Werken bij Rijksvastgoedbedrijf

Ooit al eens je huis verbouwd? Dan weet jij als geen ander hoeveel plannen en regelen daarbij komt kijken. Werk zat! Maargoed. Jij zoekt geen aannemersbedrijf, jij zoekt een baan. En die heeft Rijksvastgoedbedrijf voor je! Waar werk jij morgen? Op het vliegveld, een militaire kazerne of het Binnenhof? Solliciteer op één van de vacatures en regel de vastgoedzaken van het Rijk. Zo heb jij als administratief medewerker of projectassistent gegarandeerd een bijzondere baan. 

Vacatures Rijksvastgoedbedrijf

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Rijksvastgoedbedrijf

Om voor Nederland te werken, hoef jij geen politieagent of politicus te zijn. Rijksvastgoedbedrijf heeft hele andere talenten nodig. Ben jij chef en meester in de orde er in houden? Dan is dit jouw roeping om mee te helpen met Nederland draaiende houden. Dat kan gewoon vanachter je laptop, thuis of op kantoor! En werk jij liever vier dagen van negen uur en vier jij élke week lang weekend? Ook dat is te regelen! Zie? Jij hoeft je niet af te vragen hoe jij deze topbanen gaat combineren met je priveleven. 

Bij Rijksvastgoedbedrijf werk jij meestal op projectbasis. Zo heb jij voldoende afwisseling tussen de projecten én elke keer weer nieuwe, gezellige collega’s om mee samen te werken! Een oude legerbasis die een opknapbeurt nodig heeft, werken aan het Binnenhof… komt allemaal voorbij! Het zou je werkplek maar zijn, hé? ;-). Is gewoon werkelijkheid hier. Dikke kans dat jij voor je werk af en toe eens de deur uit moet om zo’n locatie te bezoeken. Gaaf! Je bent één klik verwijderd van deze topbanen. 

Arbeidsvoorwaarden

Voor werken bij het Rijk, word jij rijkelijk beloond! Vooral als het gaat om jouw werk-privé balans. Niet voor niets dat jouw nieuwe collega’s juist daar het meest tevreden over zijn! Daarnaast is het salaris ook niet mis. Check het zelf:

  • Elke dinsdag een hoog salaris op je rekening.
  • 8,5% vakantiegeld.
  • Een reiskostenvergoeding. 
  • Toegang tot MijnGroei waar jij trainingen kunt volgen.
  • Een fijne baan waarbij jij veel vrijheid krijgt.

Veel voorkomende vacatures bij Rijksvastgoedbedrijf

Weet jij al hoe je moet werken met Oracle en SAP? Gefeliciteerd, slimmerik! Dan maak jij nog meer kans op een baan bij Rijksvastgoedbedrijf. Denk jij nu Ora-watte? Geen zorgen. Soms komt het voor dat er vacatures zijn waarbij dit geen eis is. Als eerste bij zijn? Maak dan een vacature alert aan! 

Project assistent

Jij en de projectmanager. Een onverslaanbaar duo! Met jouw hulp brengt de projectmanager het project tot een succes. Dat had niet gekund zonder dat jij als project assistent het regelwerk vlekkeloos laat verlopen! Complexe vraagstukken over werkzaamheden op je bureau is dagelijkse kost. Pittig, maar ook uitdagend! Daarnaast ben jij chef documenten en registratie. 

Medewerker inkoop

Bij de kassa van de supermarkt staan en er achter komen dat je niet genoeg geld hebt is niet leuk. Bij een groot project er achter komen dat je niet genoeg geld hebt is een ramp. Dat laat jij gelukkig nooit gebeuren en daar is jouw hele projectteam je dankbaar voor!

Managementassistent

Druk, druk, druk. Je kent het wel. Vergadering hier, een audit daar. Managers bij Rijksvastgoedbedrijf zijn constant in de running met belangrijke zaken. Wat moesten zij toch zonder jou, managementassistent? Zonder jouw goede agendabeheer en notulering waren al die vergaderingen in de soep gelopen.

Fulltime of parttime werken bij Rijksvastgoedbedrijf

Die fijne werk-privébalans. Dat is waarom jouw collega’s Rijksvastgoedbedrijf zo’n goede werkgever vinden! Alle goede relaties beginnen met een goed gesprek. Daarom ga jij eerst samen met je leidinggevende kijken naar de indeling van je uren. Werk jij liever wat langer door om eerder weekend te vieren? You got it. De meeste vacatures bij Rijksvastgoedbedrijf zijn fulltime. Wil jij toch parttime werken? Ook voor jou zijn er topvacatures! Alleen wel minder veel. Zie jij er eentje tussen staan? Sla je slag! 

Werken bij Rijksvastgoedbedrijf bij jou in de buurt

Naast dat jij regelmatig op bezoek gaat bij projectlocaties, krijg jij natuurlijk ook een fijne werkplek op kantoor! Daarvoor kies jij gewoon tussen Arnhem, Tilburg, Utrecht, Den Haag of Assen. Lekker centraal én gewoon bij jou om de hoek dus! Al deze steden zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer voor als je zelf geen auto hebt. Maak je over dat treinkaartje niet druk, Rijksoverheid betaalt jouw volledige ov-kosten terug of geeft je een fijne vergoeding als jij met de auto komt. Zien we jou maandag op kantoor? Of via videobellen vanaf je bank? Daarvoor hoef jij alleen nog maar te solliciteren bij Rijksvastgoedbedrijf!
 

 

 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.