30 augustus 2023

Voorkom vroegtijdige uitstroom en investeer net als OHRA in een uitgebreide onboarding.

We spraken Suzan (teamleider bij OHRA) over het onboarden en binden van medewerkers. Goed inwerken is ‘key’ volgens Suzan. Het zorgt voor minder verzuim en vroegtijdige uitstroom. Tijdens de jaarlijkse zorgcampagne werkt OHRA veel met tijdelijk personeel. Een derde van de uitzendkrachten stroomt na de campagne door binnen OHRA. Iedereen die start krijgt een uitgebreide onboarding. Lees snel verder hoe OHRA dit aanpakt.
Lees meer
2 juni 2023

Belastingdienst geeft haar uitzendkrachten zekerheid: binden en behouden zo doet de Belastingdienst dat!

Aangeraden worden door jouw werknemers. Dat zijn onze Baanraders! Een Baanrader is een baan aangeraden door onze Tempo-Team’ers. De Belastingdienst is zo’n Baanrader. Zij investeren in werkplezier en kregen een 8+ van eigen werknemers. Hoe doen zij dit? Wij vroegen het aan Edith Bazuin en Rob van Rijswijk (teamleiders Belastingdienst). Laat je inspireren en ga ook aan de slag met werkplezier!
Lees meer
10 februari 2023

Een divers en inclusief personeelsbestand? Kies voor open hiring.

Staat diversiteit en inclusie hoog op de agenda? Yes, dat dachten we al! Supergoed. Maarrr, inclusief werven en selecteren is lastiger dan gedacht. Nog steeds is de verleiding groot om mensen aan te nemen die op jou lijken. Ook wel unconscious bias (onbewuste vooroordelen) genoemd. Oordeelvrij aannemen? Kies voor open hiring! Een baan zonder sollicitatiegesprek. Geen CV en geen vragen stellen. Gewoon, hup aan de slag. Spannend? Zeker. Toch gingen grote bedrijven als Chain Logistics, Jumbo en MediaMarkt je al voor.
Lees meer
3 april 2019

Zo zorgt Tempo-Team voor genoeg én goede vrachtwagenchauffeurs!

Nieuwe opleiding loopt als een trein: in 1 jaar tijd 30 nieuwe chauffeurs “Mensen denken vaak dat vrachtwagenchauffeurs alleen maar mannen zijn. Maar dat valt mee hoor. De meest succesvolle kandidaat van de opleiding was een vrouw. Zij haalde alles in één keer, mét de hoogste cijfers!” Goede vrachtwagenchauffeurs vind je tegenwoordig niet meer zo makkelijk. Intercedent Jilan Clevers en zijn team bij Transport leidden er in een jaar tijd toch 30 op. Wat is hun geheim?
Lees meer