. In deze functie heb je een adviserende rol en beoordeel je de binnengekomen schademeldingen. Saai? Echt niet! Past een functie als acceptant beter bij je? No-problemo!  Ook die hebben wij in de aanbieding! Daarnaast hebben wij regelmatig vacatures als administratief medewerker voor diverse projecten en afdelingen. Wij nemen je graag mee in de meest voorkomende functies.

Schadebehandelaar (particulier/zakelijk) 

Wanneer jij aan de slag gaat als schadebehandelaar bij ABN Amro Verzekeringen ben jij degene die de klanten van A tot Z informeert en adviseert. Jij bent de eerste contactpersoon in het geval van een schademelding. Je krijgt klanten aan de lijn die vaak een vervelende gebeurtenis hebben meegemaakt. Dat vraagt dus iets van jou!

Jij als mensenmens biedt klanten die vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn. Niet alle schademeldingen zijn even leuk. Sommige klanten hebben een vervelende gebeurtenis meegemaakt en jij biedt dan écht dat luisterende oor en loodst ze door de administratieve rompslomp.  Je registreert de schademelding en zorgt dat de klant weet wat hij moet doen om de schade vergoed te krijgen conform polisvoorwaarden. Bij AAV doen we écht meer! Wat dacht je van het sturen van een kaartje of een bloemetje bij speciale gelegenheden? Dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Meer weten? Check de video bovenaan de pagina!

Bekijk de Schadebehandelaar vacatures bij ABN Amro Verzekeringen en solliciteer!

Acceptant

Als acceptant is een scherp en kritisch oog wel gewenst! Jij beoordeelt, accepteert, beheert en administreert aanvragen. Hola! Dat hoef je gelukkig niet allemaal in één dag onder de knie te hebben. Jij houdt je bezig met mutaties, offertes en royementen binnen vastgestelde richtlijnen. Je zorgt voor klanttevredenheid en komt de verplichtingen van de organisatie na. Je werkt efficiënt en prestatie en oplossingsgericht. Ben jij die kritische knakker of spitse tante met een hart voor het verzekeringswerk? Solliciteren maarrrrr..! 

Bekijk de Acceptant vacatures bij ABN Amro Verzekeringen en solliciteer!

Administratief medewerker

Een standaard omschrijving zou deze baan tekort doen. Deze functie is alles behalve standaard en hangt af van het type project of de afdeling waar je aan de slag gaat! Zo komen er functies voorbij met veel telefonisch contact tot functies waarbij je administratief sterk onderlegd moet zijn. Een functie met veel taakvariatie tot functies met veel repeterende taken. Voor ieder wat wils! Bekijk de vacature hier! 

Bekijk de Administratief medewerker vacatures bij ABN Amro Verzekeringen en solliciteer!

Jouw werkomgeving bij ABN AMRO Verzekeringen

Jij stapt de IJsseltoren in Zwolle binnen en de geur van warme broodjes en verse koffie komt je tegemoet. Een overheerlijke lunch kan je halen in het bedrijfsrestaurant waarna je je collega’s nog even uitdaagt voor een potje pingpong of biljart. Biljartkoningen opgelet! Tijd om je collega’s in te maken!  

Je verlaat de lift op de 13e-19e verdieping (fanatiekelingen mogen gerust de trap nemen.. I dare you!) en geniet eerst van de Skyline van Zwolle. Hou je van een ruime en moderne werkplek met een súper verse bak koffie? Dan zit je goed! De afdeling is onlangs gerenoveerd en is een echte high-tech omgeving. Voordat je naar huis gaat, check je de verkeersinformatie bij het raam, pak je je spullen en maak je de afdaling naar beneden.  

Scroll naar boven en bekijk de openstaande vacatures en dan zetten wij de cappuccino (óf een bakje thee) voor jou klaar! Hopelijk tot gauw! 

Ben jij een professional?

Schrijf je in bij Tempo-Team en mis geen enkele vacature!