Werken bij Royal Fassin

Royal Fassin scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

🚉 Reiskostenvergoeding  | 💸 Flinke ploegentoeslagen l 💼 Kans op een vast contract |📍's-Heerenberg

Klaar om kleuren en smaken tot leven te laten komen? Werken tussen zoete geuren en bruisende energie. We hebben het over het koninklijke snoeprijk van snoepfabrikant Royal Fassin. 👑🍭 Werken bij Royal Fassin betekent niet alleen zorgen voor heerlijke traktaties, maar ook een fijne werksfeer. 🌟 Hier word jij onderdeel van een zoete familie, waar collega's als snoepjes zo lief zijn en waar je de kans krijgt om te groeien. Zin om aan de slag te gaan als productie- of logistiek medewerker? Vind bij Royal Fassin jouw volgende werkplek!

Vacatures bij Royal Fassin

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Royal Fassin is smullen. Niet alleen van zoetigheid, maar ook van top arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij Royal Fassin rekenen op:

 • Een lekker salaris boven het minimumloon
 • Flinke toeslagen waar je salaris nog hoger van wordt
 • Reiskostenvergoeding
 • Een fulltime of parttime baan voor een langere tijd
 • Kans op een vast contract bij Royal Fassin
 • De beste kerstpakketten die je ooit hebt gehad

Lees meer over:

Vacatures bij Royal Fassin

Waarom werken bij Royal Fassin

Hier smelten werk en plezier echt samen! Dat zit ‘m allemaal in een fijne werk-privébalans, uitdagende werkzaamheden en de mogelijkheden en kansen om te groeien.

🍬 Een goed gevulde baan

Dit 'koninklijk' familiebedrijf staat bekend om meer dan alleen de heerlijke snoepjes die het produceert. Het is een plek waar werknemers zich thuis voelen. Je wordt onderdeel van een team dat niet alleen efficiënt werkt, maar ook elke dag een glimlach deelt. Welke functie je ook hebt, jouw rol is net zo belangrijk als die van jouw collega’s. Hier voel en krijg je echt waardering voor je werk.

🌓 Werktijden die passen in jouw leven

Bij Royal Fassin draait alles om jou! Flexibele uren, verschillende shifts en een dynamische werkomgeving houden werk en privé perfect in balans. Of je nu een ochtendmens bent of liever 's nachts werkt, bij Royal Fassin vind je altijd een shift die bij jou past! 

🎓 Van snoepreis naar groeireis

Naast waardering in je werk krijg je bij Royal Fassin ook veel steun bij doorgroeien. Of je nu begint in de productie of logistiek, bij Royal Fassin geloven ze in jouw potentieel en bieden ze je volop training en ondersteuning om verder te ontwikkelen.
 

Bekijk de vacatures  Vacatures in de mail

Veelgestelde vragen over werken bij Royal Fassin

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij Royal Fassin?

  Royal Fassin is een familiebedrijf en niet zomaar een. Nee, nee. Een ‘koninklijk’ familiebedrijf. Als snoepfabrikant is Royal Fassin alles wat je ervan zou verwachten. Leuk, speels en al de collega’s zijn mierzoet voor elkaar. In zo’n veilige en fijne omgeving kun je lekker jezelf zijn. 

  Veel voorkomende vacatures bij Royal Fassin

  Bij Royal Fassin gaan er zoveel snoepjes door het magazijn! Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Deze vacatures laten je watertanden, bekijk ze hieronder en vind de functie die bij jou past!

  Productiemedewerker

  Als productiemedewerker bij Royal Fassin ga je aan de slag met snoep! In alle soorten, maten, smaken en kleuren. Je gaat ze sorteren, inpakken, controleren en op pallets zetten. En dat gebeurt niet in slowmotion. De lopende band waar het snoep op ligt raast in een rap tempo door. Maar dankzij jou vliegensvlugge ninja-vingers weet jij flitsend snel de juiste snoepjes er tussenuit te vissen. Als alles ingepakt is stapel je de dozen op de pallets. Precies optijd voor jouw collega's op de heftruck!

  Operator

  Bij Royal Fassin draait alles om de perfecte mix. Als operator ben jij de meesterchef aan de productielijn. Jij bedient de productielijnen en brengt de heerlijke snoepjes tot leven in de meest fantastische kleuren en smaken. Van het mengen van de juiste ingrediënten tot het zorgen voor een vlekkeloze werking van de machines.

 • Kan je bij Royal Fassin fulltime of parttime werken?

  Fulltime of parttime werken bij Royal Fassin

  Bij Royal Fassin kun jij lekker veel uren maken. Fulltime werken is altijd mogelijk. Maar ook als je minder uur per week beschikbaar bent kun je bij Royal Fassin terecht. Uiteindelijk kun je 40 uur, 36 uur, 32 uur of 24 uur per week werken. Wat vooral belangrijk is is dat je in 3 ploegen kunt werken. Dit is hoe de ploegen van Royal Fassin zijn ingedeeld. De ochtendploeg is van 06:00 tot 14:05. De middagploeg is van 14:00 tot 22:05. En de nachtploeg is van 22:00 tot 06:05. En dan pak je tussen 18:00 en 06:30 ook nog eens heerlijke  toeslagen bovenop jouw salaris! Zoals je ziet alle kans om veel uren te maken en goed te verdienen. 

 • In welke regio kan ik bij Royal Fassin aan de slag?

  Werken bij Royal Fassin in ‘s-Heerenberg

  Royal Fassin is gelegen in ‘s-Heerenberg. Je kunt in Nederland niet dichter bij Duitsland komen dan ‘s-Heerenberg. Dat verklaart ook alle prachtige kastelen, molens en oorlogsmonumenten. Een korte overtocht van de Wetering en je bent er al in een ander land! Maar zolang je werk zoekt aan deze kant van de rivier. Dan moet je bij Royal Fassin zijn! En je hoeft niet perse in ‘s-Heerenberg te wonen om bij Royal Fassin te kunnen werken. Royal Fassin hanteert een maximale reisafstand van 30km. Wat dat betekent? Woon je in Doetinchem, Lichtenvoorde, Hengelo of het zuidelijkste puntje van Zutphen? Geen probleem! Ook al woon je in het oosten van Arnhem of in Aalten. Je kunt bij Royal Fassin aan de slag! Als jij in bezit bent van eigen vervoer, kun je hier gewoon solliciteren!

  Alle vacatures bij Royal Fassin