Werken bij Heijmans

Wat hebben de Baron 1898 in de Efteling, een etappe van de Tour de France en het iconische licht van het Philips stadion met elkaar gemeen? Lastig, hè? We zullen je even helpen: het zijn allemaal projecten waar Heijmans aan heeft gewerkt. Via Otter-Westelaken kun jij bij Heijmans aan het werk als elektromonteur! Jij gaat door heel Nederland op pad en werkt veel in de buitenlucht. Lekker toch?  

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Heijmans?

Je start je werkdag in de auto. Raampje open, muziekje aan en de weg op! Eerst naar Tilburg, vanmiddag naar Utrecht. Morgen staat Groningen op de planning. Jij crosst heel Nederland door: #Roadtrip! Eenmaal op locatie zet jij je magie in. Nouja, magie. Een toverstaf krijg je dan weer niet, maar met jouw kennis van elektrotechniek kom je gelukkig ook al een heel eind. Wat je dan precies gaat doen? Dat hangt een beetje van de exacte functie af. Lees even verder ↓ dan vertellen we je er alles over!

Arbeidsvoorwaarden

Als elektromonteur bij Heijmans heb je voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat werkt wel zo lekker, toch? Maar gelukkig is dat niet alles. Als elektromonteur bij Heijmans kun je ook nog rekenen op:  

  • Een lekker salaris van €3200,- per maand.
  • 8,33% vakantietoeslag.
  • Jij bouwt aan je carrière: volop ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden!
  • Divers werk, jij kent heel Nederland straks op je duimpje.
  • Je behaalt via ons alle benodigde certificaten, dus die kan je in je zak steken ;-).

Vacatures bij Heijmans

Jij kunt via Otter-Westelaken - het technische broertje van Tempo-Team - aan het werk als elektromonteur bij Heijmans. Wil jij werken aan de mobiele telecom, openbare verlichting en verkeersinstallaties of voer je liever service en onderhoud uit?

Elektromonteur mobiele telecom

Jij komt te werken in een specialistisch werkgebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Nieuwe radiotechnieken, 5G netwerken, de nieuwste antennes en hardware  vliegen je om de oren. In deze wereld ben jij actief en jij zorgt dat alles perfect werkt. Een hoop mensen zijn je dankbaar! Een ander leuke bijkomstigheid is dat je kunt werken en genieten van de mooiste uitzichten in Nederland. Zo rijdt je de ene dag door de polder in Flevoland, bevind je je de volgende dag in de mooie natuur op de Veluwe en kun je later in de week genieten van de zonsondergang aan het strand. Need we say more? Solliciteren dus!

Elektromonteur openbare verlichting en verkeersinstallaties

Jij werkt met licht. En niet zomaar licht. Van lantaarnpalen tot verkeerslichten: jouw lampen zorgen voor veiligheid, sfeer en informatie. En dat is geen peulenschil! Achter dit werk schuilt een wereld van steeds complexer wordende techniek, die steeds vernieuwd. Jij installeert, renoveert en moderniseert alle openbare lichtbronnen. En het voordeel? Lantarenpalen en verkeerslichten staan óveral. Ook jij kunt je dus vast voorbereiden op een lekkere roadtrip!

Elektromonteur service en onderhoud

Jij bent de held van de weg. Een verkeerslicht staat te knipperen, een camera of matrixbord boven de snelweg valt uit of een besturingskast raakt beschadigd door een aanrijding. Als elektromonteur zorg jij dat je zo snel mogelijk op de plek van de storing bent, zodat je het kan fixen. Wel eerst even de oorzaak achterhalen. Is het een kapotte kabel of detectielus in de weg? Kortsluiting in een onderdeel op een lichtmast? Of een losse draad in de lessenaar van de wegverkeersleider? Daarna bepaal je wat er nodig is: een wegafsluiting, een hoogwerker, een vrachtwagen of een extra elektromonteur. Jij zorgt ervoor dat iedereen weer veilig de weg op kan.

Fulltime werken bij Heijmans

Jij kunt fulltime aan het werk als elektromonteur bij Heijmans. Heb je andere wensen? Neem contact op met de recruiter van Otter-Westelaken om dit te bespreken. De contactgegevens vind je onderaan de vacatures. En die vind je dan weer bovenaan deze pagina. Solliciteren maar!

Opleidingsaanbod per vakgebied

Meer weten over de opleidingen die bij jouw vakgebied passen?