Werken bij Huurcommissie

Loesje huisbaas, verborgen kosten of scheve contracten? De Huurcommissie helpt je! Voor een nieuwe baan in de administratie of klantcontact hoef jij niet ver van huis te zoeken. Die heeft Huurcommissie ook voor jou. Een nieuwe baan waarbij je je thuis voelt en tevreden thuis komt. Bekijk hieronder gelijk de vacatures bij Huurcommissie in Den Haag en solliciteer!

Solliciteer bij Huurcommissie

Waarom werken bij Huurcommissie

Bij de Huurcommissie kom je écht thuis. Je hebt een betrokken manager en collega’s waar je goed een borrel mee kunt doen op z’n tijd! De aanpak van de Huurcommissie is mensgericht. Jij helpt dagelijks burgers aan een goed en eerlijk thuis. Dankzij jou maken studenten kans tegen loesje verhuurders en betalen mensen geen verborgen kosten. Nou, dat maakt je dag, toch? 

Die mensgerichte aanpak geldt ook richting jou. Ruimte voor jouw ontwikkeling is er dus volop! Vooral richting de juridische dienstverlening. Het werk wat jij doet bij de Huurcommissie is juridisch getint. Een opleiding is daar niet altijd voor nodig. Solliciteer maar raak dus! En wil je die opleiding wél graag binnenhalen? Dan denken we daar bij Huurcommissie en Tempo-Team graag over mee!

Arbeidsvoorwaarden

Daar teken je voor, toch? Om het helemaal af te maken hebben we ook alvast de leukste arbeidsvoorwaarden bij Huurcommissie voor jou op een rij gezet:

  • Een goed salaris in schalen van Rijksoverheid
  • Kilometervergoeding en vakantiegeld
  • Contracten met mooie toekomstperspectieven
  • Elk jaar een loonsverhoging
  • Opleidingen, cursussen en zelfs leesvoer voor jouw ontwikkeling

Veel voorkomende vacatures bij Huurcommissie

Start zonder ervaring in de juridische dienstverlening als administratief medewerker! En heb jij wel je papiertje? Ook voor jou heeft Huurcommissie een mooi aanbod. Je leest het hieronder. 

Klantcontact medewerker

Voor deze functie is het belangrijk dat jij al een juridische achtergrond hebt. Jij bent niet zomaar een klantenservice medewerker. Jij bent de eerste lijn voor burgers met vragen over hun huurwoning. Kun jij uit de casus opmaken of er sprake is van bijvoorbeeld oplichting? Je geeft advies, stelt een dossier op en behandelt het geschil in het systeem.

Administratief medewerker verwerken en behandelen

Pfoe, al die administratie over zaken van burgers. Zie jij door de bomen het bos nog? Mooi! Dan ben jij geknipt voor deze functie. Jij doet de voorbereiding van de dossiers en zorgt ervoor dat het goed duidelijk is wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Inhoudelijk doe jij geen uitspraken. 

Fulltime of parttime werken bij Huurcommissie

Wat jij ook zoekt, de Huurcommissie heeft het! Ging dat maar ook zo op de woningmarkt, hé😉? Fulltime werken en parttime werken bij Huurcommissie is dus mogelijk. In overleg kijken we welke dagen jij vrij wilt zijn. Extra lang weekend of woensdagmiddag met de kids kan dus gewoon. 

En zit jij nog op school en wil je bijverdienen? Welkom! Ook voor jou heeft Huurcommissie een vacature. Kom vakantiewerk doen en behandel geschillen bij Huurcommissie. Zo bouw je ook je eerste ervaring op naast je opleiding tot bijvoorbeeld jurist. Mooi meegenomen!

Werken bij Huurcommissie in Den Haag

Tussen alle chique ministeries staat jouw nieuwe kantoorpand. De Huurcommissie zit in het politieke hart van Den Haag. Het OV kan jou hier dus binnen no-time naartoe brengen, daar krijg jij altijd een volledige vergoeding voor. Met de auto komen is lastiger, dan kan het zomaar zijn dat er geen parkeerplek meer is. En wil je goed zijn voor jezelf én het milieu? Kom dan op de fiets. Hier krijg jij €0,19 per kilometer voor. Kies jij er toch voor om met de auto te gaan, dan is dat €0,07 per kilometer. Fiets snel naar de vacatures en solliciteer bij Huurcommissie!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.