Werken bij de TU Delft

Werken bij de TU Delft is werken bij de grootste en oudste technische universiteit van Nederland!
De TU Delft staat in de top 15 van de beste technische universiteiten ter wereld. Een internationale werkomgeving, waar je bijdraagt aan de ontwikkeling van innovaties op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en de digitale maatschappij. Er studeren 25.000 studenten aan de TU Delft en 6.000 medewerkers dragen dagelijks bij aan het onderwijs van 8 faculteiten. Daar wil jij toch ook werken?

Over de TU Delft

Top onderwijs en onderzoeken staan centraal bij de TU Delft. Iedereen heeft recht op goed onderwijs bij de TU Delft en jij kunt op verschillende manieren jouw steentje bijdragen!  Niet alleen als wetenschapper of docent binnen één van de faculteiten, maar ook als collega binnen een van de ondersteunende directies, zoals HR, ICT of Finance. Ook voor de studenten van de TU Delft zijn verschillende uitdagingen, denk aan het bijdragen aan ICT oplossingen, maar ook als cateringmedewerker of student-assistent. 

Functies die we vaak open hebben staan bij de TU Delft zijn:

Contact Center officer

Als Contact centre officer heb je een uitvoerende rol, waarbij de nadruk ligt op het dagelijks beantwoorden van veelzijdige vragen van studenten (via email, telefoon of aan de balie). Je bent op de hoogte van de actualiteit rondom aanmeldingsprocedures, visa wetgeving, het profileringsfonds, introductieprogramma’s, huisvesting, uitwisselingsprogramma’s en alle andere zaken die zich binnen de onderwijsadministratie afspelen. Je bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor studenten.

Student IT desk medewerker:

Jij helpt jouw medestudenten verder op weg als zij vragen hebben over het gebruik van software en of hardware. Denk aan besturingsproblemen of specifieke TU-applicaties. Daarnaast wijs je bezoekers de weg, beantwoord vragen en geeft leen-artikelen uit. Je houdt toezicht op gemaakte afspraken omtrent het gebruik van de studieruimte. Een vlotte babbel en stevig in je schoenen staan horen natuurlijk bij deze functie.

Administratief medewerker 

Jij ondersteunt het managementteam en werkt je samen met de andere leden van het faculteitsbureau. Je verwerkt studentengegevens in Osiris en verstrekt informatie aan collega’s en studenten. Je bent een kei in roosteren en het systeem Osiris heeft geen geheimen voor jou. 

Management assistent

Als management assistent ondersteun je één of meerdere managers van een faculteit of afdeling. Je verzorgt de vergaderingen, beheert de agenda’s en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Dienstverlening en pro-activiteit staan bij jou hoog in het vaandel

Wat biedt de TU Delft jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor persoonlijke groei
  • Topfaciliteiten voor onderzoek, onderwijs en innovatie
  • Internationale werksfeer en multidisciplinair samenwerken
  • De kans om te werken aan een betere maatschappij bij een topuniversiteit.

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij de TU Delft? Bel of mail ons vandaag nog!

Jahlienna van Bossé en Maurits Hoek

010-41115530

 

Opleiding tot operator

Wil je opgeleid worden tot operator? Dat kán via Tempo-Team Werk en leren!