Werken bij Homerr

💰 Minimaal €13,35 per uur | 📍 Breda |  🚀 Doorgroeien | 🕛 Parttime of fulltime

Bij Homerr heb jij de volledige controle! Als klant bepaal jij waar en wanneer jij je pakket ophaalt. Er is altijd een Homerr punt bij jou in de buurt. Als medewerker heb jij de controle over jouw werktijden! Wil je parttime of fulltime aan de slag? Jij kiest. Homerr groeit met de dag. Daarom ben jij hier precies op het goede moment! Solliciteer op een functie die bij jou past. En wie weet zing jij straks vrolijk mee met de nieuwste hits op de werkvloer. Bij Homerr!

Alle Homerr vacatures

Arbeidsvoorwaarden Homerr

 • Een lekker salaris van €13,27; Ook vanaf 18 jaar!
 • 30% toeslag na 21.00 uur!
 • Reiskostenvergoeding vanaf 11 kilometer.
 • De mogelijkheid om een swapfiets te leasen.  
 • Heel veel doorgroeimogelijkheden. 
 • De mogelijkheid om samen met je vriend/vriendin te werken. 
 • Supergezellige nationale en internationale collega’s! 

Werken bij Homerr Vacatures in je mail

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Homerr.

Homerr heeft meer te bieden dan je denkt. Ontdek het nu!

💪 Inhoud van jouw baan
Tuurlijk is het leuk om te werken bij Homerr! Uh, maar waarom? Jij gaat werken op een nieuwe locatie in Breda. Jij weet als de beste de lekkerste drankjes en de chillhoek te vinden. Kun je dat mooi aan je nieuwe collega’s doorgeven. En die chillhoek? Die is speciaal voor jou! Alles is geregeld zodat jij weer fris aan de slag kunt gaan! Heb jij naast het werk nog energie over? Dat komt mooi uit. Bij Homerr houden ze wel van een lekkere sfeer. Er staat altijd muziek aan. Jij kunt dus jouw extra energie inzetten om de sterren van de hemel te zingen. Niet zo goed in zingen? Dan kan jij genieten van een gratis zangconcert van een van jouw collega’s ;). 

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Homerr is zondag een rustdag. Niemand werkt dan! Voor de rest van de week zijn de werktijden superflexibel. Je wordt ingepland op basis van je beschikbaarheid. Drie dagen per week is het minimum. Wil je vaste vrije dagen? Geen probleem! Dat wordt geregeld! Met drie shiften tussen 06:00 en 00:00 bepaal jij je werktijden. Je shift duurt ongeveer 8 uur. Perfect voor jouw schema!

🎓 Groeien
Bij Homerr zit je goed voor je toekomst! Er zijn zoveel kansen om door te groeien. Wil je iets nieuws leren? Probeer dan een cursussen om je EPT of heftruckcertificaat te halen. Of misschien droom je ervan om teamleider of technisch dienst medewerker te worden? Door te werken bij Homerr kan het allemaal!

Vacatures bij Homerr   Homerr in Breda 

Recruitment TTPM

Heb je vragen over Homerr?

Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen over werken bij Homerr

 • Waar is Homerr gevestigd?

  Homerr ligt in Breda. Om precies te zijn, staat Homerr aan de Terheijdenseweg. Misschien zegt dit je nog niks. En als we zeggen: vlakbij de ijsbaan? Gaat er dan wel een belletje rinkelen? Mooi!
  Kom je met de fiets of met de auto? Homerr heeft gratis parkeerplekken. Vlak voor de deur. Jij staat dus altijd eerste rang! Maar jij kan ook met het OV komen. Ook dat is makkelijk want jij pakt vanaf Centraal Station Breda de bus. Je bent er zo! 

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Homerr?

  👉 Magazijnmedewerker
  Als magazijnmedewerker bij Homerr maak jij mensen blij! Jij zorgt ervoor dat alle pakketjes op tijd bij de mensen aankomen. Is er een nieuwe lading? Top! Jij staat al klaar om alle pakketten te scannen. Dit doe je lekker bij je eigen tafel. Jouw eigen werkplek. Klaar met scannen? Dan zet je het pakket op de loopband. Zag je daar nou net de nieuwste smartphone voorbij komen? Is die al te koop?! Jouw klus is in ieder geval geklaard. De rest nemen jouw collega’s van je over. Check hier alle magazijnmedewerker vacatures bij Homerr. 

 • Kan je parttime of fulltime bij Homerr werken?

  Vind je het fijn om op flexibele werktijden te werken? Dat komt goed uit! De werktijden liggen tussen 06.00 uur ‘s morgens en 02.00 uur ‘s nachts. Dat betekent dat je een van de drie aangeboden diensten kan kiezen. Een dienst is meestal 8 uur. Op zondag ben je standaard vrij.

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Homerr ?

  Nee, er is geen diploma nodig om te werken bij Homerr.