Financiële dienstverlening

Glasheldere informatie over financiële diensten en producten is cruciaal. Zeker zo belangrijk zijn de medewerkers die het gesprek met je afnemers aangaan. Klantgerichte, betrouwbare en deskundige medewerkers zijn een must. Je kunt snel over dergelijke medewerkers van Tempo-Team beschikken, zonder in te leveren op kwaliteit. Niet voor niets werken flexwerkers van Tempo-Team bij alle grote Nederlandse banken en verzekeraars.

In de branche Financiële Dienstverlening biedt Tempo-Team

  • ruime ervaring met arbeidsbemiddeling voor financiële specialisten;
  • een brede expertise, autoriteit in de markt en een uitgebreid relatienetwerk, waardoor we vroegtijdig inspelen op trends en ontwikkelingen;
  • grote naamsbekendheid onder financiële professionals. Jaarlijks schrijven honderden interim-professionals zich in om via ons bij jou aan de slag te gaan;
  • actuele en specialistische kennis van het bank- en verzekeringswezen en financiële functies;
  • goede contacten met hogescholen en brancheorganisaties;
  • een partner die regelmatig presentaties organiseert, veel kandidaten spreekt, structureel adverteert en beschikt over goede (oriëntatie)cursussen;
  • een uniek loopbaantraject voor financieel specialisten, zodat je kan beschikken over het talent van morgen.

De financiële lat nog hoger leggen

Administratief medewerker, callcenter agent, klantadviseur, acceptant of controller; al onze flexwerkers doen altijd eerst een assessment. Met een basisopleiding Financiële Dienstverlening op zak zijn de klantgerichtheid en kennis van onze financieel professionals van het hoogste niveau. 

Alles voor jouw arbeidsproductiviteit 

Tempo-Team is specialist in HR-oplossingen voor de financiële dienstverlening. Door de inwerkperiode te verkorten en het verzuim terug te dringen, verlagen we de indirecte hr-kosten van jouw bedrijf. Samen met jou kijken we continu hoe je jouw arbeidsproductiviteit kunt verhogen.

Tempo-Team gaat voor resultaat

De administratieve processen en dossierafhandeling in de financiële sector vragen veel tijd en aandacht. Tempo-Team heeft met Outsourcing een bewezen, efficiënte aanpak voor het opschonen en herindelen van dossiers. Wij zorgen dan niet alleen voor gekwalificeerd personeel, maar ook voor toezicht, leiding en planning. Dat doen we op basis van een prestatiecontract met vooraf vastgelegde afspraken over kwaliteit, einddatum en kosten.

Tempo-Team, specialist in Financiële Dienstverlening

Tempo-Team bemiddelt al meer dan tien jaar in alle functies in de Financiële Dienstverlening. Binnen het bank- en verzekeringswezen richten wij ons op financiële en commerciële functies. Ook binnen andere bedrijven in profit en non-profit hebben we een specialisatie in financiële functies. We selecteren alleen die talenten die het best bij jouw organisatie passen. Zo komen we tegemoet aan onze ambitie een grote bijdrage te leveren aan jouw dienstverlening.

Wil je meer weten over het tijdelijk of vast inhuren van financiële medewerkers? Plaats dan geheel vrijblijvend een aanvraag door het invullen van het formulier. Liever direct contact? Bel dan een van onze vestigingen.