Werken bij Calduran

Bouwen! Aan een huis en aan je loopbaan. Bij Calduran in Harderwijk leg je een goed (kalkzandstenen)fundament voor de rest van je carrière. In een twaalfkoppig team werk jij je omhoog. Cool toch? Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct.

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Wat is Calduran?

Calduran levert kwalitatief hoogstaande producten voor de woning- en utiliteitsbouw, zoals kantoorgebouwen en bedrijfspanden. Voor alle producten is kalksteenzand de basis. Waarom? Kalksteenzand is zeer flexibel en economisch voordelig.

Calduran is onderdeel van De RuwBouw Groep. Deze organisatie biedt integrale oplossingen voor de ruwbouw met Dycore-vloeren, Heembeton-wanden en Calduran-kalkzandsteen. Kenmerkend voor De RuwBouw Groep is vakmanschap, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Ook de mening en betrokkenheid van medewerkers spelen een belangrijke rol!

Heftruckchauffeur bij Calduran

Binnen Calduran is de afdeling KIM de jouwe! Deze afdeling bestaat uit twaalf mensen. Als heftruckchauffeur ga je bij Calduran een langdurig dienstverband aan met kans op overname. Je komt in een omgeving te werken met een prettige werksfeer. Het salaris is goed en je ontvangt ook nog eens een standaard toeslag bovenop je uurloon. Een top baan voor als je op zoek bent naar werk voor langere tijd én goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij carrière maken?

Er zijn diverse opleidingen en cursussen op het gebied van doorgroeimogelijkheden, arbeidsomstandigheden en veiligheid.