Slaap lekker met onze financiële dienstverlening

Je bedrijf draait goed. Je boekhouding is piekfijn in orde. Heerlijk, dat is lekker slapen zeg! Als je ons kent hoef je dus nooit meer wakker te liggen om je boekhouding. Wij hebben de beste mensen ter beschikking die de klus graag voor je klaren!

Wat bieden we je aan?

Veel! Wij hebben medewerkers die zo kunnen meedraaien in jouw bedrijf en weten hoe ze potentiële klanten kunnen overtuigen. Ze nemen ook veel expertise en een groot netwerk voor je mee. In de bank- en verzekeringswereld zijn ze als een vis in het water. Zo kom je altijd sterk voor de dag.

En we hebben meer in huis. Administratief medewerkers, callcenter agents, klantadviseurs, acceptanten en controllers om maar wat te noemen.. Allemaal met verschillende kwaliteiten maar dezelfde achtergrond; een financiële. Wel zo handig.  

Waarvoor kun je bij ons aankloppen?

Alles! Wij springen even bij om te zorgen dat jij je financiële zaakjes weer vingervlug op orde hebt. Al ruim tien jaar werken onze flexwerkers bij banken, verzekeraars en non-profit organisaties. Zij weten dus wat werkt.

Goed om te weten: we zijn niet van het snelle geld. Geen Wolf of Wall Street-taferelen bij ons dus. Administratieve processen en dossierbehandeling in de financiële sector kosten tijd en aandacht. Heb jij die aandacht of tijd niet? Geen probleem! Daarom bestaat Tempo-Team Outsourcing. Een effectieve aanpak voor bijvoorbeeld het opschonen van dossiers.

Opleiding nieuwe generatie financieel adviseurs

Opleider Lindenhaeghe en Tempo-Team zetten zich samen in voor de financieel adviseurs van de toekomst. Lindenhaeghe ontwikkelde een uniek 100% online loopbaantraject met Leercoach. Tempo-Team biedt een helder perspectief voor nieuwe medewerkers en biedt bestaande medewerkers loopbaanpaden aan in diverse branches. Als regisseur van de ontwikkeling van medewerkers bewaakt Tempo-Team de opleidingsvoortgang van de gerekruteerde adviseurs in spé.

Lees het hele artikel »

Contact?

Meer weten over het tijdelijk of vast inhuren van financiële medewerkers? Plaats dan gelijk een aanvraag door dit formulier in te vullen. Liever direct contact? Bel dan een van onze vestigingen.

Gebruik onze kennis!

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen?